Kako pravilno zaželjeti želju da bi se mogla ostvariti?! | ASTRO24h

Kako pravilno zaželjeti želju da bi se mogla ostvariti?!

zelja

Kako pravilno zaželjeti želju da bi se ostvarila!

Svatko voli malo sanjariti o ostvarenju želje! Pomoću magije možemo i postići da se ostvari ta želja ako ju dobro proslijedimo prema nebeskim silama. Podijelit ću s Vama nekoliko načina kako zaželjeti želju, a da se ista što više ostvari. Na prvi pogled izgledaju kao jednostavni koraci, ali zahtjevaju veliku koncentraciju i magičnu energiju. Ako želite biti sigurni, zatražite pomoć stručnjaka koji će Vam magijom pomoći u koncentraciji. Nazvati stručnjaka u Astro centru je nešto što možete učiniti u bilo koje doba dana! A sad ćemo pogledati što trebamo činiti da nam se ostvari želja!

1. korak:

Poželi samo s dobrom namjerom!

Želje koje štete drugima ili su bez značenja, na primjer da se u mene zaljubi dečko moje prijeteljice se neće ostvariti! Želja će biti uslišana samo ako želite postati bolja osoba i učiniti svijet boljim. Znači prvi i najvažniji korak je dobro osmisliti želju, odnosno što biste htjeli privuči!

2. korak:

Misliti pozitivno da može zakon privlačenja djelovati! Da bi se želja ostvarila trebate biti otvoreni prema svijetu! Željela bih vitkiju liniju! Trenirajte barem 30 minuta dnevno i samim time će Vam duša biti spremnija da ostvarite željeni cilj. Bitno je da učinite nešto prema ostvarenje svog cilja kako bi ga i privukli! I najmanja sitnica je veoma korisna!

želja

3. korak:

Ujutro nakon buđenja neka Vam prva misao bude da se bliži ostvarenje! Ujutro naš mozak i duša su još u fazi kada su spremni za stvaranje. Znači ako nakon buđenja stvorite pozitivnu sliku ispred sebe, onda ste učinili jako velik korak prema ostvarenju.

4. korak:

Prije spavanja zamolite anđele da Vam pošalju snove koji će Vam pomoći! Ako nakon toga sanjate jasan san, poželjno je zatražiti pomoć stručnjaka koji tumači snove da točno razjasni anđeosku poruku. Ako razumijete poruku koju ste dobili pomoću magičnih energija, brže će se ostvariti želja.

andjeo

5. korak:

Pročišćavanje pri svakom punom mjesecu! Kako bi magična energija utjecala pozivitivno na želju, potrebno se očistiti od svake negativne energije. Ovo je poželjno raditi svakog mjeseca jer u današnjem užurbanom svijetu se susrećemo s raznim ljudima. Zavist te zloba su na svakom koraku baš kao i ljubomora. Ritual pročišćavanja pri punom mjesecu može pomoći da se iznutra i izvana očistite od svih mračnih energija. Samim time ćete se približiti korak bliže k ostvarenju. Zatražite to od najboljih stručnjaka u Astro centru koji su Vam uvijek na raspolaganju 24 sata dnevno!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

Ljubica on August 19, 2014 Odgovori

Da mila sve je to u redu, Dosta toga nosim u sebi i mogu slobodno reći da mi je duša čista, ali dosta toga mi nedostaje, kao i novca za traženje Vaše pomoći, kao i mnogi od nas. Usješan rad i više srećnijih ljudi. Pozdrav!

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika