Kako zatražiti od Vašeg anđela da stvorite NOVAC! | ASTRO24h

Kako zatražiti od Vašeg anđela da stvorite NOVAC!

Kako zatražiti od Vašeg anđela da stvorite NOVAC!

Anđeli, ako se okrenete prema njima u svemu će Vam pomoći, ali prije nego što zatražite pomoć anđela za stvaranje novca, morate znati da Oni ne pomažu u privlačenju brzog stvaranja novca niti u milijunskim nagradama, ili u brzom bogatstvu. Za to postoje posebne, specijalne magije, koje možete tražiti kod naših stručnjaka, već samo s jednim pozivom.
Anđeli pružaju pomoć u stvaranju i održavanju stabilne financijske situacije. Omogućavaju Vam da dobijete sve što je potrebno, ali u nagomilavanju novca kao ni u prikupljanju istog ne mogu Vam pomoći. Kliknite OVDJE i saznajte anđeoske simbole koji pomažu u ostvarivanju želja!

Kojeg anđela zvati ako Vam je potreban novac?

U stvaranju materijalnog bogatstva, Emkiel anđeo s Atlantide može najefikasnije pomoći, njega vrijedi zvati zajedno s Asinelom i Fortunom, jer tako i kroz sreću možete doći do novca. OVDJE možete saznati na koji način osvojiti dobitak na lotu! Kombinirana snaga ova tri anđela, aktivirati će Vam kreativnu i stvaralačku sposobnost. Zovete li njih, pokazati će Vam i dokazati da ste sposobni za privlačenje novca i za brzu novčanu zaradu. Prije obavljanja rituala, pokušajte saznati poručuju li Vam nešto anđeli. To možete saznati iz anđeoske karte, ali ako se ne snalazite s tumačenjem, onda nazovite Astro Centar i savjetnici će Vam pomoći!

bolje, poboljšsanje, novo, Astro centar, savjetnici, savjet, Astro , Zapisano u zvjezdama

Ovako postižite financijsku sigurnost i novac uz pomoć anđela :

Za obavljanje rituala potrebne su Vam 3 svijeće. Jedna zlatna, jedna zelena i jedna bijela svijeća. Ovaj ritual još nazivaju i kao novac – trigon ceremonija, jer svijeće morate postavljati u obliku trokuta kako bi se aktiviralo trostruko djelovanje i da sva tri anđela istodobno krenu raditi na poboljšanju Vaše financijske situacije.
Vrh trokuta označava zelena svijeća, vrh sa desne strane Vaše ruke, bijela, a vrh sa lijeve strane naše ruke, obilježava zlatna svijeća. U sve tri svijeće ucrtaj jednakokraki trokut i u sva tri vrha trokuta urežite početna slova sva tri anđela. U gornji vrh trokuta upišite početno slovo Emkiel anđela, znači slovo E, u lijevi vrh Asinelovo početno slovo, dok u desni slovo F, tj.Fortuna. Kada sve to obavite, zapalite svijeće i postavite jedan metalni novac usred trokuta koji formiraju svijeće.
Prije nego što svijeće potpuno izgore, na metalni novac od sve tri svijeće nakapajte vosak i stavite taj novčić u novčanik. Ovaj novčić će djelovati kao talisman i magnet, zato ga nemojte potrošiti barem 7 dana. Kada istekne tih 7 dana, onda nas telefonirajte i zatražite aktiviranje talismana od naših savjetnika na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41 kn/min, jer bez toga neće biti efikasna!
OVDJE naučite kako anđeli pomažu, samo ih trebate zamoliti!

nova, nova stranica, savjet, astro, 24astro.tv , Astro centar, zapisano u zvjezdama, savjetnici

Važno je da gore naveden ritual ne obavite samo jednom, nego barem sedam puta, 7 uzastopnih dana. Najbolje je ako počnete u ponedeljak i u nedelju završite seriju ovoga rituala. Njegov se utjecaj očekuje između jednog tjedna do najviše mjesec dana. Ako želite doći do novca brže od ovoga i ako Vam je potrebna velika količina novca, onda zatražite milijunsku magiju novca od naših savjetnika!
Da bi se povećala efikasnost, gore navedeni ritual poželjno je kombinirati s drugim novčanim magijama. Možeš napraviti stablo novca ili možte obaviti i ritual novčanih vrata. OVDJE možete naučiti koji je korake potrebno napraviti da biste dođli do novca!
Ako zapnete u izvršavanju rituala, zablokirate ili samo osjetite da Vas nešto ometa, onda vjerojatno imate negativne energije oko sebe. Zatraži pomoć dok nije kasno!
Od anđela trebamo samo tražiti i pomoći će nam! Anđeoski pečat može donijeti radikalne promjene u Vaš život, samo trebate znati kako ga koristiti! Ako želite osobni anđeoski pečat, ili barem osobnu anđeosku poruku, onda zatražite pomoć naših savjetnika! Karla, kod 997 i Andrea, kod 378 su savjetnice koje će Vam pomoći, dugo se bave ovom granom ezoterije, a pored predviđanja pomoći će Vam i s magijom privlačenja novca! Samo nazovite na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41 kn/min, čekaju na Vas!
To sve možete dobiti ako nazovete iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika