Ljetovanje za svaki horoskopski znak | ASTRO24h

Ljetovanje za svaki horoskopski znak

Ljetovanje-za-svaki-horoskopski-znak

OVAN -   Aktivni ste  tijekom cijele godine, a ljeto nije nikakva iznimka. Dapače, topli dani daju vam više energije i poleta. Idealan ljetni odmor za vas je kombinacija različitih fizičkih aktivnosti i ludog noćnog provoda, pa bi bilo najbolje da kao lokaciju za idealna odmor odaberete grad koji vrvi sadržajnim i uzbuđenjima i koji će vas iscrpiti do kraja.

BIK - Odmor bez žurbe i velikih uzbuđenja najbolje odgovara vašem znaku. Krenite na put automobilom ili ako ste u dobroj formi biciklom. Izbjegavajte autoceste i upoznajte okolinu. Opustite se. Odaberite mirno mjesto, savršeno za dugačke šetnje i uživajte.

BLIZANCI - Vaš znatiželjni duh teško je zadovoljiti zato vam preostaju dvije opcije za ljeto koje stiže. Ili organizirajte kratka putovanja na različite lokacije tijekom par produženih vikenda ili napravite dugačku ljetnu turu tijekom koje ćete gotovo svako večer provesti na drugom mjestu i zadovoljiti svoju znatiželju.

RAK - Obitelji i priroda su savršen spoj za vas. kampiranje s ljudima koji vas vole najbolje će vas opustiti. Ako pak više volite gradski turizam odaberite neko veliko kulturno središte, koje će vam omogućiti da zadovoljite vašu intelektualnu znatiželju.

LAV -  Ljeto je vaše razdoblje! Gdje god da krenuli, svejedno. Sunce je sve što vam treba. Ipak vaša omiljena ljetna aktivnost je zavođenje, pa zato odaberite neko dobro ‘lovište’.

DJEVICA -  Vas tijekom ljeta najviše veseli bogata ponuda voća i povrća i organiziranje vrtnih zabava. Pravi ljetni odmor nije vaš stil. U svakom slučaju pokušajte se opustiti, makar to bilo u hladnu vašeg doma. Eksperimentirajte s jelima i birajte isključivo zabavnu literaturu.

VAGA - Pravo vrijeme je da izvučete svoju seksi ljetno garderobu iz ormara i bacite se na obilaženje zanimljivih događanja. Ljeto naravno ne želite provesti na pustom otoku u zagrljaju ljubavi svog života, pa odaberite neki romantičan grad koji će zadovoljiti vašu potrebu za ljepotom.

ŠKORPION - Mrzite sunce i vrućine, ali su vam zato ljetne večeri drage. Idealan izbor za vas je grad bogat zabavama koje traju do ranijih jutarnjih sati, tako da nakon noćnog tuluma možete cijeli dan provesti u hladovini spavajući.

STRIJELAC - sport, sport i sport. I možda neki zabavni park. Trčite, plivajte, penjite se, planinarite, biciklirajte… Tulumarite…  Gdje i s kima…vama nije bitno, bitna je samo dobra atmosfera i akcija 24 sata dnevno.

JARAC - Vašu radoholičarsku prirodu teško je obuzdati, pa ako vam već ne pada napamet napustiti ured tijekom ljeta, bar topla popodneva i večeri provedite u dobrom društvu ili šetnji prirodom.

VODENJAK -  Ubija vas ta vrućina. Mrzite ljetne zabave i svako malo se uhvatite kao pjevušite neku Božićnu pjesmu. Ako nemate novaca za put na Island ili krstarenje Sjevernim morem, obilazite klimatizirane muzeje i kino dvorane. Proći će i to ljeto.

RIBE -  Vječni sanjari ne odustaju od omiljene im aktivnosti preko ljeta. Slikajte, fotografirajte, pišite…neka vam more i sunce budu inspiracije. Pronađite svoj mali raj na nekom udaljenom otoku i uživajte

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika