Kako vaše ime utječe na vaš karakter | ASTRO24h

Kako vaše ime utječe na Vaš karakter

angry-baby-girl-hd-wallpapers

Izračunajte koje brojeve nose vaši podaci i što vas čeka u životu.
Svako slovo je vezano uz neki broj

A, I, J, = 1
B, K, R =2
C, G, L, S, Ć, Č, Š, LJ =3
D, M, T, Đ, DŽ =4
E, H, N, NJ, X =5
U, V =6
O, Z, Ž =7
F, P = 8

Napišite svoje ime i prezime i svakom slovu pridružite jedan broj. Zbrojite ih i ako ste dobili više znamenkasti broj, zbrojite ih još jednom, dok god vaš rezultat ne bude jednoznamenkast.

 provjerite, 24astro.tv , astro, Astro centar, savjet, savjetnici, nazovite , Zapisano u Zvjezdama, voditelji, najbolji savjeti, hrvatska

Npr.

ANA BAN

1+5+1+2+1+5= 15
1+5=6
BROJ 1

Nositelji ovog broja su snažne osobe. Ponekad čak i egoistične. Visoko su inteligenciju i kroz život ih prati sreća. Pune su energije i razigrane, ali ponekad djeluju rastreseno.
BROJ 2

Ovo je broj sreće i zadovoljstva. Osobe koje nose ovaj broj darežljive su i strastvene, osjećajne, sentimentalne i romantične.
BROJ 3

Ovo je uzvišeni broj. Osoba koja ga imaju često su predodređene na velike stvari. Radi se o inteligentnim i produhovljenim osobama s razvijenim šestim čulom.

BROJ 4

Ovaj broj predstavlja solidarnost i obvezu. Osobe koje ga nose su profesionalne i često jako inteligentne. Slobodoumne su i  bez tabua. Zahvaljujući ovim osobinama ljudima s ovim brojem jako su dobri prijatelji, partneri, djeca, roditelji…

BROJ 5

Društvene osobe, sklone avanturama i putovanjima.  Zaljubljeni su slobodu i druženje. Komuniciranju s lakoćom živahni su.  Veseli i uživaju u životu.
BROJ 6

Ovaj broj je vezan uz posao, tako da su osobe koje ga posjeduju u svojim podacima sposobne, organizirane i inteligentne te odgovorne.

BROJ 7

Ovaj broj veže uz muze i umjesnost, pa su osobe s ovim brojem obično umjetniče duše. Među njim se krije najveći kreativci i umjetnički umovi. Osim što imaju naglašenu ljubav prema lijepom, često su i sami fizički jako atraktivni.
BROJ 8
Ovo je karmički broj. Osobe ovog broje žive neki sasvim drugi život. Radi se o tajnovitim ljudima, koji su iz vana često mirni, djeluju povučeno i svoj život i misli obično čuvaju samo za sebe.

BROJ 9

Ljudi s ovim brojem vole avanture i skloni su riziku. Za njih ne postoje granice i punim plućima uživaju u životu. Nemaju straha, često su revolucionarni i dižu svoj glas za reforme. Čeznu za promjenama i novim načinom života

Ako imate pitanje vezano za značenje Vašeg imena, ili trebate izračun sretnih brojeva, pozovite naše SAVJETNIKE koji su najbolji u Hrvatskoj na broj:  064/ 640 067 , fix:6,99kn/min , mob:8,41kn/min

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (4)

SLOBODANKA PANDUREVIC on July 30, 2014 Odgovori

broj 6-zadovoljna sam

slađana on January 17, 2015 Odgovori

Slađana šćepanović 3,3,1,4,1,5,1,3,3,5,8,1,5,7,6,1,3

    slađana on January 17, 2015 Odgovori

    Broj 6

Tihana on April 24, 2016 Odgovori

Dan meni nikako ne ispada dobro tihana spahija ,4+1+5+1+1+3+8+1+5+1+1+1

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika