Ovako možete prepoznati je li Vase dijete indigo dijete! | ASTRO24h

Ovako možete prepoznati je li Vase dijete indigo dijete!

Ovako možete prepoznati je li Vase dijete indigo dijete

Tvrdoglavo i neposlušno. Poznate su Vam ove riječi? Za svu djecu je to tipično u određenoj mjeri. Ako je Vaše dijete tvrdolavije od prosjeka, jače volje, želi biti neovisno već u prvoj godini, onda je to prvi znak upozorenja da niste dobili prosječno dijete od sudbine, nego indigo ili drugim imenom kristalno dijete.
Kod mnogo djece je dijagnosticiran Aspergerov sindrom ili autizam jer ne razumiju njihovo ponašanje. Pomoću medicinske dijagnoze liječnika pokušavaju objasniti dijetetovu posebnost, i tako nažalost ostavljaju malo prostora za njihov razvoj i provedbu izvorne zadaće.

Zanima li Vas što je sve moguće postići s pozitivnim razmišljanjem, kliknite OVDJE i saznajte!

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

U boljem slučaju šalju djecu na terapijske tretmane, ali često ih tretiraju i s lijekovima, s čime u potpunosti potisnu kristalno čisto znanje i spoznaju. Biti će Vam potrebno puno predanosti i strpljenja, ako je Vaše dijete indigo dijete. Ne zaboravite ostati mirni jer će Vam pozitivno razmišljanje pomoći kroz teška vremena. Može biti da ste u prethodnom životu Vi bili dijete, a ono je bilo Vaša majka. Pitajte savjetnike jeste li već imali zajedničko rođenje s Vašim djetetom i kakvu ulogu ste imali u životima jedno drugoga.

OVDJE možete saznati kojih pet znakova govori da ovo nije Vaš pravi život!

Astro Centar , Savjetnik, advisor, Zapisano u zvjezdama , Hrvatska

Kako izvršiti testiranje u 3 koraka kako biste saznali je li Vaše dijete indigo?
Do djetetove treće godine i Vi sami možete pokušati saznati, ali ako je starije od 3, onda vrijedi nazvati broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min i pomoću datuma rođenja, odnosno boje aure, savjetnici će reći koje su to posebne sposobnosti koje Vaše dijete ima i koja je njegova misija na zemlji.

  • Zamolite Vaše dijete da nacrta jedan krug. Ako je krug koji je nacrtao isprekidan na više mjesta, ili je u obliku srca, onda je to znak upozorenja. Vjerojatno je on indigo dijete.
  • Dajte mu u ruke olovke u boji i promatrajte koju će izabrati. Ako izabere plavu, ljubičastu ili nijanse ovih boja, onda je i to znak da odgajate indigo dijete.

Vlatka, Vlatka 466, Savjet, Astro24h, Zapisano u zvijezdama, proricanje, tarot

Indigo djeca su aura vidovnjaci. Ako Vam kažu koje boje su teta ili tetak, onda se ne šale i nisu mislili na odjeću, nego na auru. Na to vrijedi obratiti pažnju i ove vještine ne treba potiskivati nego razvijati!

Možda Vaše dijete ima na ovom svijetu jedinstvenu i tajnu misiju. Saznajte sšto je to i kako možete razvijati te sposobnosti, što trebate činiti kako biste ispunili Vašu misiju!

Ako još uvijek nemate djecu, a želite imati, onda pitajte savjetnike na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. One će Vam reći kada možete očekivati blagoslov. Pomoću ezoterije možete saznati kada ćete imati bebu i pitajte da li ce biti indigo dijete. Ako je tako, barem se možete spremiti za prihvaćanje! Želite saznati sve o obitelji i djeci? Također ih slobodno možete pitati!

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Lijak, facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savjetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika