Karte Velike Arkane u tarotu ( od 6-10) , KARTE VELIKE TAJNE | ASTRO24h

Karte Velike Arkane u tarotu ( od 6-10) , KARTE VELIKE TAJNE

Tarot divination 064

Pridružite nam se u predstavljanju slijedećeg članka, serijala 22 tarot karte Velike Arkane, VELIKA TAJNA, gdje ćete se upoznati sa značenjem karte nakon Maga, Visoke svećenice, Kraljice, Kralja i Pape s još slijedećih 5 karata.

6. Ljubavnici

To je karta Ljubavnika, Raskrsnice, ali istodobno je i karta odluke. Kada je pitanje vezano za partnersku vezu, može značiti ljubav, međutim, može ukazivati i na činjenicu da morate donijeti neku važnu odluku. Ova karta još može upozoravati i na to da ono što je trenutno privlačno nije sigurno da će na duge staze biti povoljnije za Vas. Poželjno je pažljivo razmotriti stvari i izabrati tu drugu mogućnost.

U nepovoljnoj situaciji, ova karta ukazuje na nesreću, a u slučaju ljubavne veze, može ukazivati i na ljubavni trokut. Zbog Vaše ishitrene odluke možete upasti u zamku iluzije. U sadašnjoj situaciji nemate drugog izbora nego prepoznati osobne greške i izvući zaključke iz kojih ćete moći učiti.

7. Kočija

Karta Kočije simbolizira ciljeve koje ste zacrtali da biste ih ispunili jer ste dobro iskoristili svoje mogućnosti, bili ste u pravo vrijeme na pravom mjestu i donijeli ste dobre odluke. Kontrolirate Vaš život, ali zato nije na odmet ako svoje svjesne i nesvjesne instinkte – primjerice, ponašanje koje ste preuzeli od roditelja – uskladite. Zakoračili ste na pravi put, ali ne smijete radi toga biti previše ambiciozni, trebate ostati ista osoba koja ste i do sada bili.

U nepovoljnoj situaciji, Vaši instinkti vladaju nad Vama ili zavisite od drugih. Sudbinu i osobni život ne možete kontrolirati. Niste dovoljno odlučni, ne usuđujete se suočiti s problemima.

8. Pravda

Pravda je na Vašoj strani! Ako imate parnice, šanse su Vam dobre da pobijedite. Može se odnositi i na to da ćete uspješno isplivati iz dosadašnjih problematičnih situacija i da je pred Vama mirniji period. Međutim, ne smijete zaboraviti da je Justitia, Boginja Pravde slijepa, znači mogu se dogoditi i takve situacije da ne vidite jasno cijelu situaciju u potpunosti. Ova karta Vam obraća pažnju na taj problem.

Kada se ova karta nalazi u nepovoljnoj situaciji, ukazuje Vam na činjenicu da se morate suočiti s lažima, ili u nekim Vama bitnim stvarima pravda nije na Vašoj strani. U slučajevima sudskog spora računajte na gubitak. Vaš život je trenutno vrlo težak, a trenutno ne vidite ni izlaz iz toga.

9. Pustinjak

Karta Pustinjak simbolizira Vašu osobnu unutrašnju, svijetlost i mudrost, ali može značiti i to da nije na odmet malo više i detaljnije pogledati u sebe. Dobro je ako se sada malo povučete u samoću Vaše duše, zaslužujete privremeni mir. Ako imate mogućnosti,  meditirajte, isključite se i opustite. Ako je pitanje vezano za posao, to ukazuje na mogućnost nezavisnosti u poslu.

Kada je karta Pustinjak u negativnoj situaciji, suočit ćete se s osjećajem usamljenosti : ili ćete u potpunosti ostati sami ili u nekim određenim situacijama ne možete računati na pomoć sa strane. Vjerojatno ste se najviše razočarali u ljude koji su Vam bili bliski.

10. Kotač sreće

Prema poruci ove karte, u Vašem životu možete računati na sretan obrt – ali ne momentalno! Za sreću je potrebno i učiniti nešto. Ako živite u skladu s mogućnostima koje Vam pruža Vaša sudbina ili preuzimate kontrolu osobne sudbine u Vaše ruke, sreća će svakako stati na Vašu stranu. Kotač sreće je jedna karmička karta u Tarotu, zato se u nekim slučajevima može  odnositi na neku mogućnost izmirenja dugova iz prethodnog života.

U nepovoljnoj situaciji morate riješavati težak karmički teret. Ne primećujete da u životu iznova činite iste pogreške. Dok ne budete svjesni svega toga, ne možete krenuti dalje.

Pridružite mi se Dragi čitatelju!

Uskoro ću ponovno biti s Vama da Vam predstavim i druge karte, ali u međuvremenu slobodno se obratite našim stručnim savjetnicima!

Karte nikad ne lažu, postavite pitanja o bilo ćemu da se radilo!

Dragi naši ukoliko ste propustili prvi članak o Velikoj arkani donosimo vam ga ovdje!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika