Napravite sami - magija za sreću! | ASTRO24h

Napravite sami – magija za sreću!

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Započnimo od osnova: Što je zapravo magija? Prema zapisu na Wikipedii: „Magija, mageía riječ starogrčkog porijekla, koja znači “vradžbina”, “čarobnjastvo”, koja vuče korijen iz staro-perzijske riječi “mager”. Umjetnost utjecanja na umove uz pomoć nadprirodnih moći. Ostavimo sada po strani “iluzije” i “trikove” jer se to prije svega odnosi na na mađioničare koji izvode spektakle na sceni, a prije svega koriste se ovim da bi nas zasjenili. Pravi čarobnjaci koriste natprirodne sile da bi s njima utjecali na ishode nekih događaja. To često može dovesti do promjene u ponašanju osobe ili prkošenju zakonima fizike nekih objekata. Kako je to sve moguće? Pravi čarobnjaci poznaju zakone magije koje stručnjaci prirodnih nauka, fizike, kemije itd. ne priznaju, ili ne mogu izvesti. S time potvrđuju njihovo postojanje. Čarobnjaci znaju da je broj ishoda magije beskonačan i da se bilo što moze dogoditi. Što će se ostvariti u stvarnosti, zavisi od toga koja mogućnost ima najveću vjerojatnost za ostvarivanje (osim ako se radi o nepredvidivim situacijama, npr natprirodna sila koja ne utječe na magiju). Dakle, magijina uloga je promjeniti vjerojatnost u željenom smjeru uz pomoć energija, rituala i volje čarobnjaka. Kada se ove energije sklope, veća je vjerojatnost da će uslijediti željena promjena. Bitno je da raspolažemo sa što više ovih energija kako bi se to ostvarilo. One zapravo stoje svima na raspolaganju.

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Ukoliko poznajemo neki visoko-energetski ritual, lako ga možemo izraditi uz pomoć i najmanje magijske moći, dok jedan nisko-energetski ritual može biti vrslo efikasan ukoliko ga izrađuje jedan čarobnjak. Stoga se ne treba plašiti zadatka već im pristupiti hrabro i sa puno volje. Mađioničareva svijest je od presudne važnosti za rezutat magije. Svijest o cilju je sinonim za ostvarenje željenog cilja uz koncentraciju na viziju ostvarenja i što točnije izvršenje rituala. Slijedi opis jedne magije koju svatko može uzraditi kod kuće, naravno, uz što veću svijest o njoj jer će uz to magija biti efikasnija. Najveći broj magija koristi moć prirode. Kategorizirano prema najjačim elementima prirode i uz pomoć kojih se magija izvodi, postoje: vatra, voda, zrak, zemlja, ili u slučaju vrlo stručnih čarobnjaka etar (drugačije: prana, chi, ki, ili u kršćanskim kulturama, Sveti Duh). Sredinom ožujka pisali smo o tome kako možete sami izraditi talisman za sreću. To je magija koja svoju najjaču moć ima kod Mladog Mjeseca. Citirat ćemo jednu misao iz tog članka: Za uspješno izvršenje magije, potrebna je SVIJEST onoga koji je izvodi, kao i dobra pripremljenost. U ovom slučaju, pripremljenost znači korištenje željenih moći. Ukoliko magiju izvršavamo bez da prizivamo MRAČNE SILE, za postizanje uspjeha dovoljna je svijest onoga koji je izvodi. Ovo se manifestira s time što se DO KRAJA izvođenja rituala KONCENTRIRAMO na željeni cilj. To se odnosi i na ovdje opisanu magiju. Ova magija se radi i najefikasnija je na dan PUNOG MJESECA (što znači da se radi dan prije Punog Mjeseca, nakon zalaska Sunca). Također se radi uz pomoć moći vatre, kojom se željeni cilj postiže. Vatru u ovom slučaju simboliraju svijeće.

Astro24h, advisor, Vlatko, Vlatko 466, kod 466, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Magija za sreću

Prije nego pristupite ritualu, potrebno je poslati molitvu bogovima (ili Svemiru, ukoliko ste vjernik Bogu) : “Čistog srca molim Boga (Svemir) da mi pomogne u savršenom izvođenu rituala, i da mi on donese napovoljniji rezultat.”- Uzmite tri svijeće (koje još niste koristili) – Rasporedite ih u jednakostranični trokut tako da svaka svijeća bude njegov kut unutar kojega svaku možete dodirnuti svojom ispruženom rukom. Sjedite u turski položaj ili lotosov cvijet (stariji ili nepokretni mogu na pokretnu stolicu, s time da svijeće moraju podići na stalke u visini ruku)

- Prvo palite svijeću kod lijeve ruke, licem okrenuti prema njoj i prije nego ju upalite izgovorite slijedeće: “Savršeno zdrav živim svoj život uz pomoć različtih sretnih preokreta. Neka tako bude SADA!” Dok ovo izgovarate, zamislite ispred sebe kako se SAVRŠENO zdravo krećete (šetate, trčite, plivate) i radite svakodnevne stvari. BEZ DVOUMLJENJA osjećajte zadovoljstvo sa postignutim. Koliko god možete, zadržite ovu sliku ispred sebe i na kraju upalite svijeću!

- Sada se okrenite ka svijeći ispred sebe i ponovno, PRIJE NEGO JU UPALITE, izgovorite slijedeće: „ Savršeno zadovoljan novčanom situacijom živim svoj život uz pomoć različtih sretnih preokreta. Neka tako bude SADA!” Dok ovo izgovarate, zamislite ispred sebe kako SAVRŠENO spokojni živite zivot, plivate spokojno u bazenu nekog luksuznog hotela, sjedite u udobnom automobilu, putujete avionom, gledate zalazak sunca na terasi vaše savršene kuće, ili pak skijate na vrhu sniježne planine. Svatko prema svom ukusu i želji. BEZ DVOUMLJENJA osjećajte zadovoljstvo sa postignutim! Koliko god možete, zadržite ovu sliku pred sobom, i na kraju upalite svijeću! 

Astro24h, advisor, Žuži, Žuži 875, kod 875, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

- Sada se okrenite ka svijeći koja je na početku bila sa Vaše desne strane. PRIJE NEGO UPALITE svijeću, izgovorite slijedeće: Savršeno zadovoljan harmonijom i blagostanjem živim svoj život uz pomoć različtih sretnih preokreta. Neka tako bude SADA!” !” Dok ovo izgovarate, zamislite ispred sebe kako SAVRŠENO spokojni živite život. Ukoliko Vam je to želja, zamislite harmoničnu vezu u krugu porodice ili sami, u skladu sa ukusom i željama . Bitno je da Vam u srcu do kraja bude osjećaj VEDRINE I LJUBAVI! Dokle god možete, zadržite ovu sliku pred sobom i na kraju upalite svijeću!

Na kraju, okrenite se ka svijeći ispred Vas i ostanite u tom položaju najmanje pola sata. Za ovo vrijeme, zamislite slike koje želite ostvariti i osjećajte to zadovoljstvo i vedrinu zbog postignutog cilja, koji nikako neće izostati jer ćete ih sami sebi stvoriti! Kad osjetite da niste više u stanju ove misli držati pred sobom, izađite iz vatrenog trokuta, ali pazite na svijeće jer one moraju do kraja izgorjeti. (Nije potrebno paziti na njih, jednostavno ih sklonite na sigurno mjesto da izgore do kraja)

Čarobnjaci–
Čak su Harry Potter i prijatelji, uz mnogo učenja i vježbanja razvijali svoje moći da bi što savršenije izvodili rituale. Prvi korak učenja je inicijacija koja se mogla dogoditi i u prethodnom životu, i tako se događa da se čovjek rađa sa nekom spiritualnom/magijskom moći. U ovom slučaju nije potrebna inicijacija, osim ako želite proširiti svoje moći. Slično je kao kada netko nasljeđuje, nastavlja liniju svojih predaka. (Iz ovoga se vidi da je i gatanje jedna vrsta magije, “gledanje u vrijeme” , “spoznaja budućih događaja uz prepoznavanje najvećih verojatnosti”) Naši Savjetnici su inicirani za najrazličitije spritualne nauke, te ukoliko imate kakvih problema, nazovite broj 064/640-067, fix:6,99kn/min; mob:8,41kn/min, i zatražite pomoć za najefikasnije izvršenje magije.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika