Kako se provodi (telefonsko) energetsko čišćenje? | ASTRO24h

Kako se provodi (telefonsko) energetsko čišćenje?

Kako se provodi (telefonsko) energetsko čišćenje?

Kod energetskog čišćenja jedan od ključnih elemenata je uklanjanje negativnih energija. Mnogi vjeruju da je provjera kletve i uroka više nego dovoljna kako biste se oslobodili od akumuliranih negativnih energija. Nažalost, uklanjanje prokletstva i uroka ne eliminira uvijek sve negativne energije iz Vaših života. Za one negativne energije za koje ste odgovorni privlačenjem, ili koje ste donijeli iz prošlih života, možete ih se riješiti uz jedno ozbiljnije čišćenje.
Suprotno uvriježenom mišljenju, za energiju – čakru – ili čišćenje aure, nije potrebno prisustvo profesionalca. Tijekom telefonskog razgovora, jedan ezoterični stručnjak će se u potpunosti uskladiti sa sugovornikom, i ne samo da će otkriti negativne energije, također Vam može reći poslije telefonskog predviđanja točno kada i kako su se integrirali u život pozivatelja.
Kako možete znati je li u Vašem slučaju potrebno energetsko ćišćenje?
Ako niste sigurni je li Vam potrebno čišćenje, možete pitati naše savjetnike na našim linijama. Odgovaraju samo najbolji proroci, ali i Vi sami možete odlučiti ako pročitate naš članak OVDJE.
Možete pokušati i Vi sami ukloniti negativnu energiju, ali kako biste postigli najbolji rezultat, tražite stručnu pomoć!

Tonka, Tonka 126, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Što trebate Vi činiti tijekom telefonskog energetskog čišćenja?
Slijedite upute proroka. Važno je pokušati opustiti se i da Vaša podsvijest dopusti da se čišćenje obavi. Ako ste napeti i imate negativne misli tijekom čišćenja, onda možete otezati rad stručnjaka, i produžiti vrijeme odrade rituala.
Što učiniti ako zbog nečega morate prekinuti razgovor i čišćenje se prekine?
Nikako ne paničarite jer s time privlačite nove negativne energije u Vaš život. Brojte do tri, zatim riješite ono zbog čega ste prekinuli razgovor. Pokušajte stvoriti mir i ponovno nazovite. Važno je da tražite tog istog savjetnika koji je započeo čišćenje i on će znati kako nastaviti proces koji je započeo!

Zrinka, Zrinka 524, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Što se događa tijekom tretmana?
Sve negativne energije koje su oko Vas ili su se zalijepile za Vas, ukloniti će se. To uključuje i čišćenje prostora, čišćenje duše, ali i liječenje. Povremeno prorok može tražiti da se usredotočite na određeni dio tijela, i u tim područjima možete osijetiti blage trnce. Nemojte se uplašiti, čišćenje ne uzrokuje bol. Osim topline i trnaca, ništa više nećete osjetiti. OVDJE kliknite ako želie saznati kada trebate zatražiti pomoć proroka!
Što možete očekivati nakon tretmana energetskog čišćenja?
2-3 sata nakon čišćenja možete se suočiti s vrtoglavicom, pospanošću, umorom. Važno je da onda tražite ritual čišćenja, kada možete posvetiti malo vremena opuštanju i odmaranju. 2-3 sata nakon tretmana osjećati ćete se kao da ste ponovno rođeni. Neka istraživanja pokazuju da se nakon oslobađanja od negativnih energija možemo osjećati kao kada nakon dugog napornog hoda sjednemo u kadu tople vode. Taj osjećaj će brzo zamjeniti aktivno energetsko stanje u kojem se osjećate da ste u stanju učiniti sve i nećete se umoriti. Naviknite se da će ovakvo stanje potrajati u Vašem životu, i sada ćete moći postići sve što ste planirali!
Osjećate da ništa ne funkcionira u Vašem životu? Tu su svakako negativne energije u pitanju!Nazovite savjetnicu Tonku, kod 126 ili Zrinku, kod 524, na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koje će obaviti za Vas čisšćenje, zaštitu, nakon čega će uslijediti radikalne promjene u Vašem životu! Savjetnici su na raspolaganju 24 sata dnevno za daljne upute o tome kako budućnost usmjeriti ka pozitivnom smjeru!
Želite zatražiti čišćenje, ali živite u inozemstvu? Možete nas nazvati na ove brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika