Kako se zabaviti na plaži | ASTRO24h

Kako se zabaviti na plaži

Kako-se-zabaviti-na-plazi

OVAN

Za vas definitivno nije samo izležavanje na suncu. Potrebna vam je akcija, a za to su kao stvorene igre u plićaku – od picigina do ragbija. Sve što će istaknuti vašu fizičku spremu i borbeni duh dobar je izbor.

BIK

Vama se isplati ustati rano i zauzeti ono mjesto koje je cijeli dan u hladu. Iznajmite ležaljku i nadoknadite propuštene sate sna. Neko lagano štivo i frižider s hranom i pićem začiniti će vam dan.

BLIZANCI

Najvažnije je da nađete partera s kojim ćete odmjeravati snagu i spretnost. Bilo da se radi o natjecanju u plivanju ili rješavanju križaljke treba vam poticajna atmosfera, zato pažljivo birajte društvo za plažu.

RAK

Voda je vaš element, a plivanje vaša omiljena aktivnost. Prava plaža i mol za skakanje su sve što vam treba. Ljeto i more će vam pomoći da se riješite svoje poslovične depresije i podignut će vam razinu energije. Vrijeme je za zabavu na kojoj ćete vi biti glavna zvijezda.

LAV

Bacakanje po plićaku i zavođenje vaše su omiljene ljetne aktivnosti. Đir po plaži, đir po šetnjici, kava, pivo, sladoled… obilaženje terena, odabir žrtve i napad! Znate već kako se to radi….

DJEVICA

Mekana ležaljka, veliki ručnik za plažu, mali ručnik za lice, krema sa zaštitnim faktorom 50 za lice, krema sa zaštitnim faktorom 30 za tijelo, termalna voda u spreju, breskve i marelice, litra vode, sendvič u integralnom pecivu, najnoviji bestseler, sunčane naočale, šešir i spremi ste za plažu. Smislite sami što ćete sa svim tim napraviti…

VAGA

Bitno da je dobra ekipa…a još da je u blizini neki reggae bar, dobra muzika i otvoren šank. Kupanje, društvene igre, plesanje….sve vam odgovara, dok god ste okruženi s pravim ljudima i ne dosađujete se.

ŠKORPION

Fizička aktivnost nije nešto što vas zanima na plaži. Karte, sudsku, križaljke i slične vrste zabave najbolje vam odgovaraju kada ste u društvo. Čitanje je ipak vaša omiljena ‘plažna’ aktivnost, ali tome pribjegavajte kada ste sami.

STRIJELAC

Bungee jumping, veslanje, jet ski, penjanje na brdo, skakanje s najviših stijena… Naći ćete nešto za sebe bez ikakvih problema. Ma gdje da se našli. Samo ne pokušavajte na madracu na napuhavanje doveslati do obližnjeg otoka i to baš dok puše bura.

JARAC

Vjerojatno se među onih 40 posto menadžera koji rade i na godišnjem odmoru krije  pozamašan broj  Jarčeva. Neskloni opuštanju i hedonizmu rijetki su oni pripadnici ovog znaka koji provode dane na plaži. Na sunčanje i kupanje gledaju više kao na obavezan dio ljetovanja, pa i to svakodnevno obave, ali ne pretjeruju.

VODENJAK

Zbog vaše sklonosti putovanjima i idealizmu na plaži vjerojatno i spavate. Zato imate i najbolje mjesto na plaži, a i pri ruci su vam sve osnovne životne potrepštine. Ljeti je plaža vaš novi dom.

RIBE

Ako ste pronašli svoj pusti otok ili mirnu valu onda ste sigurno već u svom elementu.  Mir i tišina vam dozvoljavaju da otplovite u svijet mašte. Uz šum mora i u hladovini bora ta putovanja su posebno lijepa i inspirativna.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika