Kraj noćne more za Lindsay Lohan? | ASTRO24h

Kraj noćne more za Lindsay Lohan?

Kraj-nocne-more-za-Lindsay-Lohan

Mnogi za neuspjeh njene karijere, te problematičan životni stil krive alkohol i drogu. I dok mlada glumica ovisnost o ilegalnim opijatima nikad nije priznala, njeni problemi s alkoholom postali su javni i kumovali su njenom odlasku u zatvor.

Lindsay koja je po sudskom nalogu nosila narukvicu za detektiranje alkohola u krvi, prekršila je uvjetnu kaznu posegnuvši za čašicom, iako joj je to bilo strogo zabranjeno. To ju je koštalo mjesec dana zatvorske kazne, koja je na kraju smanjena na dva tjedna.

Jesu li njeni problemi, nedostatak samokontrole i snage karaktera posljedica nepovoljne astrološke konstelacije? Zvijezde tvrde da jesu, ali na žalost astrološki profil nije jedan od valjanih dokaza na sudu.

Lindsay Lohan je rođena u horoskopskom znaku Raka, što upućuje na njenu emocionalnu nestabilnost i sklonost depresiji, koja može rezultirati ovisnošću.

Dok je LiLo proživljavala najteže trenutke, zvijezde joj nikako nisu bile naklonjene.  Lunarna eklipsa u Jarcu krajem lipnja donijela je dosta problema Rakovima, a kada se 11. srpnja lunarna eklipsa našla u njenom znaku, započelo je razdoblje promjene za Rakove.

U njenom slučaju ne čini se da se radilo o pozitivnoj promjeni, jer je završila iza rešetaka, no možda joj je upravo taj traumatičan događaj označio novi početak u životu.

Početkom kolovoza Lindsay Lohan je napustila zatvorsku ćeliju i od tada uspješno izbjegava medije.

Jupiter koji ima tendenciju stvari usmjeriti u pravom pravcu nalazi se u polju njene karijere, kao i Uran, koji je nažalost nepredvidljiv.

Ipak konačan rasplet situacije mogao bi biti itekako pozitivan za Lindsay.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika