Ljubavna povezanost od koje se ne može pobjeći | ASTRO24h

Ljubavna povezanost od koje se ne može pobjeći

Ljubavna povezanost od koje se ne može pobjeći

Ljubav je jedna od najmoćnijih ljudskih osjećanja. Nije ni čudno da su kroz povijest mnogi ubijali i umrli ponosno na oltaru ljubavi. Uopće nije iznenađujuća činjenica ako netko zbog straha izgubi svoju ljubav, zbog osvete ili samo tek tako stavlja na Vas ljubavnu povezanost. Možda sada mislite da na Vas sigurno nitko nije, niti će, jer ste se u mirnim okolnostima oprostili od svakoga bivšeg partnera. I dan danas ste prijatelji, niko od njih se ne bi svetio, a drugo niti ne znaju što je to ljubavna povezanost. A Vi znate? Postoji oblik ljubavne povezanosti koja je opasnija i od najtamnijeg prokletstva, što više, ne možete se niti otarasiti od njega jer Vam se uvijek vraća u život. To je ta povezanost koju svake parne godine, isključivo pri ritualu održanog pod svjetlom drugog punog mjeseca u godini mogu staviti na Vas, i koja se može svake neparne godine na određeni dan odstraniti. Ovu povezanost uglavnom ne stavlja ostavljen momak ili ostavljena djevojka na bivšeg partnera, nego rođaka od ostavljenog partnera, sestra, majka ili baka. One sasvim dobro poznaju te trikove i prakse, savršeno dobro znaju koga trebaju zamoliti da napravi takav ritual. Ništa im drugo nije potrebno nego samo pramen Vaše kose i bilo kakvo rublje. To nije teško nabaviti, ni tada ako već niste u vezi a partnerom. Kako saznati da je u Vašoj vezi prisutna treća osoba, kliknite  OVDJE 

Dora, Dora 903, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Postoje dvije vrste ljubavne povezanosti čija žrtva možete postati. Jedna Vas spriječava u tome da ostavite partnera. Bilo kako da Vam je veza loša, ostat ćete zajedno. Drugi tip povezanosti Vas spriječava u tome da imate neku drugu normalnu vezu ili da doživite bezbrižnu ljubav. Ovaj drugi tip povezanosti uglavnom stavljaju na žrtvu zbog osvete i zavisti. Želite li saznati nešto više o predmetima a kojima možete privči ljubav, kliknite  OVDJE 

Kako možete znati postoji li između Vas i Vašeg partnera ljubavna povezanost?

  1. Već odavno ne znate zašto ste zajedno, rado biste ga ostavili, ali se bojite napraviti taj korak. Jedna nevidljiva sila Vas spriječava u tome.
  2. Imali ste jednu veliku ljubav u Vašem životu, a otkako se ta veza završila, niti jedna Vaša veza ne traje duže od 1-2 mjeseca.

  3. Veze Vam se uglavnom završavaju tako da s Vama raskidaju Vaši trenutni partneri. Ne dobijate neko posebno objašnjenje zašto se Vaša veza završava.

  4. Sumnjate da Vaš partner traži sreću u naručju druge žene? U ovom slučaju moguće je da je ljubavna povezanost na Vašem partneru. Odmah potražite provjeru i odstranjenje kako bi Vaša ljubav ponovo planula i partner Vam se vratio.

Zvjezdana, Zvjezdana 458, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Ako želite saznati nešto više o ljubavnim proricanjima I imate li tajnog obožavatelja, onda kliknite  OVDJE  i pročitajte još detalja o tome. 

Od najjačeg prokletstva i ljubavne povezanosti se možete otarasiti ako zatražite odgovarajuću stručnu pomoć. U našem Astro Centru rade mnogi stručnjaci koji se već desetljećima bave ovom granom ezoterije. Oni će znati kada i kako izvršiti ritual čišćenja.

Ljubavna povezanost mnogim ljudima može zagorčati život! Ako imate osjećaj da se Vaš partner udaljava od Vas i okreće Vam leđa, vrlo je moguće da je na njemu ljubavna povezanost! Nazovite naše savjetnike da to uklone. OGNJENA , kod 411, najbolji je savjetnik u uklanjanju tih povezanosti! Nazovite nas bilo kada, naši stručnjaci su Vam na raspolaganju kroz 24 sata dnevno na 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Ako vam je potrebna pomoć na polju ljubavi, ne oklijevajte, nazovite nas!

Jedno ljubavno proricanje Vam može pomoći i u tome da saznate kada će Vam u život stići istinita ljubav! Ako na sebi imate prokletstvo ili negativnu energiju koja Vas spriječava u tome da Vas nađe iskrena ljubav, Karla, kod 997, će Vam i u tome pomoći! Nazovite broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (2)

adisa on June 27, 2015 Odgovori

ja zelim da zaborawim biwsu osobu koju wolim ali ne mogu jeli moze tu da se uradi nesto

adisa on June 27, 2015 Odgovori

ako moze da se uradi nesto

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika