Noću loše spavate? Možda je Vaš krevet na krivome mjestu! | ASTRO24h

Noću loše spavate? Možda je Vaš krevet na krivome mjestu!

spavanje

Nedostatak kvalitetnog sna je pravi problem za mnoge ljude, osim opće letargije ili različitih bolesti može dovesti do lošeg sna. Važno je upozoriti na mirni i odmarajući san koji ima važnu ulogu i važnost za prevladavanje problema sa spavanjem. Na ovo pitanje, maksimalnu pomoć Vam pružaju ezoterija i predviđanje putem kojih možete naučiti upravo ono što trebate učiniti kako biste imali miran san. Zanima li Vas nešto više o ezoteriji, možete saznati  OVDJE !


Poremećaji spavanja predstavljaju globalnu prijetnju svjetskoj populaciji i gotovo
polovica pati od nekog stupnja problema sa spavanjem. Bolesti kao što su nesanica, sindrom nemirnih nogu ili respiratorni poremećaji povezani sa spavanjem, ometaju opuštajuće spavanje i dovode do nedostatka kvalitetnog sna, što dvodi do brojnih negativnih posljedica.
Spavanje je vrlo važna komponenta sveukupnog stanja dobrobiti jer utječe na mentalnu, fizičku i emocionalnu situaciju, bilo da je u pitanju mlada ili stara osoba. Prosječna osoba treba sedam sati sna, ali nije svejedno kakve je kvalitete. Energije našega tijela kontroliraju stanice koje se stalno pojavljuju tijekom svakodnevnog života i upravljaju naše različite energetske sustave, uključujući i odlučujuću ulogu negativnih zračenja iz zemlje. Želite li znati kako protumačiti Vaše snove, možete saznati  
OVDJE 


U drugoj polovici 20. stoljeća, Hernadi Mihalj je shvatio da štetne zemljane zrake čine mrežu kvadrata oko Zemlje. Zrake su u pravcu sjever-jug i nalaze se na smjeru istok-zapad na svaka dva metra i na taj način stvaraju mrežu kvadrata, čija je širina 30 cm. Studiju je kasnije je objavio jedan njemački fizičar, a time je i u svijetu ovo ponato kao Hartmann mreža.Mreža sa sustavnim štetnim zemljanim zrakama postala je poznata.
Nažalost, mnogi ljudi ne znaju za postojanje ovog fenomena, pa ne znaju zašto je važan položaj njihovog kreveta. Vi ste već sami sebi također postavili pitanje “loše spavam noću, da li je krevet na krivome mjestu?”
Ako sumnjate, potrebno je na to obratiti pozornost jer možete imati manje negativnih
zračenja za Vaše tijelo. U organizmu uvijek obolijevaju oni organi koji su bili pod djelovanjem tih negativnih energija.

Još jedna nevidljiva sila koja utječe na naše spavanje i naše zdravlje je podzemna voda. To je ponirnica ili podzemna rijeka, koja je stalno u pokretu, ona teče. Postoje na različitim dubinama i širinama. Tu vodu bi trebali zamisliti kao ljudsku vaskularnu mrežu. Svakoga tko spava nad tom vodom, očekuju umor i bolest zglobova. Ovisno o tome koji je dio tijela pod utjecajem raznih problema, bolesti se mogu razviti na različitim dijelovima tijela. Primjerice, ako Vam je glava iznad te vode za vrijeme spavanja, može se razviti depresija.


Često se probudite i sve Vas boli i umorniji ste nego kada ste otišli u krevet?! Vjerojatno krevet nije na pravom mjestu. Pitajte naše savjetnike za pomoć i koje je pravo mjesto za Vaš krevet. Mogu Vama pomoći Semir, kod 669 i Dada, kod 423, na telefonskom broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min .

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika