Kako zatražiti Vašega anđela da Vam stvori LJUBAV! | ASTRO24h

Kako zatražiti Vašega anđela da Vam stvori LJUBAV!

Kako zatražiti Vašega anđela da Vam stvori LJUBAV!

Ne uspijevate privuči idealnu partnersku vezu? Uprkos dugotrajnim pokušajima, još uvijek nije pored Vas ta osoba koju biste voljeli? Zatraži pomoć Vašega anđela kako biste privukli savršenog partnera u Vaš život! Kliknite  OVDJE  i pogledajte koji su to anđeoski simboli koji Vam mogu pomoći pri ostvarivanje želja! 

Ako već znate što želite, onda uz manju ezoteričnu pomoć možete postići da u Vaš život zakorači prava ljubavna veza. Odvojite dovoljno vremena kako biste napravili sliku o osobi s kojom biste voljeli provesti cijeli svoj život. U međuvremenu, zamislite da u tom trenutku jedan anđeo sjedi pored Vas. OVDJE možete vidjeti Anđela na benzinskoj crpki. On je Vaš anđeo koji Vam pomaže u postizanju Vaših ciljeva. 

U mislima prikupite sve nevolje, neuspjehe i tugu, jednom riječju, sve što želite pustit i zaboraviti. Zamislite da sve to predajete anđelu koji će Vas osloboditi od svih tih problema. Kada ste sve ovo učinili, mislite na to i na onu osobu koju želite.

nova, nova stranica, savjet, astro, 24astro.tv , Astro centar, zapisano u zvjezdama, savjetnici

U međuvremenu dok zamišljate Vašeg idealnog partnera, dišite duboko i pročitajte na glas ovu molitvu za ljubav :

Bože, molim te i Anđele romantike, pomozite mi u tome da živim u divnoj vezi sa svojim duhovnim partnerom. Molim te, vodi me kako bih pronašla svoju dušu, pomozi mi da se sretnemo i bez odlaganja usrećimo. Molim te, pomozi mi da se stvori takvo okruženje koje će mi pomoći da se ta veza stvori sada odmah. Pomozi u zarastanju i odstranjivanju svih blokada u mom umu, tijelu i osjećanjima, koji stvaraju strah u meni prema iskrenoj ljubavi. Pomozi mi da čujem i da naučim pratiti tvoj Božji put koji me vodi do veze s duhovnim partnerom, i pomaže da uživam u tome. Znam da i moj duhovni partner istom mjerom traži mene kao ja njega. Oboje te molimo da nam pomogneš da se sretnemo, pomozi nam da upoznamo i prihvatimo blagoslov prave ljubavi. Hvala.“

Ako već postojeću ali problematičnu vezu želite poboljšati, potrebno je izgovoriti ovu anđeosku molitvu:

Bože molim Tebe i Anđele, pomozite mi da se izliječi moj ljubavni život. U namjeri mi je da pustim svako negodovanje i ljutnju koja je u meni i koju osjećam prema partneru. Molim Anđele da me oslobode svake ljutnje i uvrijede sada! Pomozi mi, molim te, da moj partner i ja s ljubavnim pogledima gledamo jedno drugoga. Molim te da se posljedice svih naših grešaka izbrišu iz vremenske linije. Molim te, pomozi i mom partneru da u harmoniji, prijateljstvu, romantičnoj ljubavi, poštovanju, iskrenosti i iskrenoj ljubavi živi samnom. Molim te, obnovi našu ljubav. Hvala.”

bolje, poboljšsanje, novo, Astro centar, savjetnici, savjet, Astro , Zapisano u zvjezdama

OVDJE  možete pročitati anđeosku poruku za mjesec srpanj! 

Ako Vam je ljubavni život potpuno uništen i ne vidite drugi izlaz, samo raskid, u tom slučaju zatražite pomoć naših stručnjaka, koji će od korjena promijeniti Vaš ljubavni život! Opet možete biti sretni i uravnoteženi! Ognjena, kod 411  i  Loreana 159, su savjetnice koje spadaju među najbolje kada je riječ o ljubavnim problemima! Nazovite ih na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, zatražite jedno ljubavno proricanje, makar iz anđeoske karte i zajedno ćete naći najbolji put do privlačenja ljubavi i partnerske veze!

Sve to možete tražiti i iz inozemstva na brojevima telefona:

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika