Kako se provodi analiza sudbine? | ASTRO24h

Kako se provodi analiza sudbine?

Kako se provodi analiza sudbine?

Analiza sudbine nije jednostavno predviđanje, iako mnogi ljudi miješaju ova dva. Ako netko želi predviđanje, može saznati slijed događaja koji se očekuju u narednom razdoblju, što može očekivati u financijama, ljubavi ili zdravstveni status. Analiza sudbine daje daleko složeniju sliku budućnosti, objašnjavajući negativne i pozitivne događaje iz prošlosti.

Tijekom analize sudbine, ispitivač neće saznati samo što mu donosi budućnost, nego će dobiti i potpune informacije o tome na kakve situacije možete računati u budućnosti, u ovakvim situacijama kakve odluke trebate donijeti kako bi se sudbina razvijala u pozitivnom smijeru. Otkriti će se posljedice pogrešnih odluka u prošlosti da biste mogli korigirati postojeće životne situacije, kako bi u budućnosti znali izbjeći te zamke.

Zrinka, Zrinka 524, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Tijekom analize sudbine saznati će se koji je Vaš sudbinski zadatak a njih možtete vidjeti OVDJE, i također, kakve karmičke terete ste donijeli iz prethodnog života. Saznajte OVDJE  tko ste bili u prethodnom životu!

Očigledna metafora je jedno jednostavno predviđanje i jedna uspoređujuća složena analiza sudbine, ako ih usporedimo s književnim žanrovima. Predviđanje je poput kratke priče, a analiza sudbine je roman koji sadrži više glumaca.

Koji podaci su potrebni proroku za pripremu analize sudbine?

Vrlo je važno da date točan datum i mjesto rođenja, ili barem ime najbližeg većeg grada Vašeg mjesta rođenja, ime i nadimak ispitivača, kako Vas poznanici ili prijatelji zovu. Također važnu informaciju pruža i Vaša omiljena boja i omiljeni broj. Sa gore navedenim informacijama, točnu i detaljnu analizu sudbine mogu obaviti ezoterični stručnjaci pomoću tarot karata.

 

Kada zatražiti analizu sudbine?

Jednostavnim predviđanjem možete saznati mnoge stvari u vezi budućnosti, ako ste sigurni, Vaš život je na sigurnom putu. Ako želite smjernice za samo nekoliko pitanja, onda je dovoljno tražiti samo jednostavno predviđanje ljubavi ili financija.

Ako imate više pitanja, imate osjećaj da je Vaš život zapleten i ponekad niti Vi sami ne znate koji je pravi put, ne možete se odlučiti na kojem području nastaviti studije, ili koji bi bio najprikladniji posao za Vas, onda je svakako potrebno zatražiti analizu sudbine. Tijekom analize sudbine saznat ćete Vaše prednosti, koji je Vaš talent i kakvog partnera izabrati kako bi Vam brak bio skladan, uravnotežen i dugoročan.

Sreća nikada ne ovisi od jedne odluke, ali za privlačenje nezadovoljstva i nesreće , dovoljna je jedna pogrešna odluka! Pogledajte OVDJE  kako si sam pripremiti amajliju za sreću!

Dada, Dada 432, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Kako biste nastavili sigurnim putem označenim od strane nebesa, dobro dođe mala pomoć. Nazovite Astro Centar i razgovarajte s Tonkom, kod 126 ili Semirom, kod 669, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koji su najbolji u analizi sudbine i odraditi će Vašu osobnu analizu sudbine! Saznajte što morate učiniti danas, kako bi Vam sutra donijelo sreću.

To možete učiniti i iz inozemstva, ako nazovete ove brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika