Koju boju laka za nokte odabrati - na temelju horoskopa | ASTRO24h

Koju boju laka za nokte odabrati – na temelju horoskopskog znaka!

Boje utječu na Vaš život na isti način kao i bilo koje druge stvari kojima okružujete sebe. Nije svjedno koju boju kada nosite jer postoje boje koje privlače bogatstvo, dok druge privlače ljubav u Vaš život. Ako se želite oporaviti od bolesti, onda opet trebate biti okruženi s drugim bojama.
Manikura puno govori o Vašoj osobnosti, pa ako nalakirate nokte s Vašom najsretnijom bojom po horoskopu, sve što dotaknete biti će sa sretnim završetkom. Naravno, malo magije za sreću neće škoditi, ako se osjećate kao da ste bez sreće u zadnje vrijeme. Pitajte sada savjetnike za veliku magiju Fortune.

Ovan

Najbolje je ako stavite proziran lak ili uopće ne koristite lak za nokte onda kada nešto važno radite i kada Vam je sva sreća potrebna. Ako idete na spoj, izaberite svjetlo zelenu, a kada idete u diskoteku, onda tamnozelenu i druge nijanse zelene. Ako ima puno zelene boje u Vašem okruženju, a Vi i dalje nemate sreće u ljubavi, tražite ljubavnu magiju kako biste osvojili dečka iz snova koji će Vas uvijek nositi na dlanu.

Bik

Biserne svijetle boje koje su svijetle nijanse su dobre za Vas i one će Vam donijeti sreću. Bijela boja perli, ljubičaste boje ili boje pluća su dobre za svaku prigodu. Ako želite ekskluzivnu manikuru noktiju, nalijepite sličice, ali ne koristite jarke boje kao lak za nokte. Savjetnici će Vam otkriti koji lak za nokte trebate nositi kada budete išli na razgovor za posao jer od toga ovisi Vaša budućnost.

Blizanci

Sve dugine boje nisu dovoljne da zadovolje Vašu želju za bojama. Kada biste mogli, obojili biste svaki nokat na prstu u različite boje i to svaki dan. Ovaj uvid je dobar, što više boja koristite, to je bolje za Vas. Može biti ciklama, narančasta ili lila, sve su dobre za privlačenje sreće i harmonije. Ako Vam treba loto dobitak, saznajte koji lak trebate nositi kada idete u kupnju za kupon i popunjavate ga.
Kako uljepšati Vaš život pomoću boja, saznajte OVDJE!

 poziv, dodjite pogledat, kliknite, Savjet, Astro, Astro Centar, Zapisano u zvjezdama, 24astro.tv , poziv, novo

Rak

Volite ženstvene i boje za djevojčice, ružičasta za bebe bi stvarno dobro izgledala na Vašoj ruci, ali postoji jedna boja na koju ne biste nikada pomislili, no baš ta boja donosi veliku sreću ako je nosite na noktima. Zlatna boja je najveća boja sreće za Vas. Ako idete na važan događaj na kojemu trebate privući sreću, onda obojite nokte u ovu boju. Osim laka za nokte, sada zatražite ritual sreće kod naših savjetnika.

Lav

Ukrasna manikura, nokti dugi, sive i srebrne boje. To Vam je potrebno da istaknete Vašu osobnost. Pitajte savjetnike za savjet po mjeri kako da privučete sreću u Vaš život. Privlačanje ljubavi je lakše s odgovarajućom bojom laka za nokte. Pitajte savjetnike koja je najbolja boja za Vas.

Djevica
Skrivate nokte i često ih grickate, nerado lakirate. Trebate posvetiti više vremena na rukama i brigama o noktima, jer se vrag krije u detaljima. Koristite bijelu i krem boju. Boja za privlačenje financija je za svakoga drugačija, ovisno o točnome datumu rođenja. Saznajte i Vi koja je to boja za Vas.
Koje boje Vas čine sretnima možete saznati OVDJE!

Astro24h, advisor, priprema, promjene, promjena , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Vaga

Koristite boje jeseni koje su tipične za mjesec Vašeg rođenja. Zlatno žuta, smeđa, narančasta. Ukoliko obojite Vaše nokte s tim bojama, možete biti sretni i stvoriti sklad i harmoniju. Puno negativnih napada Vas očekuje ovog mjeseca, saznajte koje boje se koriste radi zaštite, pa ako ste u nevolji, onda ih obavezno upotrijebite.

Škorpion

Rijetko je lijepa crna kao lak za nokte, ali je jako dobra boja za Vas. Pogotovo kada je u kombinaciji s nekim drugim bojama, kao što su srebrna ili bijela. Učinite to i Vi ćete biti iznenađeni. Obratite se stručnjacima da Vam na osnovu osobnog horoskopa kaž koje boje nositi kako biste bili sretni.

Strijelac

Imate puno boja za sreću, ovisno o tome kada ste rođeni. Ako ste rođeni na kraju studenog, možete koristiti tamnije boje: tamno ljubičasta, tamno smeđa, tamno crvena, a ako ste rođeni u prosincu, možete koristiti svijetle boje poput svijetlo žute, svijetlo smeđe, bež, pepeljasto sive. Pozovite srtučnjake i saznajte koja boja Vama donosi veliku sreću.
Koje boje biste  trebate nositi ove jeseni, saznajte OVDJE!

 nova, nova stranica, savjet, astro, 24astro.tv , Astro centar, zapisano u zvjezdama, savjetnici

Jarac

Jarac ne voli razmetljive jarke boje lakova jer se one ne slažu s osobnošću. Ukoliko želite osvojiti ljubav, možete nositi svijetlo ružičastu boju laka za nokte, ili ako imate važan intervju za posao ili sudjelujete na sastanku, francuska manikura se preporučuje kako biste postigli uspjeh. Doznajte koja boja gotovo odmah otklanja negativne utjecaje u Vašem životu. Savjetnici će Vam otkriti.

Vodenjak

Plavi lak za nokte uvijek će donijeti sreću za Vodenjaka, ali nije svejedno koje nijanse kada upotrebljavati. Ako idete na ljubavni sastanak ili na zabavu, kraljevska tamnoplava je odgovarajuća, no odaberite svijetlo plavu ili tirkiznu ako imate službeni posao, a radnim danom kombinirajte te dvije boje, na obje ruke obojite barem jedan nokat tamno plavom. Pitajte koja je nijansa plave koja će Vam donijeti veliku kombinaciju sreće? Možete saznati ako pitate naše savjetnike upravo sada.

Ribe

Odaberite nešto življe boje, bez obzira na prigodu jer će biti u skladu s Vašom aurom. Ako idete na spoj, onda jarko crvenom, a kad idete na službeno mjesto možete koristiti jarko ružičastu. Pastelne boje Vam ne donose sreću. To je i boja koja ne donosi sreću, u stvari, to je boja koja konkretno donosi nevolje. Tražite od naših stručnjaka popis zabranjenih boja. Što ne trebate nositi, ako ne želite negativne događaje u životu.

Ako želite saznati detaljniji odgovor koja boja donosi sreću ili koja donosi nevolje, možete pitati stručnjake koji će na temelju Vašeg imena i datuma rođenja reći sve što sto Vas zanima. Čekaju Vaš poziv Dada, kod 432 i Ana, kod 201 na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koje znaju koje su boje u skladu s datumom rođenja i podznakom jer je jednako važno i jednako utječe na Vaš život kao i sunčani znak.

Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika