Ovako možete aktivirati Vaše šesto čulo! | ASTRO24h

Ovako možete aktivirati Vaše šesto čulo!

Ovako možete aktivirati Vaše šesto čulo!

Svatko ima šesto čulo, ali samo rijetki ga znaju koristiti. Za aktivaciju šestog čula potrebno je obaviti meditaciju. Trebat će Vam 4 bijele svijeće, bilo koja meditacijska glazba, mirisni štapić tamjana, čaša vode, jedna stara knjiga i mirno okruženje.
Najbolje vrijeme za obavljanje rituala je Mladi Mjesec. Ritual se ne mora raditi noću, ali se preporučuje jer je manja šansa da Vas netko uznemirava. Pripremite sve tijekom dana i odmarajte puno toga dana. Važno je da ne budete pospani kako ne biste zaspali tijekom meditacije.
Za usklađivanje uključite meditacijsku glazbu dva –tri sata prije početka rituala. Udobno se smjestite, može to biti i sjedeći položaj, međutim, pazite da Vam udovi ne budu prekršteni. Upalite tamjan, zatim tri svijeće postavite u obliku trokuta, a četvrtu stavite u središte i zapalite ih. Zatvorite oči i zamislite kutiju kako postoji negdje u Vama. To je sveznajuća kutija gdje leži prošlost, sadašnjost i budućnost.

Dada, Dada 432, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Gledajte u tu kutiju ili kofer ispred sebe. Zamislite boju, osjetite njegovu težinu. Kutija je zaključana, a svrha meditacije je pronaći ključ. Svatko na drugačiji način vizualizira način pronalaženja ključa. Najlakši način je da zamislite stubište. Krenete dolje niz stubište i svakim korakom osjećate se bolje i opuštenije. Kada stignete do dna stubišta, onda Vam svijest radi na jednoj mnogo dubljoj i opuštenijoj razini. Krenite prema svjetlosti, ako je svugdje svijetlo, onda u mašti krenite u bilo kojem smjeru. Prije ili kasnije trebate vidjeti naizgled staru napuštenu kapelicu. Kada ju pronađete, zamislite da otvarate vrata, što nije lako jer su to jedna stara, teška vrata od hrastovine. Uđite u sobu i razgledajte. Tu će biti negdje jedna saksija cvijeća sa uvelim cvijećem. Zalijte cvijeće i nadjite ključ ispod saksije. Vratite se nazad zamišljenim putem s kojim ste i došli. Otključajte kutiju i odmah otvorite oči. S ovim ste otvorili svoje treće oko, i šeso čulo sada aktivno radi. Staru knjigu otvorite bilo gdje, i prvu riječ koju zapazite, zapamtite ju. To će biti ključna riječ koju, kada izgovorite, aktivirate svoje šesto čulo.

Tonka, Tonka 126, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Od sada pažljivo obratite pozornost na Vaše snove i intuiciju. Ako niste sigurni u uspjeh meditacije ili ste nešto čudno iskusili tijekom obavljanja, možete pitati za pomoć naše savjetnike. Zrinka, kod 524 i Gordana, kod 311, Vam mogu pomoći postići višu razinu duhovnosti i objasniti Vam kako aktivirati i koristiti šesto čulo. Oni su ezoterijski stručnjaci, majstori intuicije. Slobodno ih nazovite nabroj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41 kn/min!
Ako živite u inozemstvu i imate problem s aktivacijom šestog čula, imate bilo kakvih pitanja ili biste pitali za predviđanje, možete nas nazvati na brojeve telefona:

Imate osjećaj da ste u krizi, da Vam je teško, ne vidite izlaz, kliknite OVDJE i saznajte kako da se izvučete iz toga.
Ako ste uspjeli aktivirati šesto čulo, onda ga možete razvijati. Može se dogoditi da ne napredujete jer negativne energije ometaju obavljanje obreda, pronicljivost i intuicija su Vam blokirani, možda postoji duh u Vašem domu, kako biste bili sigurni u to, kliknite OVDJE.
Pitajte za uklanjanje blokada i zatražite da kontroliraju u kojoj je fazi aktivacija Vašega šestog čula. Ako ste ju uspjeli aktivirati meditacijom, želimo Vam puno sreće u korištenju. Ako niste uspjeli, onda će Vam pomoći naši SAVJETNICI u Astro Centru. Nazovite ih na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41 kn/min, kako bi i Vaša intuicija odlično funkcionirala, te da Vam pomognu u istraživanju životnih lekcija u svakodnevnom zivotu!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika