Moja priča uspjeha – Dada | ASTRO24h

Moja priča uspjeha – Dada

white-dove-message

Dragi čitatelji,

Ja sam savjetnica Dada i želim podijeliti s Vama jednu moju uspješnu priču koja se nedavno dogodila. Vrlo svježe iskustvo, i ja sam još uvijek pod utjecajem utiska kako sam pomogla dječaku. Pročitajte s ljubavlju.

Općenito, zajedno s tetkom gledam u karte, ako je neka situacija za odlučivanje konzultiramo koje bi bilo dobro rješenje u ovome ili onome slučaju. Ona vrlo dobro, pametno postavlja pitanja. Jučer je moj telefon zazvonio. Nazvala me i panično zamolila za pomoć jer je iz dobro čuvane institucije nestala jedna osoba, koja je iza njene stambene zgrade. Ona tamo ima dobar odnos s osobljem.
Želite li saznati nešto više o tarotu, kliknite OVDJE!

U jutarnjim satima većina ljudi je bila u potrazi za Hrvojem. Najmanje dvadeset osoba. Svugdje su trčali jer nisu znali gdje ga tražiti, gdje ići, ili tko ga je oteo. Čak su ga i policajci izašli potražiti, ali rezultata nije bilo. Oko jedanaest ujutro dječaka još nisu pronašli, pa je nastala velika panika jer ako Hrvoje ne popije lijekove, posljedice mogu biti nepredvidljive!
Trebate li vjerovati u slučajnosti ili ne!? Kliknite OVDJE i saznajte!

Zato je moja tetka mene zamolila da vidim gdje je dijete nestalo. Rekla sam joj da vidim da je otišao na sjever i sjeo je razmišljati u šumi, te da je pobjegao jer se jako uzrujao. Mogla sam jasno vidjeti da je još uvijek tamo, nije se pomjerio. Moja teta me je upitala, je li otišao na glavnu cestu? Vidjela sam to i rekla sam da jeste. Pitala je hoće li pronaći dječaka? Rekla je da će ga pronaći kroz nekoliko sati. Požurila je prenijeti ove podatke i svi su krenuli u pretragu ka sjevernom smjeru. Naravno, pronašli su ga bez ogrebotine točno na mjestu gdje sam rekla, u dva sata poslijepodne!
Jako sam sretna što sam mogla pomoći, i da je dječak na vrijeme popio svoje lijekove, čime su izbjegnute sve nevolje!

Ako naiđete na sličan problem, dragi čitatelju, bit će mi drago da Vam pomognem zajedno s kolegama i otkrijemo koji su medijumi. Možete nas potražiti na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, ako bezuspješno tražite Vama dragi izgubljeni predmet ili životinju! Osim mene, mogu Vam pomoći i moje kolegice vidovnjakinje Marija, kod 390 i Dora, kod 903, koje također možete dobiti na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!
Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika