Numerologija ljubavi | ASTRO24h

Numerologija ljubavi

Numerologija-ljubavi

Kao što vaše glavne karakteristike i način na koji volite možete povezati s vašim astrološkim znakom, tako i vas osobni broj govori o tome kakvi ste u ljubavi . Potrebno je zbrojiti brojeve datuma vašeg rođenja sve dok ne dobijete jednoznamenkasti broj. Primjer: 10. ožujak = 10 + 3 = 13 = 1 + 3 = 4

Broj 1

Na emotivnom planu ste vrlo strastveni, ili volite ili ne volite, bez sredine. Vodite se instinktom i slušate što vam srce govori. Uvijek ste ponosni na svog partnera, jer ste sigurni da činite pravi izbor. Teško pravite kompromise jer smatrate da vas to lišava slobode, pa je pravi izbor za vas slabiji partner koji će vam se pokoravati. Budući ste dominantni i dinamični, vodit ćete glavnu riječ u vezi.

Broj 2

Vi ste pristalice prave, iskrene i vječne ljubavi. Vrlo ste osjetljivi i emotivni, po prirodi ste pravi sanjar. Spremni ste činiti ustupke i rado se prilagođavate partneru. Ukoliko ste sami, osjećate se usamljeno, pa ćete biti sretni samo ukoliko pronađete vašu drugu polovicu. Vrlo ste zavodljivi i privlačni za suprotni spol.

Broj 3

Vrlo ste maštoviti i po prirodi ste umjetnički tip. Suprotni spol osvajate svojim izraženim smislom za humor i svojim neovisnim i originalnim stavom. Iznad svega volite slobodu. U ljubavi  ste strastveni i dajete puno, a ono što čega vas je u vezi najviše strah je moguća monotonija do koje dolazi nakon određenog vremena. U vezi vam je potrebno uzbuđenje i tek tada se u potpunosti predajete partneru .

Broj 4

Prolazne i kratkotrajne veze definitivno nisu za vas. Iza vaše suzdržane vanjštine krije se nježna i zaljubljiva priroda. Potreban vam je iskren i siguran partner. Lojalni ste i vjerni, ponekad i posesivni. U vašem slučaju se treba kloniti ljubavi na prvi pogled, jer se strasti koje se brzo rasplamsaju na kraju uvijek ugase.

Broj 5

Vi ste uvijek u akciji, volite slobodu, avanturu, pustolovine i nova poznanstva. Imate nemiran i nestrpljiv duh, vrlo ste energični, a zavođenje i ljubav se kod vas javljaju spontano i neočekivano. Vodite se logikom da je život sastavljen od jedinstvenih i neponovljivih trenutaka, pa želite proživjeti svaki na najbolji mogući način te ga podijeliti s voljenom osobom.

Broj 6

ljubavi  tražite harmoniju, vrlo ste romantični i često zauzimate zaštitnički stav prema partneru. Spremni ste mnogo dati kako bi proživjeli ljubav kao u bajci. Vrlo ste blagi i osjećajni i volite sve što je lijepo. Potreban vam je osjećaj spokoja u vezi, jer vas veze bez toga izbacuju iz takta.

Broj 7

Vi ste misteriozni, tajnoviti i ne pokazujete tako lako vaše osjećaje. Vaš vanjski izgled ostavlja dojam ravnodušne osobe, dok ste u dubini vašeg bića vrlo osjećajni. Ne padate na lijepe riječi i komplimente nego vam je važno da vas partner cijeni zbog vašeg intelekta i vaših sposobnosti.

Broj 8

Imate snažnu volju i karakter, otvoreni ste i pouzdani. Volite na strastven način i neposredno iskazujete vaše osjećaje. Vaše prisustvo ne može proći neopaženo kod osoba suprotnog spola. Vaš partner će uvijek znati na čemu je i pred njim nikad nećete imati tajni. Kada iskreno volite, vjernost se podrazumijeva, jer prema vama ljubav i vjernost predstavljaju cjelinu.

Broj 9

Stremite ka visokim ciljevima u ljubavi, velikodušni ste i tolerantni. Često vam je potrebna potvrda ljubavi od partnera. Lako zavodite suprotan spol, a u vezi se vodite vašom nepogrešivom intuicijom. Odani ste i vrlo analitični, pa ćete razumjeti svaki dio bića vašeg partnera. Volite ljude zbog onoga što jesu, a ne zbog onog sto čine. Brak će za vas značiti ne samo ljubavnu zajednicu, nego i ravnopravno partnerstvo.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika