Kako si pripremiti amajliju sreće za 2015.godinu! | ASTRO24h

Kako si pripremiti amajliju sreće za 2015.godinu!

Astro24h, advisor, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Amajlija je prvobitno jedan predmet što posjeduje magičnu moć i štiti njenog nosioca od nekih problema. Ime joj je arapskog porijekla : Hamal, tj. visak. U antičko doba Arapi su nosili ovakav predmet sa magičnom energijom. Poznati su arheološki nalazi gdje je potvrđeno da su takve predmete nosili Sumeri, Egipćani, Grci, Rimljani, heberski ili koldejanski ratnici, trgovci ili svećenici. Najčešće su je koristile one osobe koji su zbog posla ili nečeg drugog bile u fizičkoj ili magičnoj opasnosti i nadali se da će ih amajlija zaštititi od fizičkog neprijatelja, od uroka ili zlonamjernog duha.

Kao što se iz arapskog imena može saznati, nosili su ih najčešće oko vrata. Postojalo je prstenje i narukvice, a na remenju neki viseći predmet. U nekim situacijama, nosili su ih i na nozi. Najvažnije je bilo da ju vlasnik UVIJEK nosi u svojoj auri i nitko drugi je nije smio dodirnuti, nije smio „polomiti“ njenu magičnu moć. Prvo je bilo potrebno magičnim moćima povjeriti taj predmet. Taj predmet je mogao biti kamen, kristal, kost ili komad metala. Kod Egipćana amajlija je bila buba Skarabeus ili kamena isklesana replika istog. Predmet što namjenjujemo da postane amajlija, može biti i od poražene osobe u borbi. Taj protivnik je mogao biti ratnik ili neki zlonamjerni trgovac. Amajlije obznanjuju djelotvornost, isključivo kod osoba koji potpuno vjeruju u njenu moć.

Ali kod njih DJELUJE !

Astro24h, advisor , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

U srednjem vijeku jedan ratnik je savršeno ZNAO kako DJELUJE MAGIJA, zdušno povjerenje je imao u duhovnost i upravo zbog toga i u snagu magije. Znao je da prava amajlija posjeduje sve „magične energije“ i u SVEMU  pomaže svom vlasniku, nosiocu. Jer u svim slučajevima su svećenici, šamani i „sve znani ljudi“ imali zadatak da posvete predmete i zbog toga ti predmeti postaju AMAJLIJE.

Ovaj ritual je omogućio tom predmetu da izrazi snagu koju je zatim njegov nosioc ojačavao svojom vjerom. Nije ga trebao štititi samo od zla, nego je trebala ponekad donijeti i sreću svom nosiocu. Ako je nosioc amajlije bezuvjetno prihvatio njenu magičnu moć, njegova očekivanja su se i ostvarila. Amajlija je svom vlasniku osigurala zaštitu i sreću. Znači, nije dovoljno amajliju samo energizirati, a niti nosiocu nije dovoljno samo nadati se da će mu amajlija pomoći, nego cijelo vrijeme TREBA ZNATI da jedna dobro napravljena MAGIJA sa svim potrebnim moćima energizira predmet, a to GURA NAPRIJED osobu koja ju nosi.

Ako vjerujemo u sebe, mi sami možemo napraviti tu magiju. Što je za to potrebno? Prvenstveno : – Preporučljivo je za izradu amajlije koristiti takav predmet čije su energije pozitivno usmjerene i također sa velikom vjerojatnšću se možemo nadati u to da će nam pomoći u ostvarivanju naših ciljeva. Pri izboru, prednost trebaju imati predmeti koji će doprinijeti u ostvarivanju ciljeva.

Takav predmet je primjerice jedna sretna potkovica, jedna djetelina sa 4 lista, prase ili makar figura dimnjačara. Za zaštitu odgovara i egipatski Ankh – križ ili muslimanski zaštitni talisman „Alahovo oko“ – visak. Savršeno odgovara i pravi simbol kršćanstva, križ. Zašto su korisne ove stvari? Jer – zasniva se na vjerovanjima prethodnih generacija čovječanstva unatrag tisućama godina! – ovi predmeti sami po sebi privlače pozitivne energije. Ali, sa zdravim razumom  NIKADA NE SMIJEMO KORISTITI  takve medalje, predmete o čijem TOČNOM SADRŽAJU NISMO UPOZNATI! Primjerice, na internetu ima različitih „ Solomonovih pečata„ koje nude u obliku medalja sa potpuno različitim oznakama i simbolima. Može se naći i „ kineski talisman čuda „. Dok ne znamo koji simbol TOČNO i kakve energije priziva, trebamo daleko izbjegavati visak sa takvim sadržajem, jer bez obzira što će predmet biti pozitivno usmjeren, simboli na njemu prizivati će negativne energije!!!

Astro24h, advisor, Zvjezdana, Zvjezdana 458, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Drugo : – Za jednu „dobro odrađenu magiju“ potrebna je spremnost i za njenog izvršioca SVIJEST. Spremnost u ovom slučaju znači dominanciju nad snagama koje se koriste u toku magije. Ako jednu magičnu ceremoniju obavljamo u skladu sa propisima i tamo NE PRIZIVAMO mračne sile, onda je za uspješnost magije dovoljna svijest samog izvršioca. To se treba manifestirati tako da u toku rituala moramo biti skoncentrirani na REZULTAT ČITAVO VRIJEME.

Ako mislite da ste vi sposobni za ovo, onda imate mogućnost napraviti dati ritual za sebe, napraviti amajliju koju ako nosite možete doživjeti sreću u 2015.godini i možete postići uspjehe, rezultate, radosti koje priželjkujete.

Priprema amajlije sreće: Izaberite predmet koji smatrate pogodnim za ostvarivanje željenog cilja (sreću koju želite privući). – Pri novom mjesecu, kad je period potpune tame, napravite od 7 zlatnih (bijelih) svijeća krug oko svoje buduće amajlije! – Počevši od vaše lijeve ruke prema gore, redom, kod svake svijeće izgovorite ove rečenice : „Ova amajlija privlači k meni samo takve osobe, stvari, događaje, koji pomažu u pozitivnom razvoju mojeg života. Uvijek mi i u svemu pomažu da postignem ciljeve. NEKA BUDE TAKO SADA!”

Astro24h, advisor,  Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Vrlo je važno: U međuvremenu čitavo vrijeme gledajte sebe vedrog i nasmijanog kako uživate u životu, rezultat puno različitog i sretnog obrta! – Jednu po jednu palite svih 7 svijeća. – Svijeće ostavite da izgore do kraja, pa ostatke slobodno bacite. – Vašu amajliju NIKOME ne smijete dati niti pokazivati drugoj osobi! ( ako je bilo tko drugi dotakne, amajlija gubi svoju magičnu moć!). Suprotno od popularnih vjerovanja, pranje u tekućoj hladnoj vodi ništa ne rješava! Tada morate NAPRAVITI NOVI TALISMAN – može značiti da ćete istome ponovno povjeriti magičnu moć! NE BRINITE HOĆETE LI PONOVNO USPJETI! S potpunom nadom i povjerenjem koristite svoj talisman! Po mogućnosti UVIJEK – ali u kritičnim situacijama OBAVEZNO DRŽITE AMAJLIJU BLIZU SVOJE AURE! Ne zaboravite da sreća pomaže samo ako se sretan obrat nalazi u skladu sa vašim ( služi za duhovni razvoj) ciljevima, zadacima. Neće prouzrokovati drugim ljudima pravovaljanu povredu interesa.( To ne znači da vam ne mogu izvući sretne brojeve, dok bi to isto željeli i drugi. Znači da nitko ne može pregaziti ljude da bi postigli svoje ciljeve. Ako netko to učini, snosit će karmičke posljedice.) Zato, ne očajavajte ako osjećate da sreća nije stala na vašu stranu. Ali ako uprkos tome mislite i osjećate da je problem sa talismanom i ritual nije bio uspješan, obratite se Astro show stručnjacima za pomoć.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika