Koji je Vaš zadatak u Listopadu prema Vašem horoskopskom znaku! | ASTRO24h

Koji je Vaš zadatak u Listopadu prema Vašem horoskopskom znaku!

Koji je Vaš zadatak u Listopadu prema Vašem horoskopskom znaku!

Ovan – Dosada stečeno znanje i prethodna iskustva su važna ako ih koristite u kombinaciji s mudrošću i strpljenjem. Ako to vješto budete izveli, postići ćete nevjerojatne stvari!

Bik – Važno je da se prilagođavate Vama već odavno antipatičnim osobama u ovome mjesecu. Uspjeti ćete, samo nadmašite Vaš ponos!

Blizanci – Temeljno i pažljivo planiranje je ključ uspjeha! Ono što ste dosada odlagali, sada morate ostvariti u listopadu. Dobro ćete postupiti ako nađete sebi jednoga sponzora ili pomagača za to.

Rak – Imate osećaj da ste se umorili? Želite izaći iz svakodnevne životne rutine? Razumljivo. Međutim, ovoga mjeseca nemojte se predati jer će proći pored Vas prilika za sreću.

Astro24h, advisor, Stoja , Stoja 520, kod 520, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Lav – Morate prihvatiti da će se otkriti neke Vaše stare tajne i neke stvari će Vas bolno ili neugodno pogoditi, ali kasnije će istina ići u Vašu korist.

Kliknite OVDJE i saznajte 10 savjeta kako se osloboditi strahova!

Djevica – Često radite stvari koje nisu ispravne. Najgora stvar je da to ne radite zbog sebe, nego zbog drugih. To morate promijeniti još ovaj mjesec!

Vaga – Posebno ovoga mjeseca morate hodati otvorenih očiju jer nije sve kao što izgleda! Ne sudite nikome prebrzo jer tako možete sebe lišiti od ozbiljnih mogućnosti!

Škorpion – Obavljate posao koji nadmašuje Vaše energetske resurse. Morate prihvatiti da ne možete svima pomoći. Nekome članu Vaše obitelji biti će potreban Vaš savjet, ali ne zaboravite da tuđe terete ne morate Vi nositi na leđima!

znak, horoskop, zodijak,utjecaj horoskopa, savjet, savjetnik, astro centar, zapisano u zvjezdama

Ako Vas zanima koje su to mantre za novac koje djeluju, kliknite OVDJE i saznajte!

Strijelac – Sve svoje poslove koji su u toku, morate realizirati do kraja meseca. Sigurno će biti poteškoća, ali ako okrenete leđa svemu, to nije rešenje. Glavu gore i pravo naprijed!

Jarac – Ovaj mjesec će i Vas dodirnuti vjetrovi (valovi) promjena. Umjesto da stojite u mjestu, započnite pa makar i nešto nepoznato. Rizik će Vam donijeti profit.

Vodenjak – Više unosnijih ponuda će Vam prekrstiti puteve. Hodajte otvorenih očiju i ne dozvolite da dobra prilika prođe ispred Vašeg nosa! Može Vas naći i neočekivana sreća ako obratite pažnju na znakove.

savjetnik, Astro Centar, Zapisano u zvjezdana , Hrvatska , advisor

Ribe – Listopad će biti mjesec prepoznavanja za Vas. Saturn će Vam biti od velike pomoći da sve to i savladate. Ne smijete zatvoriti oči, morate vjerovati u ono što vidite. Nakon toga morate napraviti sudbonosne korake, čak iako će biti bolne.

Potrebno Vam je čišćenje? Kliknite OVDJE i naučite kako se pripremiti za njega!

Ako Vas zanima koji je Vaš osobni zadatak u mjesecu Listopadu, slobodno nazovite naše savjetnike na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min! Čekaju na Vaš poziv!

Možete ih nazvati I iz inozemstva na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika