Osobna novčana magija | ASTRO24h

Osobna novčana magija

Closed magic book amazing colorful light rays and streaks.

Prvi korak koji je neophodan za naučiti je taj da se trebate osloboditi negativnih energija kao što je primjerice kletva, strah, briga, jer ove energije spriječavaju privlačenje novca k Vama. Mnogi ljudi su mi se već obratili da im pomognem u ritualu privlačenja novca. Uvijek počinjem sa čišćenjem od negativnih energija jer bez toga je nemoguće ostvariti rezultat. Ako postoji zid između novca i čovjeka, to je prvo što je potrebno srušiti i tek poslije početi s magijom. Bez toga se uspjeh neće ostvariti.

Magija obilja? Da, naravno da postoji. Pozivajući u pomoć energije s kojima smo okruženi svakodnevno, rješavamo se svih problema koji sprječavaju privlačenje novca. Novac kruži oko nas, a na nama je koliko ćemo to iskoristiti. Svakim danom nam život daje ključ u ruke, a mi moramo otvoriti odgovarajuća vrata. Ne smijemo zadržavati novac za sebe i ne trošiti ga jer je zlatno pravilo da ono što pustiš iz ruku, vratit će ti se višestruko.

Ne budite škrti! Nemojte žaliti ako imate i dajete ljudima ono što im je potrebno. Naučite dijeliti jer s vremenom se karma mijenja i možeš se naći u njihovoj koži. To ne znači da morate svima pomoći, ali barem ljudima koji su Vam dragi i s kojima ste bliski jer bi i oni učinili to za Vas ako bi Vam zatrebalo.

Što trebate činiti?

Morate u potpunosti promijeniti Vaš stav prema novcu. Nemojte misliti na to da nemate novaca ni kada je to zaista tako, niti se prisjećati situacija kada ste bili bez novaca i niste uspjeli platiti račune.

NE MISLITE NA ONO ŠTO NE ŽELITE, NEGO NA ONO ŠTO UPRAVO ŽELITE DA VAM SE OSTVARI!

Ne smijete misliti na to kako sigurno nećete uspjeti jer onda će se to i dogoditi. U bilo kakvoj da ste sada teškoj situaciji, na to ne smjete misliti!

PROMJENA U ŽIVOTU ZAVISI SAMO OD VAS!SIGURNO STE VEĆ ČULI DA SE SVE RJEŠAVA U GLAVI…TO JE BAŠ TAKO!

Sve što zamislite, poželite to i ostvarit će Vam. Upravo zbog toga je bitan Vaš stav prema novcu. Otad sam shvatila to zlatno pravilo, da ne smijem misliti da nemam, moj život mi se promijenio od korjena.

Odlučite da više nikada nećete oskudijevati ni u čemu!

Život se ne bi trebao sastojati od toga da samo radite, naprotiv, radite da biste živjeli i da ostvarite sebe! Posao bi Vas trebao ispuniti i raditi ga sa zadovoljstvom, a ne biti na teret.

Sad bih navela jedan primjer. Prije par tjedna potražila me je jedna gospođa da joj obavim osobnu novčanu energiju. Ni u što više nije vjerovala, imala je osjećaj kao da je dotakla dno i ne može se izvući. Naravno, zajedno smo izvele da ta novčana energija bude uspješna. Prije par dana me je nazvala da mi kaže divne vijesti. Našla je posao, može plaćati račune, sretna je i sad joj je žitov uravnotežen, iskreno je mislila da joj to nikada neće uspjeti.

I ti to možeš postići!

Naravno, postoji više vrsta novčane energije, ali je najdjelotvornija ta koju baš osobno učinimo. Promjenite Vaš život, zaslužujete obilje. Savjetnici su Vam na usluzi 24 sata dnevno, bilo kada će Vam sa zadovoljstvom pomoći da ostvarite sve Vaše snove!

Želimo Vam puno sreće i uspješno privlačenje novca!

Ako mislite da Vam je ovo previše i ne znate protumačiti sve simbole, nazovite DADU na kodu 432 ,broj 064/640-67;fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će za Vas napraviti osobnu novčanu magiju!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika