Kako prepoznati je li Vaše dijete kristalno dijete! | ASTRO24h

Kako prepoznati je li Vaše dijete kristalno dijete!

Kako prepoznati je li Vaše dijete kristalno dijete!

Primijetili ste da se Vaše dijete razlikuje od ostalih? Obično su roditelji pristrasni prema svojoj djeci, smatraju ih drugačijima i posebnijima od drugih.

Međutim, ako bolje obratite pažnju, primijetit ćete znakove i možete prepoznati je li vaš nasljednik zaista kristalno dijete. Pomozite mu i pružite mu podršku da ostvari svoju misiju, tj. da nas čeka ljepši i bolji život. Trebamo mijenjati naš svakodnevni život da bismo pošli putem uznesenja!

Ranije smo već pisali o jednoj posebnoj grupi djece, o indigo djeci. Obje grupe su vrlo osjetljive i imaju jedinstvene sposobnosti. Osnovna razlika se krije u njihovoj osobnosti. Indigo djeca su ratoborna jer je njihov cilj eliminirati nefunkcionalni sustav koji ne služi više za naš razvoj. Bore se s vođama države, sa zastarjelim pravnim i obrazovnim sustavom koji više ne služi razvoju slijedeće generacije kako bi pristupili višoj dimenziji.

Zanima Vas je li Vaše dijete indigo dijete, saznajte OVDJE!

Adela, voditeljica, povratak, savjet, čišćenje, Astro Centar, Zapisano u zvjezdama,

Potpuna suprotnost im je kristalno dijete, iz kojega zrači smirenost i uravnoteženost. Naravno, ponekada se mogu ponašati jako tvrdoglavo, ali u najvećoj mjeri su vrlo mirna. Kristalna generacija korača putem kojega su indigo djeca već izgazila. Indigo dijete očisti put od loših sustava, neprijatelja, tako da već kristalno dijete na očišćenome putu pretpomaže u evoluciji čovječanstva. Može stvoriti bezbijedniji, mirniji svijet za buduće generacije.

Postoje vidljivi znaci na kristalnoj djeci. Ako pogledate u oči svoga djeteta, možete u njemu vidjeti mudrost, znanje i to da ništa ne možete sakriti od njega. Pogleda Vas u oči i sve vidi, ništa ne ostaje skriveno pred njim. Često se može primijetiti njihova telepatska sposobnost, zbog toga kasnije počinju pričati nego djeca njihovog uzrasta. Nije rijedak slučaj da tek progovore poslije 3 godine života. Zanimljivo je da roditelji nemaju problema ni do tada s komunikacijom jer se snalaze na poseban način, komunikacijom od uma do uma, a mališani s telepatijom, osobnim znakovnim jezikom i glasovima olakšavaju održavanje kontakta. Često imaju pogrešno mišljenje o toj djeci, tj.misle da su autisti, premda su kristalna djeca komunikativna, druželjubiva i ljubazna. Njihov talenat je u puno područja izvanredan. Sa nemjerivom ljubaznošću i osjetljivošću se okreću prema vanjskom svijetu. Za razliku od autistične djece, kristalna djeca uvijek osjećaju kome je potreban jedan zagrljaj ili dodir.

OVDJE možete saznati kako duhovno odajati i obrazovati djecu!

Zvjezdana, Zvjezdana 458, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje

Drugi znaci koji ukazuju da je vaše dijete dio ove generacije :

  • Imaju privlačnost prema prirodi, životinjama i prema organskim materijalima i kao dijete i kao odrasla osoba.
  • Posebno su osjetljivi na glazbu, ali i u drugim umjetnostima mogu biti talentirani.
  • Često pričaju roditeljima o anđelima. Zanima ih i imaju naklonost prema ezoteriji, magijama, anđelima i ostalim mističnim stvarima.

Ako prepoznajete znakove Vašega djeteta da je ono kristalno dijete, onda ga sa posebnom pažnjom trebate educirati! Zatražite savjet od naših savjetnika na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min. Pitajte na koji način mu možete najbolje i najviše dati da bi se razvijalo njegovo znanje!? To želite zapravo, zar ne?

Nazovite slobodno naše savjetnike čak i iz inozemstva na brojeve telefona:

Inozemstvo, poziv, savjet, savjetnik, Astro centar, Najbolji u regiji, Zapisano u zvjezdama

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika