Numerologija i značenje brojeva u snovima | ASTRO24h

Numerologija i značenje brojeva u snovima

Numerologija-i-znacenje-brojeva-u-snovima

Brojevi u snovima  imaju ista značenja  i objašnjenja koja se daju kroz numerologiju. Ali, ovisno o tome tko ih sanja, njihove interpretacije mogu biti vrlo osobne, bilo da su u pitanju financije ili važni datumi. Ne postoji univerzalno tumačenje brojeva  koje bi imalo isto značenje  za san svake osobe, nego onaj koji ih sanja treba najprije otkriti koji brojevi  su mu važni u privatnom životu i ako je moguće da se upusti u malo dublju analizu samog broja .  Numerologija u ovom slučaju daje opće informacije za analizu brojeva u snovima  koje za nju kao ezoterijsku znanost imaju važnost, a koji se tumače u skladu s osobnim životima i posebnostima koji svaki čovjek nosi u sebi.

BROJ 1:  Govori o radu na sebi koji će osobi donijeti osobno zadovoljstvo. Ujedno znači i potrebu za individualnim razvojem i kreativnošću. Smatra se muškim brojem  i simbol je muškog principa.

BROJ 2:  Predznak je oslobođenja od dugog i teškog suočavanja s određenim problemom. Simbol je žene i dualizma, a ukazuje na psihički razvoj.

BROJ 3: Ovaj broj  predstavlja neku obvezu ili prepuštanje, a sanjaju ga obično oni koji se nisu dovoljno predali i prepustili nekoj radnji ili osobi.

Broj 4:  Ukazuje na ograničenje životnog puta kroz akcije i misli. Može biti simbolički predstavljen kroz prostoriju sa četiri zida koja također znači ograničavanje.

BROJ 5:  Ovaj muški broj  se odnosi na pet ljudskih osjetila, na seksualnost i senzualnost. Kroz snove  može da biti predznak velikih avantura.

BROJ 6:  Smatra se ženskim brojem  i znači vjeru u ljubav, praštanje i suosjećanje.

BROJ 7:  Kao sveti broj  kršćanstva i judaizma, znak je duhovnog prosvjetljenja i spiritualnosti. Onaj koji vidi broj sedam usnu  čvrsto drži sudbinu u svojim rukama.

BROJ 8:  Simbol je idealne ravnoteže,  jer u vodoravnom položaju odgovara znaku beskonačnosti. U snovima  znaci rješenje problema.

BROJ 9:  Smatra se da je ovaj broj  vrlo rijedak u snovima . Onaj koji sanja ovaj broj  znači da ima natprosječne sposobnosti u vidu izražene intuicije ili jakih vizija. Kao takvi, slijede duhovni put i svjesni su važnih životnih lekcija.

BROJ 11:  Slično broju  devet, predstavlja viziju, prosvjetljenje i kapacitet za postignućem. Simbol je kreativne vizije koja će doživjeti ispunjenje.

BROJ 22:  Označava mentalnu snagu i znanje. Ujedno predstavlja praktičnost i orijentiranost na postizanje ciljeva.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

Marina on July 22, 2014 Odgovori

I can already tell that’s gonna be super heplufl.

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika