Koračajte k vratima novca - učinkovite tehnike izobilja | ASTRO24h

Koračajte k vratima novca – učinkovite tehnike izobilja

Astro24h, advisor, , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Koračanje k vratima novca je jedna od najraširenije magije obilja i sreće. Od mnogo mojih klijenata dobila sam povratne informacije poslije odrađene magije novca, da su osvojili od 10-20 tisuća kuna do čak 200-300 tisuca kuna u relativno kratkom vremenskom razdoblju. Osobama iz mlađe dobne skupine ili osobama, kojima su magiju tražili napraviti roditelji, djedovi, u kratkom su vremenskom razdoblju uspjeli u životu. Dakle, ako tako gledamo, ovu magiju možemo svrstati u jednu od najučinkovitijih tehnika. Jeste spremni i Vi također koračati k vratima novca?

1. Korak:

Pustite Vaše strahove, nemojte biti u grču! Vrlo je važno znati da sreća i obilje posjećuje one ljude u kojima nisu prisutne ekstremne emocije. Novac je vrlo važan da biste živjeli. Većina magija radi tako, ako gotovo odustanete od stvari koje su Vam potrebne i usredotočite se, u mogućnosti ste očistiti se i uzdignuti. Sve ovo je jednostavno za jednog maga jer je iskusan u tome, ali za prosječnu osobu ovo može biti veliki zadatak. Zato je u tome potrebno pitati za pomoć. Međutim, ako se Vi pokušate baviti i ovim dijelom, onda se u prvom kontaktu nemojte fokusirati na novac nego zamislite sebe bezbrižnog i počnite citirati pred sobom što je to što bi ste ucinili da ne morate brinuti o financijama. Biste li išli na izlet ili biste proveli malo više vremena sa djecom? Ili biste naginjali hobiju koji Vam je daleko izvan dosega? Usredotočite se na njih najjače što možete!

Astro24h, advisor, Andrea , Andrea 378, kod 378, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

2. Korak:

Odradite obred novca! Ritual vrata novca prilagođavamo različitim fazama mjeseca. Sama vrata novca otvorena su tokom punog mjeseca tijekom tri noći.Vaš ulazak kroz vrata izvodi autsajder na našoj liniji. Gotovo svaki savjetnik će obaviti to za Vas. Sve što trebate učiniti je da nas pozovete danju, prije noći punog mjeseca kako biste se registrirali. Svaki naš savjetnik će Vam malo predstaviti ritual tako da za svu datu pomoć vrijedi pregovarati s njima. Oni će znati detalje u skladu sa vjerom osobe s kojom razgovaraju. Kada nazovete i prijavite se za ulazak kroz vrata novca, tražite predviđanje kako bi savjetnik znao na što ćete se oboje koncentrirati.

Pogledajmo pojedinosti! U noći punog mjeseca trebate se okrenuti prema mjesecu i napraviti krug od 9 kamena ili novčića (kovanice). Ako imate kovanice, bolje je njih izabrati. U središte kruga trebate postaviti svijeću i zapaliti ju točno u devet sati. Kada ste to učinili, skoncentrirajte se na ono što biste željeli u budućnosti. Ta želja također zahtjeva predviđanje da biste bili sigurni što je to što trebate promijeniti. Trebate biti skoncentrirani punih 11 minuta. Svijeću potom trebate ugasiti, ali nemojte ju otpuhati! Prstima ugasite svijeću. Sa molitvom zatvorite ritual.

Astro24h, advisor, Marija, Marija 390, kod 390, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

3. Korak:

Zatražite energiju novca! Energija novca Vam može puno pomoći da se obilje što prije pokrene u Vašem životu. Zatražiti energiju novca vrlo je jednostavno. Samo recite Vašem savjetniku što zelite, i dok razgovarate, on će se koncentrirati na Vas i slati Vam energiju novca. Zato je potrebno malo duže razgovarati, ali ako se usklađenost dogodila, hrabro pitajte u vezi budućnosti. Nemojte misliti da se neće isplatit ako ste nekoliko minuta duže razgovarali sa savjetnikom jer snaga energije novca se umnožava. Stupanje k vratima novca će višestruko vratiti obilje i sreću (bogatstvo).

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika