Ovaj predmet će Vam donijeti sreću – prema Vašem horoskopskom znaku! | ASTRO24h

Ovaj predmet će Vam donijeti sreću – prema Vašem horoskopskom znaku!

Ovaj predmet će Vam donijeti sreću – prema Vašem horoskopskom znaku!

Svatko tko je rođen pod određenim horoskopskim znakom, ima svoj predmet koji mu donosi sreću. Ovi predmeti mogu biti različiti, čak što više, može se dogoditi da jedan talisman za više horoskopskih znakova može donijeti sreću. Kliknite OVDJE i saznajte što činiti u slobodno vrijeme ako Vas zanima ezoterija! 

Vaš rođendan je vrlo moćna polazna točka i sadrži puno informacija o Vama, i o tome kako možete podesiti sebe s tim energijama koji će Vam stvoriti dobru sreću i čudo.

Ovan – Za jednog Ovna, slon je predmet koji će mu privlačiti sreću. Slonovi od drveta imaju veliku sretnu energiju. Vrlo je važno što jedino oni slonovi donose sreću čija surla stoji prema gore. Slonovi čija surla gleda prema dolje, ojačavaju samo negativizam. Međutim, ako birate onoga slona čija surla gleda prema dole, onda ćete stvoriti cvjetanje, sreću, uspjeh na poslu i sretne energije.

Bik – Bikovima je ogledalo predmet koji privlači, promovira i čuva sreću. Važno je da ogledalo ne bude slomljeno ili oštećeno jer onda će i sreća biti prekinuta. Ravno ogledalo privlači pozitivnu energiju, konkavno ogledalo rasipa energiju i neutralizira negativne energije.

Blizanci – Kornjača na leđima nosi svijet i donosi svima sreću, naročito Blizancima. Ako se osjećate nesretnima, nosite sa sobom malu kornjaču ili neki predmet koji simbolizira kornjaču i može Vam postati amajlija, ojačat će Vas i obgrliti sretnim štitom.

Rak – Drvo sa puno kovanica može donijeti u Vaš život uspjeh i sreću. Samo po sebi drvo predstavlja simbol sreće jer simbolizira rast i stabilnost. Najsretnije je ako drvo sreće postavite na mjesto u stanu za poboljšanje rasta stambenog bogatstva, a to se nalazi na lijevom uglu od ulaza.

 

Amajlije i talismani, htjeli mi to ili ne, dio su naše svakodnevice! Kliknite OVDJE i saznajte nešto više o njima! 

Lav – Mineralno kamenje se smatraju za predmete koji donose sreću jer čiste i energiziraju prostor i područja života na koje smo ih postavili. Postavljanje jednog prirodnoga ružinog kvarc kristala u stanu jednog Lava, može donijeti izuzetno veliku sreću.

Djevica – Za jednu Djevicu najbolji predmet za donošenje sreće je taj koji simbolizira leptira. Par leptira simbolizira preobražaj, preporođenje i sreću. Da bi obezbijedili neprekidnu sreću, poželjno je taj predmet uvijek nositi sa sobom.

Vaga – Za Vas je simbol sreće paunovo perje. Jedno paunovo pero ili privjesak od toga perja, može privuči nevjerojatnu sreću u život jedne Vage. Ovo perje donosi sreću čak i u ljubavi. Tko je još sam, uz pomoć paunovog perja može sebi privuči željenoga partnera, a tko je već u vezi, njima pomaže da veza bude dugotrajna i jaka.

Škorpion – Po Vašem izboru jedan dekorativni kamen ili manja statua će Vam donijeti sreću. Birajte punije, zaobljenije kamenje ili takvu statuu, koje s lakoćom možete postaviti u Vašem stanu.

Strijelac – Predmet koji simbolizira ribu Strijelcima donosi istinsku sreću. Također privlači i novac, tako da se u radnoj sobi treba nalaziti akvarij ili statua. Nikako ga ne postavljajte u spavaću sobu jer tada sreća može otplivati.

Talismani (talisman za novac) – zaštita protiv uroka! Kliknite OVDJE i saznajte koji su to! 

sreca, blagstanje, pitanje, savjet, Astro Centar, najbolji savjetniic u Hrvatsojoj, Zapisano u zvjezdama

Jarac – Delfin će Vam donijeti već dugo očekivanu sreću i promjenu. Donosi Vam sreću u ljubavi i u svim ljudskim odnosima, a postojeće samo poboljšava. Indijanci su smatrali da je Božiji poslanik i inkarnacija velikog Duha. Kod Grka, delfini vode dušu mrtvih na „otok pokojnih“.

Vodenjak – Bambus sreće će biti Vaš simbol za privlačenje sreće. Prava je biljka za donošenje sreće koju bilo gdje možete postaviti u Vašem stanu. Biljka koja raste prema gore, najbolje se osjeća u vodi, zato ima balansirajući utjecaj na emocije.

Ribe – S malom statuom Bude možete izgraditi u Vašem životu neočekivanu sreću. Poznate su mu mnoge varijacije. Najpoznatiji je Buda koji se smije, koji privlači osnovnu sreću, uspjeh i svu dobrotu koju priželjkujemo. 

 

Ako imate osjećaj da Vas juri loša sreća, ni u čemu ne uspijevate, onda ste vjerojatno žrtva negativnih energija! Zatražite čišćenje i sretćnu energiju od naših najboljih savjetnika na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mb:8,41kn/min!

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama

lajk, facebook, pratite, svidja mi se, zapisano u zvjezdama

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika