Mjesečeva Magija | ASTRO24h

Mjesečeva Magija

3

Od svih ceremonija, jedna od najuspešnijih je mjesečeva magija koja se gradi oko mističnog nebeskog tela. Ritual mjeseca se ne upotrebljava samo radi postizanja jednog određenog cilja, nego se koristi u razne svrhe, počevši od privlačenja ljubavi do traženja nebeskog putokaza. Moguće ga je koristiti i za privlačenje sreće. Mogli ste se i u našim emisijama ( Astro Show ) sresti na kratko sa ovim naizgled tajanstvenim magijama. Saznajte kako upotrijebiti ove brzo djelujuće pomoćne mjesečeve rituale!

Ritual punog mjeseca :

Ovaj ritual najjače privlači željeni cilj, bilo da je pitanje ljubavnog ili materijalnog tipa. Za ovaj ritual nam je potrebna jedna svijeća, posuda napravljena od prirodnih materijala u koju ulijemo čistu izvorsku ili svetu vodu. Osim toga, u toku rituala u posudu stavimo jednu osobnu vodootpornu stvar, nakit ili slično.

Ako ste u mogućnosti, poželjno je provesti noć u prirodi pri punom mjesecu. To sebi jedino mogu priuštiti stručnjaci, a Vi ako želite redovni ritual punog mjeseca, nazovite Astro centar i razgovarajte sa stručnom osobom koja će to učiniti za Vas. Međutim, postoji mogućnost da iz sobe napravite ovaj ritual, uz prozor kroz koji dopire mjesečeva svjetlost. Posudu s vodom stavite u prozor i kada se mjesec nađe najvišlje na nebu, zapalite svijeću. Tu informaciju možete saznati iz stručne literature, preko interneta, a može Vam poslužiti i osobna procjena.Ako je nebo oblačno, magija neće biti djelotvorna. Za to je potrebna mnogo veća koncentracija.

Nakon što ste upalili svijeću i stavili osobni predmet u posudu s vodom, izgovarajte ovaj tekst :   ” Mjesečeva majko, pogledaj osobu koja se tebi obraća, čija želja sada preko neba leti do tebe. Budi zaštitnica onome u čemu moja želja ispunjenje vidi! Ne budi ćudljiva, pokaži svoju potpunost i moć, daj mi ono što želim! ”

Nakon što je svijeća gorjela 9 minuta, ugasite ju. Osobnu stvar ostavite do jutra u vodi, ali na prve sunčeve zrake, izvadite ju iz vode i osušite, te ju držite najmanje 9 dana pored Vas.

 

Ritual opadajućeg mjeseca:

Ova mjesečeva magija je namijenjena za oslobađanje loših navika i da zdravlje dovedete u top formu. Cijelo razdoblje traje 2 tjedna, zato i ritual zahtjeva dosta vremena. Svaki dan ujutro u 9 i navečer u 9 sati, zapali se jedna svijeća i to ista svijeća koja treba gorjeti 9 minuta, te popijete čašu vode. 1,3,7 i 9 potrebno je izbjegavati konzumiranje mesa, a ako je to izvedivo, svaki dan za to vrijeme izbjegavati i štetne navike. Uvečer prije spavanja mislite na željeni cilj koji želite postići uz ritual, a ako to sanjate trebate zapisati. Kasnije možda taj san bude značajan. Kada se to razdoblje završi, možete još dopuniti sa ritualom mladog mjeseca.

Ritual mladog mjeseca :

To razdoblje je pogodno za istjerivanje duhova i odstranjivanje prokletstava. Pripreme su slične kao kod rituala punog mjeseca. Razlika je u tome što je za ovaj ritual potrebna sol i papir, a ne osobna stvar. Na papir je potrebno nacrtati jednakokračni trokut, a oko trokuta krug. Na ovo stavljamo svijeću u svijećnjaku.

Nakon toga, kad je noć najmračnija, palite svijeću, sipate tri prstohvata soli u svetu ili izvorsku vodu koja se nalazi na prozoru ili u prirodi i izgovarate ovaj tekst naglas: „ Mjesečeva majko, ti koja mi sada lice okrećeš, pogledaj me, ne kažnjavaj me s tamom jer sam bezgrešan! Daj mi svoju svjetlost u tami da me zaobiđe svaka štetna duša! Budi mi zaštitnica, snaga, čuvar moje slobode!

Ako sami provodite ritual bez pomoći stručnog lica, ne preporučuje se da noć provedete u prirodi jer je opasno zbog lutajućih entiteta. Preporučljivo je da ovaj ritual izvede stručnjak, naročito plašljivim ljudima.

Ritual rastućeg mjeseca :

Pomaže nam u ljubavnim magijama. Poželjno je u ta 2 tjedna rituala približiti se izabraniku. Potrebna je jedna fotografija ili osobna izabranikova stvar koju ćete držati u ruci pored svijeće ujutro u 9 i uvečer u 9 sati, te slijedeće izgovarati : „ Boginjo mjeseca, budi iskrene osjećaje od XY prema meni, daj da primijeti sve to što bi mu ja mogla pružiti. Boginjo mjeseca, ti koja svoje zaštitničke oči držiš na svakome paru, pomozi mi sa „slučajnostima“ da pronađemo jedno drugo! „

Ritual polu mjeseca :

Ovaj ritual se može raditi dva puta mjesečno, stoga ga mnogi vole. Najviše djeluje na sreću. Potrebne su tri svijeće, papir i olovka za ovaj ritual. Taj dan i u to vrijeme kada je baš polu mjesec, potrebno je izraditi ritual. Mana mjesečevih rituala je to da nisu aktualni kad mi imamo vremena, ali zato tome služi Astro centar. Tamo ćete u bilo koja doba dana i noći naći stručnjaka koji će sigurno znati kada treba izraditi ritual. Nakon što mu date potrebne podatke, učiniti će to za Vas.

Prvi korak je da u obliku trokuta postaviteo svijeće. U sredinu trokuta postavite papir na kojemu je nacrtan veliki krug. Svijeće se zapale i nad njima se meditira 9 minuta. Tih 9 minuta provedite uranjanjem u Vašu dušu i koncentracijom na bijelu svijetlost. Nakon toga naglas izgovorite slijedeće:

„ Boginjo mjeseca pošalji k meni svoje srebrne zrake koje će mi pomoći da nađem svoju sreću! Pokaži mi put da uvijek budem u pravo vrijeme na pravome mjestu da me ne sputavaju lutajući duhovi s mog puta! „

Poslije toga, potrebno je meditirati 9 minuta. Ako se u toku meditacije sjetite nekog broja, simbola ili bilo čega, potrebno zabilježiti jer Vam u buduće može poslužiti kao putokaz. Jedan od klijenata je u to vrijeme vidio 5 brojeva i njegova se sudbina drastično promijenila na bolje…

Ako mislite da Vam je ovo previše i ne znate protumačiti sve simbole, nazovite Moniku na broj 064/640-67;fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja će načiniti cjelokupno proricanje  ili će Vam pomoći da napravite Mjesečevu magiju!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika