Ljubavni horoskop | ASTRO24h

Ljubavni horoskop

Ljubavni-horoskop

Naravno da svakog zanima i poslovna budućnost i zdravstveno stanje, no ljubav je najčešće prva preokupacija i neizostavan dio svakog dnevnog, tjednog ili mjesečnog horoskopa na koje nailazimo u raznim tiskovinama.

Astrologija nam može mnogo reći o našem ljubavnom životu, navikama i budućnosti.

Raspored planeta u trenutku našeg rođenja definira nas kao osobu, a naša osobnost ima najveći utjecaj na naš ljubavni život.

Zahvaljujući iščitavanju natalne karte profesionalni astrolog može stvoriti poprilično precizan ljubavni profil osobe čijim podatcima raspolaže. Takav ljubavni horoskop otkriva način na koji se emocionalno vežemo, kao reagiramo na emocionalni stres, kao se ponašamo u vezi, koliko smo posesivni, nesigurni, vjerni i još mnogo, mnogo toga.

Precizna astrološka analiza može zaviriti i u vašu budućnost i otkriti što su vam zvijezde namijenile, ali i kako doskočiti eventualnim nevoljama koje vas čekaju u budućnosti.

Osim natalne karte i sobnog ljubavnog horoskopa , posebno je popularan usporedni ili sinastrički horoskop.

Takav horoskop je također čest dio mnogih lifestyle magazina. Iako se radi o usporedbama načinjenim samo na osnovu osnovnih karakteristika nekog znaka, on nam može dati okvirnu sliku o našoj kompatibilnosti s parterom te upozoriti na eventualne probleme koji bi se mogli pojaviti u vezi.

Naravno, usporedni horoskop se može napraviti i za dvije osobe s podrobnim podatcima o mjestu, sat i datumu njihovog rođenja. Takav ljubavni horoskop  daje uvid u sve probleme koji bi mogli postati prepreka u ostvarenju kvalitetnog odnosa između dvoje ljudi, ali isto tako donosi i savjete kako izbjeći ili nadvladati te probleme.

Ljubavni horoskop  je neka vrsta vodiča, koji vam pomaže da ostvarite maksimum na svom privatnom planu te izgradite odnose pune ljubavi i povjerenje. Zato na njega treba gledati kao na svojevrsnu ljubavnu terapiju koja će vam pomoći da snažne emocije pravilno usmjerite i pretočite u djela.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

melita on May 15, 2013 Odgovori

da li ču se pomiriti sa suprugom

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika