Ljetni horoskop za financije | ASTRO24h

Ljetni horoskop za financije

novac

OVAN:

Već od ranije razmišljate o tome da započnete privatni posao? Ne odugovlačite više, sada je idealna prilika jer će vam uloženo gotovo odmah donijeti profit.  S druge strane, počet ćete više trošiti na vaš neki hobi, što će vas naravno učiniti sretnim. U ovom periodu ćete biti više skloni preseljenjima,  pretjerivanjima, ali pazite.. okolina smatra da srljate. Vi situaciju ne vidite tako,  iako vas netko želi odgovoriti od kupnje,  investicije,  darivanje poklona.  Na igrama na sreću i nagradnim igrama uložite minimalan iznos.

BIK:

Neka i dalje ostane tajna koliko zarađujete! Kakvu korist ćete imati ako udvostručite broj ljubomornih osoba?! Otkrit ćete jedno mjesto  gdje ćete imate mogućnost kupovati jeftinije.  Nemojte štediti novce na ljetovanju! Trebate se opustiti, bez toga ćete teško izdržati tempo koji vas  čeka u drugoj polovici godine. Poslove koji se odnose na imovinu, kupnju ili prodaju, sređujte u kolovozu. Ovo se čini najprikladnije ljetno razdoblje za sređivanje službenih poslova. Netko, tko je u teškoj situaciji vama će tjerati vodu na mlin.

BLIZANCI:

Na ljeto ne samo što ćete imati puno sreće i uživate ćete u svakoj prilici, nego će vas pratiti i snažni  financijske predosjećaji koji će vam pomoći. Život vam daje sve bolje i bolje prilike za zaradu pa se i vas racun sve više puni gotovinom. Ovo ljeto vam donosi sreću i užitke. Idite na obiteljsko ljetovanje i nemojte žaliti za potrošenim novcem,  opustite se. No, također, planirajte financijsku strukturu za duži period. Ako vam novci trebaju za učenje, to je dobra investicija, ne oklijevajte. Nemojte žaliti za parama ni, ako su vam one potrebne za očuvanje vašeg zdravlja. Pazite na svoje vrijednosti, možete biti pokradeni. To možete izbjeći.

RAK:

Obratite pažnju na vaše financije! Glavno pitanje: ”da li da trošim ili štedim”? Financije mogu imati veliki utjecaj i na vašu vezu. Moguće je da vašeg partnera kraj vas drži vaša financijska stabilnost, ali bez emocija, što vi ne želite priznati iako vas vaša okolina upozorava na to. Poslušajte ih. U ljetnim mjesecima bolje pripazite i na vaše vrijednosti. Skloni ste opuštanju. Pripazite na mjestima kao što su plaža, mjesta za zabave, veliki trgovački centri. Sklonite ih na mjesto gdje ih drugi ne mogu vidjeti. U srpnju se više pozabavite vašom kućom, restauracija vašeg doma će vam donijeti zadovoljstvo. Ovako ćete barem vi odrediti na što ćete potrošiti svoje novce.

LAV:

Svojstvo u kojem živite je kao automat koji guta novac. Ako sad planirate krenuti na ljetovanje, odlično, puno jeftinije ćete proći nego sto ste računali. Kakav god da vam je običaj trošenja,  tu će vam ljeto pomrsiti planove i bit ćete skloni više trošiti nego što bi ste mogli. To sve možete izbjeći uz malo samokontrole. U kolovozu slobodno možete reći da ste sretna osoba barem što se financija tiče. Novac će vam pristizati i sa strana  niste ni računali. Nemojte biti popustiljivi prema sebi što se tiče trošenja na sebe, samo onoliko koliko bi trošili i za druge, inače ćete novce opet trošiti na stvari koje vam nisu potrebne.

DJEVICA:

Vaši financijski poslovi ovog ljeta će se dobro odvijati, ali po cijenu odricanja od nekih stvari. Istovremeno sudbina vam nudi kompenzaciju da novac koji izgubite možete zaraditi. Bolje činite, ako u srpnju financije ostavite kao tabu temu. Nemojte govoriti o tome što ste kupovali, za što ste dali novac, što se dogodilo sa novcima i sl. Na taj način može doći samo do većeg gubitka! I prihod će biti bolji, ako je obavijen tajnom. Kolovoz vam može biti uspješan, ako želite nekoga osvojiti darovima ili novcem. Prije nego što krenete u osvajanje, trebate se upitati  trebate li im samo zato što financijski dobro stojite ili bi vas trebali i da su vam prihodi mali. Probajte gledati na to objektivno!

VAGA:

Osvanulo je vrijeme za opuštanje! Ali zbog problema koji se odnose na imovinu sada morate duboko posegnuti u džepove! Novac će sredinom ljeta više odlaziti nego dolaziti. U zadnje vrijeme svi bi htjeli više primati od vas. Nemojte donositi iznadprosječnu financijsku žrtvu za ljubav, jer nije isključeno da u budućnosti taj odnos neće uspjeti. U kolovozu također može doćido financijskog gubitka potpuno van vaše kontrole. Moguće  da će vas netko iz obitelji dovesti u jednu takvu situaciju pa ćete biti prisiljeni posuditi novac.

ŠKORPION:

Imate izvrsnu financijsku intuiciju! Intuitivno znate što je to što je vrijedno trošenja i  ono što ne bi trebali kupiti, bez obzira na uvjeravanja. Pazite, varalice i lopovi su u vašoj neposrednoj blizini. Budite oprezni. Umjerenost u financijskom svijetu, odnosno ne pretjerivati, ali temeljno pročitati i sitno pisane dijelove, donijet će vam dobre financijske poslove ljeti. U kolovozu je poželjno malo stegnuti remen, trošite samo na ono što vam je jako potrebno. Već neko vrijeme razmišljate o promjeni institucije za financije, ali ne isplati se, uvjeti će biti gori nego što ste mislili.

STRIJELAC:

Cijelu godinu ste čekali ljeto i pripremili se financijski na to, ali niste računali na to da ćete najzad imati takav mjesec u kojem će vas pare pratiti kao da su vam sjena. Sad smijete i planirati. Ljeto će vas napuniti energijom, a i zaslužili ste odmor. Svjesni ste toga da na ljetovanju dolazi do novčanih izdataka. Na dobiti ste zbog velikih akcija i popusta, pa vas putni trošak i dodatni izdaci koštaju manje. Iskoristite ovu mogućnost. Sreću želite podijeliti s obitelji. Kupujte isključivo takve poklone koje bi ste i vi voljeli dobiti od drugih. Do toga možete doći na buvljaku, pogotovo u inozemstvu, nešto možete dobiti za minimalne pare, ali prava sreća i sama vrijednost toga će se kasnije vidjeti.

JARAC:

Nemojte dopustiti da vas toplina ljeta ometa! Ne miješajte vaše emocije sa financijama. Smireno se oslonite na svoj razum kada su financije u pitanju! Istina, imali ste nedavno dodatne izdatke, ali će se isplatiti. Na ljeto će vam novac iz rezerve nestati iz novčanika što si ne možete priuštiti, ali vaša obitelj to ne želi priznati. To će vas navesti na razmišljanje. Posao sada može podnijeti udarac, za što ste mislili da se nikada neće dogoditi. Međutim možete doći do količine novca koju smatrate realnom.

VODENJAK:

Radije gazite po visokoj travi do koljena, nego u novcima, ali to nije razlog za prigovor. U stanju ste biti dobar gazda koji će dobiti takve financijske mogućnosti koje većina ne bi. Doći ćete do veće količine novca od očekivanog, zbog čega ćete moći na ljeto sebi priuštiti, pogotovo, ako su djeca u pitanju, nešto o čemu cijela obitelj nije vjerovala da će u svome životu doživjeti. Prodaja i kupnja imovine može donijeti velike rezultate u ljetnom periodu. Na poslu sa svojim šefom morate razjasniti nekoliko stvari koje trebate učiniti. Zašto se morate uvijek boriti za onaj iznos koji su ostali već dobili?

RIBE:

Velika je vjerojatnost da ćete zbog nekih prethodnih slučajeva, koji nisu završeni, ponovo imati neugodne izdatke. Mogu proizaći iz nekog tehničkog problema. Preporučljivije je raditi sa stručnjakom koji nudi pravo rješenje, premda je skuplji, ali pouzdan  i daje garanciju. Ljetni odmor djeteta će biti skuplji od očekivanog. Nije isključeno da je to dijete vašeg rođaka. Iskusit ćete istinu iz izreke: „Gdje je novac, tu je vlast“. Sve se to odnosi i na odnose u ljubavi. Od sredine ljeta ćete doći do većih prihoda, što  neće biti zanimljivo toliko vama koliko vašem partneru, a to će dići vašu vrijednost u njegovim očima! Ukoliko vaša veza dođe do faze prekida i situacije gdje trebate podijeliti imovinu i financije, vama
situacija ide u prilog jer vaš račun raste više nego vašem partneru.

Ukoliko želite osobni horoskop da svim detaljima, slobodno se javite našim savjetnicima!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

tihana on July 22, 2014 Odgovori

Mogu li dobit osobni horoskop riba sam hvala

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika