Ovakav je čovjek koji Vam je potreban! (prema horoskopu) | ASTRO24h

Ovakav je čovjek koji Vam je potreban! (prema horoskopu)

Ovakav je čovjek koji Vam je potreban! (prema horoskopu)

Za funkcionalnu vezu, pored odgovarajućega položaja zvijezde, naravno potrebno još puno toga. Ipak, postoje veze kojima je zapisano u zvijezdama prava ljubav i sretan život. Iz našega članka možete saznati, prema Vašem horoskopskom znaku, koji Vam muškarac najbolje odgovara!
Ovan
Idealan partner : Ovan, Lav, Strijelac
Osobe rođene pod ova tri horoskopska znaka su sličnih karaktera na polju zavođenja, zato i brzo nalaze zajednički jezik. U puno stvari se nalaze na istim valnim dužinama, odlično komunicirate i možete zajedno živjeti. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Bik
Idealan partner : Rak, Jarac, Ribe
Vi ste jedna odana žena, a Rak Vam samo povećava osjećaj sigurnosti i stabilnu sliku budućnosti. Međusobno se dobro nadopunjujete : primjerice, ako Vi želite kupiti stan, muškarac će stvoriti financijska sredstva da biste Vi stvorili dom za Vas dvoje. Dobro se slažete s Jarcem i s Ribom, možete imati s njima uravnotežen život. Brižan karakter Ribe Vas dodiruje, samo jedan problem imate s njime : teško podnosite njegove emotivne promjene raspoloženja. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Gordana, Gordana 311, Zapisano u zvijezdama, astrologija, numerologija

Blizanci
Idealan partner : Ovan, Lav, Strijelac
Za Vas je najidealniji partner muškarac rođen pod znakom Ovna. Možete računati na dugotrajnu sreću, ako uzajamno podarite jedno drugoga slobodom koja je potrebna Vama obojima. Savršeni duhovni balans možete doživjeti s jednim Lavom koji će se ponašati prema Vama kao da ste princeza i može postati Vaš najbolji ljubavnik u životu. Zanima li Vas koje su omiljene seks poze određenom horoskopskom znaku, kliknite OVDJE!  Sa Strijelcem možete imati zajedničku budućnost isključivo ako se na početku veze zaljubite jedno u drugoga i pojavi se osjećaj vezanosti. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Rak
Idealan partner : Djevica, Škorpion, Ribe
Najidealniju vezu možete imati i formirati s Djevicom. Premda je istina da je za njega potrebno puno strpljenja i pažnje, ali ako to bude dobio od Vas, nastat će od njega strastveni ljubavnik! Sa Škorpijom Vas mogu povezivati romantične niti, a Ribe mogu popuniti mjesto istinske srodne duše. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Lav
Idealan partner : Ovan, Strijelac, Vaga
Nebeska zadovoljstva možete doživjeti na polju seksa s jednim Ovnom. Ako se ne trudite da ga promijenite, pronaći ćete u njemu idealnoga partnera. Od Vage ste Vi jači karakter, upravo zbog toga uravnoteženost veze može biti ugrožena. U boljoj ste situaciji s muškarcem rođenim pod znakom Strijelca, s kojim ste na istim valnim dužinama u mnogim oblastima. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Djevica
Idealan partner : Jarac, Škorpion, Djevica
Duboka osjećanja i stabilnost će Vam pružiti jedan Jarac. Sa Škorpionom se osjećate sigurni, a slika o budućnosti je isto tako ohrabrujuća kao i kod Jarca. Veza s Djevicom iz dana u dan može Vam biti dublja i izbalansirana. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Astro24h, advisor, priprema, promjene, promjena , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Vaga
Idealan partner : Strijelac, Vodenjak, Lav
Strijelac muškarac priželjkuje takvoga karakterističnoga partnera kao što ste Vi. Premda Vaša veza može lijepo napredovati i s Vodenjakom ako dajete međusobno dovoljno slobode jedno drugome. Međutim, ipak ćete pored Lava biti najsretniji! Jednu stvar morate prihvatiti, voli flertovati! Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Škorpion
Idealan partner : Rak,Jarac, Ribe
S Rakom imate isti način razmišljanja, oboje uživate u brizi i zabrinutosti Vašega partnera. S Jarcem možete doživjeti duboku i veliku ljubav, dobro se nadopunjujete međusobno! Kako biste pronašli idealnog partnera, pitajte Vašega anđela! Sznajte kako OVDJE! S Ribama također možete imati lijepu vezu, ako se muškarac može odreći svojih irealnih planova i ako ima volju da racionalnije shvati stvari u životu. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Strijelac
Idealan partner : Ovan, Vaga, Strijelac
Vi ste vrlo jaka, živahna i vatrena osoba, a s time odmah obarate s nogu Ovna i Vagu. Pored oba muškarca imate priliku za sreću! Što im više dajete slobode, s time će Vaša veza biti sigurnija s vremenom. S vremenom i sa Strijelcem može doći do ispunjavanja ljubavi. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Jarac
Idealan partner : Jarac, Škorpion, Ribe
Pošto s Jarcem ličite jedno na drugoga, imate vrlo lijepe zajedničke izglede. Međutim, Škorpion će Vam podjednako otvoriti srce i dušu probudivši u Vama strast. Dobro se slažete s Ribama : Vaša veza može biti senzualna i romantična, ali ne na kratke staze. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Vodenjak
Idealan partner : Blizanci, Strijelac
S Blizancem možete odlično razgovarati, osim toga, oboje volite zabave i putovanja. Najjača veza među Vama je humor – iz astrološke točke gledišta Vi ste odličan par! Pored Strijelca napokon možete naći Vašu duševnu ravnotežu i pored Vašega straha od vezivanja, šanse su vam vrlo dobre. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Ribe
Idealan partner : Bik, Škorpion, Jarac
Bik je odlična podrška, zauzvrat mu Vi pokradete malo romantike u svakodnevni život. Između Vas se može razviti ljubav koja može trajati cijeli život! Sa Škorpionom su Vam također dobre prilike : Vi njemu pružate duhovni mir, a on Vas zaštićuje od svake opasnosti. Može Vam se sretno razviti odnos i s Jarcem: on će Vam organizirati svakodnevni život, a Vi polako razbijate zid koji je podigao oko svog srca. Želite li osobni savjet koga izabrati? Pitajte naše savjetnike!

Naravno postoje znaci od kojih možete i sami znati da ste izabrali pogrešnoga muškarca. Kliknite OVDJE i pogledajte koji su to znakovi!

Želite li saznati koja Vam je najbolja osoba za vezu? S kime možete formirati funkcionalnu i sretnu vezu? Onda zatražite sada od naših savetnika jedno ljubavno predviđanje na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Nakon izračunavanja Vašega podznaka, sigurnija se slika dobija o tome tko je za Vas najbolji partner i radi potpunoga i sigurnoga efekta, možemo Vam napraviti i jednu ljubavnu magiju da biste Vi što prije privlačili pravoga partnera u Vaš život!

Naše savjetnike možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika