Kako osvojiti muškarca Vodenjaka? | ASTRO24h

Kako osvojiti muškarca Vodenjaka?

Astro24h, advisor,, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Muškarca Vodenjaka preporučujemo onim ženama koje su prirodne, iskrene, a ipak tajanstvene. Nije na odmet i da voli zivotinje jer ih muškarac Vodenjak obožava. Dakle, pripremite se na prisustvo dlakavih stvorenja u njegovom stanu, kojima će on sve obezbijediti, ali neće uvijek samo on brinuti o njima. Potrebna mu je privatnost i samostalno druženje s prijateljima, što ne znači da Vas više ne voli, nego mu je naprosto potrebna neovisnost. Ponekada mu je potrebno da se povuče iz sadašnjeg svijeta. Ne umije svaki ženski horoskopski znak identificirati i pomiriti s ovim!  Vodenjak je nezgrapni i nespretni udvarač, a kada je riječ o ljubavi, zacrveni se kao petogodišnjak pri njenom spominjanju. Najbitnije je ne tražiti potvrde ljubavi od njega i ne inzistirati na ljubavnim gugutanjima. Dame, slobodno mu suptilnim gestama dajte do znanja kako se osjećate, ali ne dozvolite da primijeti da vam smeta sto i On ne uzvraća istom mjerom. Podsjećamo Vas na njegovu dvojnu ličnost jer iako je čovjek od svjesti, ipak mu je vrlo jaka i emotivna strana. Zbog ovoga je Vodenjak na intimnom planu vrlo suzdržan.

Astro24h, advisor, Hana, Hana 412, kod 412, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

U udvaranju je nespretan, nije ga teško oboriti s nogu, ali ga je itekako teško zadržati kraj sebe. Ipak, koliko god bio zaljubljen, uvijek se boji da će izgubiti svoju slobodu. Vapi za poznavanjem, stabilnošću, a ipak ga guše obaveze i zbog toga mu je potrebno jako puno vremena da se obaveže na jednu dugu vezu. Koliko god puta da mu se spomene brak, nerazumljivo brblja, skrene na drugu temu, ili pak šaljivo odbija mogućnost, ali nije isključeno da će se baš tada sjetiti nekih neodgodivih obaveza. Muškarac Vodenjak je druželjubiv i ako bi mogao, cijeli bi svijet obrglio svojim rukama. Obožava društveni život i često se vrlo brzo baš on nađe u centru pažnje. U ovim situacijama se slobodno radujte njegovom uspjehu, njegovoj popularnosti, ali ne dozvolite da se zauvijek zatvorite u kut pored njega jer on to može protumačiti kao opasnost za njegovu slobodu.


Nemojte se nervirati ukoliko se on udubi u razgovor sa ženskim pripadnicama društva. Ljubomora može samo pogoršati stvari. Svakako biste se bespotrebno ljutili jer On svakako ne bi shvatio zbog čega ste se oneraspoložili. Po njemu je to prirodno ponašanje, ali samo u njegovom slučaju. Voli ekstremne situacije i ljude, ono što se Vama čini kao najveća ludost ikada, njemu je taman po volji. Unaprijed dogovoreni sastanci su obaveza za njega, vjeruje u neformalna obećanja!
Obeća samo da će se uskoro javiti, da ćete se uskoro sastati. Bez dvoumljenja će vas prije ili kasnije potražiti uglavnom u najnevjerojatnijim situacijama, prilikama i trenucima. Pojavit će se čak i ako Vas je netko oteo usput, najkasnije za 4 sata, jer postoji to nešto u njemu. On je tip osobe od koje ne treba tražiti izvještaj gdje je bio, s kim je bio, kada je došao, itd. Dovoljno je jednom ili dva puta pokazati tako nešto i budite sigurni da ćete ga slijedeći put vidjeti tek za dvije, tri godine, a možda i nikada više. Kao mladog ćete ga teško navesti na brak. I djecu teško prihvaća jer zna da ih ne može poslije nekog vremena samo gurnuti u orman kao lutku. Uzalud je pokušavati vezati ga za štednjak ili krevet. Ne radi se o tome da On neće skuhati, jer hoće, ali će nakon toga krenuti svojim putem. Sklon je ponovnim prijateljskim odnosima sa bivšim ljubavima, bračnim partnerima, kao da se ništa nije dogodilo. Od njega se najlakše možete osloboditi kritikama, predrasudama i ljubomorom. Guši ga i ako ga 6 puta na dan zovete, samo da biste mu čuli glas jer Vam nedostaje.

Astro24h, advisor, Dada, Dada 432, kod 432, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici
Stopostotno ga tjerate od sebe ukoliko ga pokušate prilagoditi Vašem ritmu. Muškarac Vodenjak se u skoro svemu razlikuje od ostalih znakova. Ne postoji Vodenjak koji s nečim ne skreće pažnju na sebe. Drage dame, ne očekujte od njega da će se obući u skladu s prilikom, osim ako nije blagoslovljen podznakom u znaku Vage ili Djevice, koje za nijansu ublažuju njegove karatkteristike. Gdje god da se nalazite, uvijek će istupati iz reda. Najpraktičnij savjet koji Vam možemo dati je, da ukoliko ste u vezi sa muškarcem Vodejakom, zatražite savjet od savjetnika na Astro Liniji i oni će Vam na osnovu njegovog datuma rođenja dati prave smjernice. U datumu rođenja se sve vidi i na osnovu toga možete donositi odluke. Savjetnici su Vam na raspolaganju 24 sata dnevno.

Saznajte: Jeste li se već upoznali s Vašim sudbinskim partnerom!

Pročitajte: Kako pronaći partnera na stranicama za upoznavanje!

Pročitajte: Vodenjak i seks!

.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika