Nakon ovoga strašnoga događaja, odmah je dao otkaz! | ASTRO24h

Nakon ovoga strašnoga događaja, odmah je dao otkaz!

Nakon ovoga strašnoga događaja, odmah je dao otkaz!

Zaposlenik kozmetičke tvrtke priča priču o ovom neobjašnjivom događaju koji se dogodio na njegovom poslu. Pročitajte pažljivo, možda budete i Vi doživjeli slično iskustvo na radnom mjestu, što je znak upozorenja da ne radite na pravom mjestu! Ovo se dogodilo nedugo nakon ponoći. Istrčao sam na ulicu nakon što sam vidio “to” u hodniku. No, krenimo od početka:

Nakon što sam završio svoj studij, počeo sam raditi u firmi koja se bavi proizvodnjom luksuznih kozmetičkih proizvoda i u tom poduzeću sam radio kao recepcionar. Radno mjesto je bilo u prekrasnoj povijesnoj zgradi koja je nedavno obnovljena. Volio sam svoj posao. Bio sam zadužen za narudžbe proizvoda, vođenje datuma, informiranje kupaca, te odgovoran i za prodaju. Bilo je vrlo teško podnijeti produljeno radno vrijeme, ali morao sam vježbati i nakon posla jer sam želio postati kozmetičar.

Ako Vas zanima kako duhovi šalju poruke, kliknite OVDJE!

Vlatka, Vlatka 466, Savjet, Astro24h, Zapisano u zvijezdama, proricanje, tarot

Sve je bilo u redu, osim jedne sitnice. Bila je jedna soba na kraju hodnika, kraj koje ja jednostavno nisam mogao ostati miran. Stalno sam bio napet i morao ostaviti otvorena vrata. Osjećao sam da ću dobiti napad klaustrofobije, iako prije nikada nisam imao takav problem. Pokušao sam se smiriti pijući čaj i više puta sam otvorio prozor da provjetrim i vidim mogu li pronaći rješenje za neobične mučnine.

Jednoga dana sam dospio u neugodnu situaciju jer je značajan iznos novca nestao iz blagajne. Budući da nisam mogao shvatiti gdje sam pogriješio, napravili smo puni popis robe sa šeficom koja mi je pomogla shvatiti zašto je nestao iznos iz blagajne.

OVDJE možete pogledati još jedan video o jednom iskušenju!

Adela, voditeljica, povratak, savjet, čišćenje, Astro Centar, Zapisano u zvjezdama,

Prodavali smo vrlo skupe proizvode i naravno bio sam zabrinut što sam pogriješio, nakon čega snosim posljedice. Budući da je radni dan bio vrlo dug, odlučili smo ubrzo nakon ponoći popiti šalicu kave. Kad sam prolazio pored sobe koju sam već ranije spomenuo, jednim okom sam primijetio mutnu sjenku u sobi. Mislio sam da je to samo moja mašta, pa sam nastavio ići u kuhinju.

Kad sam se vraćao natrag s kavom u ruci, mislio sam da će mi pozliti. Duh sa crnom kapuljačom stajao je ispred mene. Šalica mi je ispala iz ruku i samo se sjećam da sam istrčao iz zgrade.

Šefica je rekla da nikada nije vidjela problijedjelu osobu poput mene te noći. To me je vrlo preplašilo, a sigurno za mnoge ljude je nevjerojatno, ali istinito! Nakon što sam joj rekao što sam točno vidio, ona je također ispričala nešto i meni. Očito nisam bio jedini koji je vidio duha s crnom kapuljačom u toj sobi. Tada nitko nije vjerovao djevojci i rekli su joj da je luda. Ona je odmah dala otkaz i nikada više nisu ništa čuli o njoj.

Još jednu priču o pojavljivanju duhova pročitajte OVDJE!

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Nakon ovoga slučaja, drugi dan sam i ja učinio isto, i nikada više nisam išao ni blizu zgrade. Ova nevjerojatna priča će živjeti zauvijek u meni, nikada je neću zaboraviti. I jedina stvar koja me uvjerava da nisam lud je da nisam bio jedini koji je iskusio ovu zastrašujuću pojavu. Nakon incidenta sam se počeo ozbiljno baviti ezoterijom jer sam znao da imam posebne sposobnosti.

Ako ste i Vi također doživjeli sličan neobjašnjivi događaj? Ili možda mislite da imate posebne sposobnosti? Onda slobodno nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji će radikalno promijeniti Vaš život! Saznajte u okviru predviđanja postoje li duhovi oko Vas, ili na Vama, jer na žalost, često ljudi ne primijećuju znakove. Ako planirate mijenjati posao jer se na trenutnoj lokaciji ne osjećate dobro, to će Vam pomoći donijeti odluku naši stručnjaci koji su najbolji za ovo područje!

Iz inozemstva nazovite na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Lijak, facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savjetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika