Osobine vašeg horoskopskog znaka | ASTRO24h

Osobine vašeg horoskopskog znaka

Najgore-osobine-vaseg-horoskopskog-znaka

Nitko nije savršen. Svatko ima svoje mane koje se pokazuju u određenim trenucima u većoj ili manjoj mjeri, a astrologija može reći dosta o tome. Ako niste znali kako drugi vide vaše najgore osobine , vrijeme je da to otkrijete. Nemojte to shvatiti doslovno, jer je ovo ipak smiješna strana horoskopskih znakova predstavljena kroz sarkastičan ton; alli kao što kažu, u svakoj šali ima pola istine…

 

Ovan - Surovi, bahati, sebični gadovi koji uvijek moraju biti šefovi i glavni u svemu. Uzrok tome mogu biti samo dvije stvari – mala veličina penisa u slučaju muškaraca ili male grudi u slučaju žena. Čak i da se cijeli svijet okrene protiv njega, on bi i dalje tvrdio da su svi ludi, a da je samo on pametan i uvijek u pravu.

Bik - Samozadovoljni, šutljivi dosadnjakovići, dosadni kao klub umirovljenika. U stanju su jesti od jutra od sutra i da se ne pomaknu s fotelje koja je već uveliko poprimila oblik njihove stražnjice. Hortikulturu smatraju sportom.

Blizanci - Glavne trač babe koje mogu ogovarati satima; ljigavi, dvolični prevrtljivci koji se mijenjaju kako vjetar puše. Kad pomislite da se skrasio, on ce već biti na drugom kontinentu.

Rak - Posesivni mazohistički luđaci koji dobiju živčani slom ako im ne poželite dobro jutro u pravoj intonaciji. Svoje komplekse liječe skupljajući novac u kasici prasici svog pradjeda. Mijenjaju raspoloženje kako im padne na pamet – od depresije do histerije.

Lav - Arogantni, prepotentni potcjenjivači koji sve gledaju s visine. Narcisoidni kompleksaši koji su u stanju cijeli dan provesti ispred ogledala. Puni su velikih ideja i planova koji na kraju koriste samo njima, pošto ih naravno nije briga za druge (obične smrtnike).

Djevica – Opsesivno – kompulzivni neurotičari koji se od stresa oslobađaju čisteći stan, kineski porculan i ručno prikupljajući mrvice s poda. Prezahtjevne, uvijek nezadovoljne i naporne cjepidlake koje su u stanju zvocati po cijele dane. Ni previše im nije dovoljno.

Vaga - Narcisoidni umišljeni dobrotvori koji ne mogu pomoći ni sebi, a kamoli drugima. Treba im tjedan dana da se odluče da li da naruče “coca-colu” ili “pepsi”, a toliko su lijeni da ih ni potres ne bi natjerao da se izvuku iz kreveta.

Škorpion - Samoživi perverzni autodestruktivci koji svoju muku ne mogu podnijeti sami, pa sa sobom povlače još sto ljudi. Da je sutra kraj svijeta, ne bi se previše potresli, samo bi nastavili upražnjavati svoje sado – mazo orgije.

Strijelac - Najveći kockari i raspikuće, da mogu prokockali bi i vlastitu ženu. Nenormalni optimisti kojima je entuzijazam toliko velik, da je oživljavanje iz mrtvih i teleportacija na Mars sasvim moguća opcija za njih. Užasavaju se priznati drugima kada im je teško i svima sole pamet.

Jarac - Pravi pravcati sadisti i goniči robova. Riječi izvini i oprosti ne postoje u rječniku, jer misle da su nepogrešivi. Prodali bi i dušu za društveni ugled i materijalnu dobit.

Vodenjak - Vulgarni nepristojni pametnjakovići koji uvijek sve znaju i zabadaju noseve u tuđe živote. Umišljeni kvazi filozofi koji su uvijek puni savjeta i planova za druge, ali svoje vlastite ne znaju ostvariti.

Ribe - Samosažaljevajući depresivci koji su u stanju cmizdriti po cijeli dan, čekajući da netko dođe da ih utješi. Nisu u stanju ni potpisati se bez tuđe pomoći, najveću glupost vide kao pravo svjetsko čudo pa postaju euforični zbog takvog saznanja. Kada izađu iz depresije, ispunjavaju vrijeme pomažući drugima, onda se opet deprimiraju – pa tako sve u krug.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika