Kristalna kugla - najsigurniji put u druge dimenzije i više sfere | ASTRO24h

Kristalna kugla – najsigurniji put u druge dimenzije i više sfere

Kristalna-kugla-najsigurniji-put-u-druge-dimenzije-i-vise-sfere

Materijal od kojeg je izrađena utječe na njen potencijala. Kristal sam po sebi simbolizira prozirnost, čistoću i jasnoću uvida pa tako i na samu moć kugle kao medija. Posebnosti kristala dodatno se pojačavaju u obliku kugle, i obrnuto.

Energija kristala je posebno očuvana u cjelini i ima veći učinak u određenim zahtjevima.

Tehnike zurenja, poput zurenja u kuglu, poznate su u svim dijelovima svijeta. Na Tibetu tako modraci zure u jezera, a glavni državni prorok zuri u ogledalo kad treba odgovoriti na pitanja ministara u vladi.

Zurenje u ogledalo bilo je popularno u zapadnom svijetu, tijekom srednjeg vijeka, ali ga je katolička crkva stavila izvan zakona zbog njegovih mističnih svojstava.

Kugla, koja je bila korištena diljem Europe, sustavno potiskivana i zabranjivana. Ipak dokazi za njenu upotrebu i pouzdanost i danas postoje.  Tako je kugla od kvarca  znanstvenik i mistik na dvoru britanske kraljice Elizabete , Johna Dee ,  izložena u britanskom muzeju.

Kristalna kugla služile za komunikaciju sa višim svjetovima i duhovnim sferama, iscjeljivanje, povećanje duhovne snage, proširenje percepcije, ali i putovanje u prošle živote i otkrivanje inače nepoznatih veza.

Ona sam po sebi nema nikakve posebne moći već je sredstvo koje omogućava vidovnjaku da se lakše koncentrira, a njen oblik i materijal izrade, olakšavaju i produbljuju taj proces te mogu otvoriti prolaz u nesvjesno.

C.G. Jung  je tvrdio da je svaki čovjek povezan s kolektivnim nesvjesnim te da ta veza čini osnovu čovjekove psihe.

Dakle svako od nas ima moć viđenja, samo neki puno teže od dugih dolaze u kontakt sa svojom podsvijesti i nesvjesnim dijelom naše psihe.

Ugledni filozof i psihijatar Raymond Moody   u svojoj knjizi Život prije života također se bavi kuglom i njenom sposobnosti da probudi našu vezu s nesvjesnim.

On osobno kuglu smatra puno boljom metodom doživljavanja prošlih života od hipnoze.

Njegova eksperimentiranja s kristalnom kuglom navela su ga da povjeruje da vizije koje vidi u kristalnoj kugli nisu nikakve iluzije već činjenice.

Nakon niz eksperimenta koje je prove na kolegama i studentima utvrdio je da se radi o odličnom alatu za psihoanalizu, znatno preciznijem od poznatih Rorschachov mrlja.

Razvivši tehniku baratanja s kristalnom kuglom otkrio je da pomoću nje može zaviriti i u svoje prošle živote i vidjeti jasnu trodimenzionalne slike događaja iz nekog drugog vremena.

Otputovati u neku novu sferu i daleku prošlost vlastite duše uz pomoć kugle možete i vi. Bilo uz pomoć medija koji će umjesto vas komunicirati s kuglom, bilo uz pomoć vlastite kugle s kojom ćete nakon temeljitog ‘upoznavanja’ i ‘treninga’ uspostaviti komunikaciju.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

DRAGAN Nešković on July 27, 2014 Odgovori

Dobro veče, svima!
Sad je 21:21. 27.07.2014 BG
Sve je tačno, kristal pohranjuje informacije kao prirodni kompjuter, on je duhovna biblioteka koja čeka da neko uđe u nju.
Vrlo sam zainteresovan ako ima bilo ko ko već ima iskustav sa kristalnom kuglom da pokušam neki iskorak ka toj duhovnoj biblioteci. Pozdrav iz BG DRAGAN

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika