Kako pripremiti vlastitu amajliju sreće! | ASTRO24h

Kako pripremiti vlastitu amajliju sreće!

sreca 1

Privlačenje sreće je stara želja čovječanstva. Ali što to zovemo srećom? Ljudsko razmišljanje o sreći je danas zbog utjecaja medija i reklama usko povezano sa igrama na sreću i novcem. Međutim ako netko zakasni na autobus i dok čeka drugi upozna “ljubav svog života“ , ili netko zbog gužve u prometu ne stigne na avion, a taj se kasnije sruši, tada možemo vjerovati da je “sreća imala prste u tome“.

Zapravo sreća je kada se zbog utjecaja određenih događaja stvari odvijaju na neočekivani način, a što bude dobro za nas. Poznati ezoterički klišej “slučajnosti” ne postoje. No svaki klišeji pretjeruju, ali sadrže i istinitosti. Naravno da postoje “slučajnosti”, samo što su povezane sa stvarima koje NEMAJU značenja za naš život i za odvijanje naše sudbine. Na primjer ako na izvlačenju osvojimo automobil, slučajnost ako je crvene ili plave boje. Ali nije slučajnost da smo to baš mi osvojili! Jer je sreća u tom trenutku stajala uz nas!

U navedenim primjerima će svi koji se bave ezoterijom prepoznati “nebeske” utjecaje.

Ali “nebesa” pomažu samo onima koji sve čine za to. Postoji mnogo izreka i narodnih poslovica za sreću:“Svako je svojoj sreći kovač” , “Hrabre prati sreća” itd.

Dugovječna narodna iskustva nam govore da je „sreća“ u našem životu faktor koji ISKLJUČIVO ovisi o nama! Naravno da ćemo učiniti sve kako bismo PRIVLAČILI sreću!

sreca, biti srecan

Najbitnije je da vjerujemo u to što radimo! Znamo da to radimo jer nas vodi do našega cilja!

Nije dovoljno samo površno se nadati, nego treba ZNATI da ćemo dobiti što želimo jer smo sve učinili za to. Možemo pomoći našoj sreći i zatražiti pomoć od anđela Asinela. No jedan od bitnih predmeta za privlačenje sreće je svakako talisman sreće. U trgovinama postoji bezbroj, unapred pripremljenih predmeta koji se mogu nabaviti, a s kojima se želi privući sreća. Međutim ti predmeti su zapravo samo slični oblikom talismanu koji ima funkciju privlačenja sreće. Stoga ti unaprijed proizvedeni predmeti samo predstavljaju stvari koje po narodnim vjerovanjima donose sreću. Na primjer: djetelina s 4 lista, potkova, prase, iz istočnih tradicija je poznat slon s podignutim surlom itd.

No bit talismana je da bude osobni, uvijek se treba nositi u auri i treba posjedovati magičnu energiju.

Na primjer pozlaćena potkovica oko vrata samo ispunjava prva dva uvjeta jer joj NEDOSTAJE MAGIČNA ENERGIJA.

Da bi talisman imao magične moći, najbolje je da kontaktirate naš Astro centar. No ako ste dovoljno odlučni i svjesni da i Vi sami možete napraviti talisman koji privlači sreću, tada izaberite simpatičan predmet, po mogućnosti koji možete uvijek imati kod sebe. Za mladog mjeseca, kada se susti mrkli mrak, napravite krug oko talismana od 7 zlatnih ili bijelih svijeća! Počevši od lijeve ruke prema gore, redom kod svake svijeće izgovorite sljedeće rečenice: “Želim da ovaj talisman privlači samo osobe, stvari i situacije koje će mi pomoći da se moj život odvija na bolje. Da mi uvijek i u svemu pomaže da postignem svoje ciljeve. NEKA BUDE TAKO,ODMAH!“

talisman

Jako je bitno da ste za vrijeme izgovaranja nasmijani vedri, da uživate u životu nakon puno raznih i sretnih događaja! (I to možete zamisliti, kako primate čestitke i pohvale od poznanika zbog raznih stvari) .

Jednu po jednu upalite svijeće, svih sedam. Ostavite ih da izgore do kraja, a ostatke slobodno možete baciti. Svoj talisman ne smijete NIKOME dati! Ako ga netko dodirne, talisman će izgubiti magičnu moć! Ni pranje tekućom vodom ništa ne pomaže u tome slučaju! Tada trebate NAPRAVITI NOVI TALISMAN. Ne brinite se hoćete li uspjeti! S nadom i poverenjem koristite svoj talisman! Neće uzrokovati štetu drugim ljudima.

Stoga ne očajavajte ako osjećate da sreća nije na Vašoj strani. No ako mislite i osjećate da je problem u talismanu i ritual nije bio uspješan, obratite se za pomoć stručnjacima u Astro show.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (2)

mirjana on December 4, 2014 Odgovori

Ja bi zelila talisman za srecu u obitelji hvala

vera on December 6, 2014 Odgovori

dali bilo koji predmet moze biti talisman pravoslavna ikona u maloj knjigici

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika