Ljubavni horoskop za 2015. godinu | ASTRO24h

Ljubavni horoskop za 2015. godinu

horoszkop_szerelem

Zvijezde u svim životnim sferama ilustriraju i predviđaju promjene. Utječu na naš život, to je dokazano. Ljubavni horoskop vam otkriva svaku tajnu naredne godine. Jeste spremni pročitati?

Ovan : 

Tijekom prva 3 mjeseca ove godine, ne ukazuju se velike promjene u smislu ljubavi. Postojeće veze lako mogu skrenuti na putanju navike, zato bi bilo potrebno svjesno odvojiti vremena za romantiku. Proljeće, period od travnja, probuditi će u vama instinkte, zaljubit ćete se do te mjere da ćete sve vidjeti kroz ružičaste zastore. Međutim, budite oprezni, nešto nećete uzeti u obzir. U ovome vam može pomoći SAVJETNIK, reći će vam informaciju koja će stabilizirati vaše osjećaje. Ljeto će vam brzo proletjeti, premda kolovoz obećava puno strasti. Naredni preokret u vašem horoskopu biti će u listopadu. To će biti period pun napetosti sve do kraja slijedećeg Božića. Ovnovi, koji su sami, trebaju biti pažljivi u svibnju i kolovozu jer prema horoskopu tada će upoznati pravog! Pogledajte si OVDJE šanse za ljetnu ljubav!

Bik :

Mirno, skoro udobno počinje ova godina Bikovima. U ljubavi, harmonija i osjećaj pripadnosti biti će jaka sve do sredine ožujka. Međutim, tada može nad vama ovladati ljubomora. Možete imati osjećaj, kako se približava proljeće, da vam se partner orijentira u drugim pravcima. Bez obzira što znate da nema nikog važnog osim vas u partnerovom životu, biti ćete zavidni na partnerove aktivnosti. Za ovo postoji samo jedno riješenje, pronađite vi sebi neku aktivnost. Primjerice, bavite se nekim sportom da se još više svidite partneru. Budete li tako činili, do ljeta će se napetosti smiriti i u srpnju ćete zajedno otići ljetovati na jedno prelijepo mjesto. Želite saznati više? Nazovite SAVJETNIKA koji će vam reći gdje biste mogli na ljetovanje. Pred kraj godine, partner će vam postaviti jedno pitanje na koje morate paziti što ćete odgovoriti jer od toga zavisi vaša sreća u budućnosti. Bikovi, koji su još u potrazi za partnerom, prema ljubavnom horoskopu u travnju i rujnu imati će najbolje mogućnosti da upoznaju nekoga.

Blizanci :

Lako je moguće da će vam ova godina započeti sa raspravom ako za doček nove godine izgubite glavu. Razmislite o stvarima i shvatit ćete da vaš partner nije bio bez razloga ljubomoran, bili ste vrlo nejasni. Te stvari morate riješiti što prije jer prema partnerskom horoskopu u ožujku može doći do raskida veze. Moguće je da je uzrok tome i osjećaj da niste dovoljno dobri za vašeg partnera. Nazovite SAVJETNIKA, napravit će vam osobnu astrološku analizu da saznate hoćete li ostati zajedno sa partnerom. Ako ostanete zajedno, ljeto će vam donijeti i oslobađanje od problema, a planete vam obećavaju i više romantike. Na jesen ćete više vremena provesti sami, bez obzira da li ste u vezi ili ne, što može biti posljedica jednog poslovnog putovanja. Tada će vaša izdržljivost ponovo biti na testiranju jer je veza na daljinu svima teška. Blizanci, koji su još sami, imaju velike šanse za upoznavanje već na početku godine u siječnju i veljači. Ta veza neće biti dugoročna prema horoskopu. Veliku ljubavnu priliku očekujte oko svog rođendana.

 

Rak :

Godina počinje mirno, sve do ožujka nema znakova za neke velike promjene u horoskopu. Međutim, na proljeće će se nešto pokrenuti, imat ćete osjećaj da ste postigli željeni cilj i da ste bezbrižni. U suštini, tako je bilo do sad i sve ćete to iskusiti prije svibnja. Mnogi će Rakovi u ovom periodu donijeti neku doživotnu odluku. Suživot sa partnerom ili izgovaranje sudbonosnog „DA“ mogu potpuno preokrenuti vašu sudbinu. Ako osjećate nesigurnost u duši jer je jedan Rak uvijek posebno oprezan, samo nazovite SAVJETNIKA, pomoći će vam da donesete pravu odluku. Nakon toga, u ostalom dijelu godine osim studenog, sve će se vrtjeti oko te odluke. Pred kraj godine pojavit će vam se netko iz prošlosti i uznemiriti sve na neko vrijeme. Rakovima, koji traže partnera, 2015.godina može biti od velikog značaja i to posebno na proljeće. Moguće je da ćete u tom periodu sresti osobu sa kojom ćete provesti ostatak života.

Lav : 

 

Partnerski horoskop vas moli da se ne opuštate niti na početku nove godine. Vaš partner zaista želi nešto od vas, ali čeka da vi to izgovorite. Ne znate koja je to velika želja? Vaš astrolog vam može pomoći u tome, samo nazovite SAVJETNIKA koji ima uvid u dušu vašeg partnera i otkriće vam tajne! Proljeće u vaše živote stiže u veoma romantičnoj atmosferi, ako sve bude išlo kako treba. Međutim, preko ljeta ćete imati manje vremena jedno za drugoga zbog nečijeg posla. Razgovarali ste o tome, ali osjećaj nedostatka partnera upropastiti će vam ljeto. Nema veze jer prema horoskopu kasno ljeto čeka na vas, tako da ćete tada sve nadoknaditi. Prosinac za vas čuva neko iznenađenje, još vam ne mogu otkriti kakvo je to iznenađenje. Lavovi, koji su u potrazi za partnerom, moguće je da upoznaju nekoga u travnju i listopadu. U srpnju budite oprezni sa avanturama.

Djevica :

Nova godina će poprilično tiho početi za vas. Moguće je da ćete imati jednog udvarača koji će sa vremena na vrijeme pokušati osvojiti vaše srce. Vi ćete biti nezainteresirani. Sada se ne želite baviti ljubavlju jer mislite da vam se ne uklapa u život. Sve će to potrajati dok na kraju proljeća ne upoznate osobu koja će vas u potpunosti oboriti s nogu. Ako ste u vezi, ovo će vas potpuno zbuniti. Mislite samo na to da slučajnosti ne postoje! Ako ne znate što vam je činit, SAVJETNIK već čeka vaš poziv i pomoći će vam da donesete pravu odluku u naletu novih emocija. Djevicama, koje traže partnera, u srpnju će doći velika prilika za to da se ne suočavaju sami sa životnim poteškoćama. Međutim, u listopadu i studenom moguće je da će netko htjeti oteti vašeg partnera! Pogledajte si OVDJE  ljetni sexy horoskop, budite spremni na sve!

Vaga:

Rođeni u znaku Vage, oni koji nisu u vezi, pozitivno kreću u novu godinu. Puni ste novogodišnjih odluka. Želite biti u što boljoj formi i svidjeti se suprotnom spolu ili vašem izabraniku. To je dobro sve dok traje taj početni nalet jer već ćete u veljači imati priliku za upoznavanjem nove osobe. Međutim, onim Vagama koji žive u partnerskoj vezi, zvjezdani utjecaj će imati potpuno drugo značenje, tj.svađe. Partner će vam biti ljubomoran jer ponekad i ne primjećujete da flertujete sa drugim osobama. Rasprave koje vam se javljaju i u svakodnevnom životu, sadrže još nešto drugo. Ako želite saznati što, nazovite SAVJETNIKA koji će isključivo vama napraviti detaljan horoskop. Kasnije, pred jesen, kocka će se okrenuti, tada ćete vi biti ljubomorni. U ovom periodu, jesen neće donijeti veliku promjenu.

Škorpion :

U veljači budite vrlo pažljivi prema sitnim detaljima jer lako je moguće dok ste vi okupirani poslom i drugim stvarima i da će vašem partneru biti dosadno. Znaci u horoskopu ukazuju na to da ćete sa razlogom biti ljubomorni, ali ipak nemojte brzopleto reagirati. Razgovarajte o problemima ili čak zatražite pomoć sa strane. Primjerice, nazovite SAVJETNIKA koji je izraziti stručnjak za takve krize. Ako uspijete riješiti probleme, bit će dobro, ali ako ne, u travnju zbog utjecaja Saturna lako možete ostati sami. To neće potrajati dugo jer u srpnju, ako niste u vezi, možete doživjeti jednu strastvenu avanturu. Velika ljubav još čeka na sebe tako da će ovo potrajati do studenog. Ako ste u vezi, onda će studen biti period pogodan da vašu vezu podignete na višu razinu.

Strijelac :

Rođenima u znaku Strijelca aktivno počinje godina pa zato nemaju puno vremena za ljubav. Prema godišnjem partnerskom horoskopu, tako će biti sve do svibnja, ali nećete biti usamljeni jer će prijatelji biti oko vas ili ako imate partnera ni on neće nestati. Krajem svibnja će doći vrijeme za malo romantike.Tada možete zajedno ići i na ljetovanje, zaslužujete to jer ćete do tada oboje puno raditi. Prema tome, ljeto će vam teći romantičnije i tada, ako se vratite u radnu svakodnevnu rutinu, malo više vremena ćete provoditi zajedno. Sredinom jeseni, horoskop ukazuje na neki sukob. Morate to što prije riješiti razgovorom jer ako to ne učinite, vaš odnos će se razvijati u potpuno drugom smjeru i odvojit će vas jedno od drugoga. U razumjevanju vam puno može pomoći SAVJETNIK koji ne samo uz pomoć horoskopa, nego i sa svojim vidovitim sposobnostima, ima uvid u vaša i u osjećanja vašeg partnera. Saznajte OVDJE u jednoj minuti hoćete li ove godine ući u vazu!

Jarac :

Sve će se dobro razvijati na početku godine i ići do te mjere da ćete početi razmišljati o slijedećem koraku. Mnogi Jarčevi će u prva 4 mjeseca ove godine riješiti da stanu na ludi kamen. Period koji počinje od rujna pogodan je za potomstvo. Sve je to lijepo i dobro ukoliko ste sami, kako kaže godišnji partnerski horoskop. Pokazuje da ćete imati vrlo dobru priliku za upoznavanje u ožujku i kolovozu. Na radnom ćete mjestu imati najbolju priliku da upoznate partnera ili tijekom putovanja, ali to se više odnosi na ljetni period. Ako ste već u braku i imate djece, ni tada se ne suočavate sa lošim periodom. Važno je da ne dozvolite da vam veza postane monotona. Iskoristite mogućnosti koje vam zvijezde pružaju i na neki način poboljšajte vašu ljubav, barem putovanjem. Ne znate šta bi bilo po volji vašeg partnera? Pitajte SAVJETNIKA koji ima uvid i u horoskop vašeg partnera!

Vodenjak :

 

Netko sa vrlo dubokim emocijama misli na vas, ali vi to, prema godišnjem horoskopu, nećete primijetiti sve do travnja. Ne postoji veliki problem jer sve ima svoje vrijeme. Ako ste još sami, imat ćete mogućnost za razvijanje ozbiljne veze. Prije toga ćete flertovati i imati avanturice, ali to neće biti ništa ozbiljno. Čim shvatite tko je taj tajni udvarač, postati ćete nesigurni jer znate da i vi gajite nekakva osjećanja prema toj osobi. Niste sigurni da li želite prokockati vaš dosadašnji odnos za nešto više? Nazovite tada SAVJETNIKA, on je majstor za ljubavna pitanja i pomoći će vam u donošenju odluke. Onim Vodenjacima koji su u vezi, također će ovaj period biti težak jer će u njima biti prisutan osjećaj želje za nečim novim i nepoznatim, ne želeći povrijediti svoga partnera. Osjećaj da ste dužni donijeti odluku, cijelog ljeta ćete biti zabrinuti ali u rujnu ćete biti u stanju stvoriti mirnu situaciju koja će potrajati do kraja godine.

Ribe :

Početkom godine nedostajat će vam ta obiteljska i praznička atmosfera koju ste doživjeli tijekom blagdana. Odjednom će se sve nekako završiti i početi ispočetka u svakodnevnoj rutini. U vašem ljubavnom životu ni godišnji partnerski horoskop ne pokazuje ništa dobro, sve do kraja ožujka. Osjećat ćete se usamljenije, bez obzira ako ste u vezi i živite jedno pored drugoga. U svibnju će vam položaj zvijezda donijeti oživljavanje u smislu više romantike zbog nekog iznenađenja koje će vam pripremiti vaš partner. Iako ni vi niste to primijetili, i vašem partneru je nedostajalo zajedno provedeno romantično vrijeme. Ljeto vam ne donosi nikakvo iznenađenje iako ćete biti bliže jedno drugome. U listopadu će vam partner postaviti jedno veliko pitanje, a ako želite znati šta je to, nazovite SAVJETNIKA koji će vam šapnuti tu tajnu. Ribe koje traže partnera, vjerojatno će u listopadu naći ljubav, a preko ljeta je moguće da će imati više avantura.

Ako i dalje sumnjate u spoj između Vas i Vašeg partnera i želite još dokaza o međusobnom slaganju, nazovite naše savjetnike bilo kada u toku 24 sata na broj 064/640-067, fix:6,99 kn/min, mob: 8,41 kn/min. Čekaju na Vaš poziv!

Možete nas nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika