Koja je poruka tarota za mjesec rujan? | ASTRO24h

Koja je poruka tarota za mjesec rujan?

Koja je poruka tarota za mjesec rujan

Jesenju depresiju možete odgoditi za listopad jer Vas u rujnu još očekuje ljetno raspoloženje. Ako želite naučiti nešto novo, sada je vrijeme za to i možete započeti jer planetarni položaji pomažu svima koji žele učiti.

Izbjegavajte prepirke i rasprave s prijateljima jer može doći do svađe pa čak i ljutnje koja će trajati godinama. Najbolje je ako svakoga ostavite na miru ovaj mjesec.
Kliknite OVDJE i saznajte kako se koji horoskopski znak ljuti i svađa!

Agenti i gotovo svi prodavači će Vas pronaći s ponudama, ali ne kupujte ništa od njih jer što god kupite, sve će se pokvariti u roku od dva tjedna, a vi ćete samo biti nervozni jer i jamstvo (garancija) nestaje zajedno za prodavačem.

Udaljite se od negativnih ljudi u Vašem životu, jer oni samo izvlače Vašu energiju, tako da ćete se umarati brže nego obično. Zanemarite svakoga tko kritizira, jadikuje i provocira. Neće biti lako osloboditi se od njih jer se oni dobro osjećaju u Vašem društvu.

Od sredine rujna možete promijeniti posao. Ako Vam stigne nova ponuda u svakom slučaju je vrijedi prihvatiti jer ako to učinite, očekuje Vas sretan period, dugoročni ugovor, bolji i lakši posao, a veća plaća će biti nagrada.

Ako ne trenirate redovito, trenutno je vrijeme za početak. Sačekajte pun mjesec za prvi trening i vježbajte najmanje 30 minuta svaki dan da uklonite zimske masne jastučiće s tijela. Vaše tijelo sada u ovome razdoblju počinje sladištiti kalorije za zimu i trebate obratiti pažnju da uđe jednak unos kalorija i kretanja kako biste uštedjeli dodatne troškove jer nećete morati zamijeniti odjeću na veću veličinu.
OVDJE saznajte koje su to dijete po horoskopskim znakovima!

Vrijeme je za jesenje čišćenje u Vašem domu i ormaru. Prema tarotu možete zaraditi lijepu sumu novca ako se oslobodite viška odjeće koju možete prodati putem oglasa ili na online aukciji. Vaš otpad za nekoga može biti blago.

Ako razmišljate o osnivanju obitelji, druga polovica mjeseca Vam je pogodan period za to. Ako još ne želite djecu, onda pripazite jer Vas u listopadu očekuju roditeljska zadovoljstva, čak i ako želite, pa i ako ne.

Ako niste našli onu pravu osobu za Vas, možete pitati ljubavno predviđanje, jer može biti da stalno izbjegavate jedno drugoga u neporednoj blizini.

Posuđeni novac ili dragocjenosti Vam se mogu vratiti u ovom mjesecu. Pronađite i kontaktirajte one osobe koje su Vam dužne u periodu između 15. i 28. rujna, i biti ćete iznenađeni rezultatima.

Nemojte zanemariti igre na sreću, ali pitajte Vaše sretne brojeve za rujan jer Vam mogu donijeti dugo očekivani dobitak na jackpotu.
Kliknite OVDJE i saznajte kako izračunati Vaše sretne brojeve!

Ako ste zainteresirani za ezoteriče teme i želite saznati više o ovome, nazovite naše savjetnike koji će pomoći otvoriti treće oko i u odlučivanju putem intuicije u svakodnevnim situacijama.

Nemojte se oslanjati slijepo na sreću. Preuzmite kontrolu nad svojom sudbinom, uzmite život u Vaše ruke i pitajte za profesionalnu pomoć. Loreana, kod 159 i Dora, kod 903 su dostupne za Vas i mogu promijeniti Vaš život na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.
Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

NEŠTO NOVO – Od sada nas možete pozvati i iz Makedonije 

na broj: 050050101 (53,10 den)

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika