Kako osvojiti muškarca Ribu? | ASTRO24h

Kako osvojiti muškarca Ribu?

pisces_wallpaper_by_siennafox

Ljubav je najteža stvar na svijetu. Mnoge stvari igraju ulogu, ali postoji neka pomoć u zvijezdama za koju se možemo obratiti u bilo kojem trenutku. Ako se osjećate tako da želite privući nečiju pažnju, osvojiti njegovo srce, potrebno je prvo napraviti horoskop rođenja za njega  i Vas. Pomoću toga ćete vidjeti mogućnosti podudaranja, a savjetnik će Vam dati savjete o tome što trebate činiti. Ovako nešto možete pitati na našim linijama nazovete najbolji tim stručnjaka, 24 sata dnevno!

Sada ćemo Vam dati savjete kako da osvojite muškarca Ribu. Važno je znati da je ovo samo jedan dio prave i potpune astrologije. Savjeti mogu biti korisni, ali su opći,tako da, ako imate ozbiljne namjere, isplati se tražiti jedno osobno savjetovanje!

Duhovni sustav Riba:

Muškarci Ribe su mekanoga srca, senzualni i mnogo romantičniji od prosječnih dečki. Važno je da kod njih ne prolazi ona vrsta stila koje žene predstavljaju u Hollywood-u, ne vole pretjerano dotjerane djevojke, više vole prirodnu ljepotu, ljubaznost i dobrotu. Općenito, traže dobrotu u ljudima, a tako i kod djevojaka. Prema životinjama, patnji i djeci su vrlo opredijeljeni. Zato im je važno da i partner također ima slična načela. Ribe su vrlo glazbeni zodijački znak, zato Ribe muškarci jako vole laganu, ali i ozbiljnu glazbu. Vole plesati, čak mogu i pjevati, ako ne drugdje, onda ispod tuša. Mogu imati mnogo hobija, ali ako upoznaju nekoga, obično s tom osobom provode svoje vrijeme i dijele svoje misli. Uvijek obraćaju pozornost na svoje prijatelje. Ako nađu partnera koji je ljubomoran i posesivan, nakon nekog vremena se počinju osjećati loše. Zato neke muškarce Ribe treba donekle držati pod kontrolom. Vole kada im žena kaže što želi, ne znaju pogađati. Naravno, vrlo su pažljivi i imaju tendenciju da razmaze partnera, ali za to moraju prvo osvojiti njihovo povjerenje. Ribe muškarci teško prave prvi korak kod žena. Zato je važno da ih žena sa što više znakova potakne i ohrabri jer se boje odbijanja. Često, čak mjesecima znaju živjeti na platonskom  prijateljstvu sa osobom u koju su potajno zaljubljeni.

Na koje vanjske znakove Ribe obraćaju pozornost?

Atraktivne su im žene s umjerenim i razmjernim stasom. Ne vole previše mršave djevojke, zapravo, posebno im se sviđaju žene zaobljenog oblika. Ne mislimo naravno na debele djevojke, nego na zdravo popunjeni stas koji ih uzbuđuje. Djevojke plave ili svijetlo smeđe boje kose, imaju veće mogućnosti ako uzimamo izgled kao osnovu. Kod djevojke su u potrazi za ženstvenijom frizurom koje su vrlo moderne, dok višebojne i kratke kose izbegavaju jer im to govori da su ove djevojke previše nasilne. Lijepe haljine i skroman ženstveni stil im je privlačan. Muškarci Ribe ne vole previše oskudno odjevene žene, dijelom zato što ih pojedinci drže za previše lake, a s druge strane vole neke stvari prepustiti mašti. Osim toga, otvoreni su gotovo za sve. Ne idealiziraju pretjerano djevojke, samo žele da ljubljena ima svoju osobnost.

 

Što muškarac Riba traži u ženi?

Traži prijatelja, srodnu dušu, ljubav. Jednostavno sve jer ne vrijedi ništa manje od fizičkog i mentalnog spajanja. Muškarci Ribe teško pokazuju svoja osjećanja, ali nakon što Vas prime k srcu, gotovo je nemoguće je izaći van. Važno je da uvijek budete iskreni prema njemu, otvorite i oslobodite Vaše osjećaje prema njemu. Pomozite mu jer je malo plašljiv kada je riječ o inicijativi, ali nemojte u potpunosti preuzeti upravljanje jer ne voli kad je prisiljen i stalno u skladu. Muškarci Ribe su osjetljivi kao more, ali također su u mogućnosti pružiti potpuni užitak. Ako želite doći blizu njegovog srca, morate dati dušu za uzvrat. U potrazi su za vezom na duhovnoj razini, znali oni to ili ne. Morate se baviti i sami sa sobom. Budite individualni, imajte cilj na ovome svijetu i volite okolinu. S ovim ćete uhvatiti svakog muškarca Ribu i bit ćete privlačni za sve muškarce.

SVE O HOROSKOPSKOM ZNAKU RIBE SAZNAJTE OVDJE.

Mali trikovi za uspjeh.

Kao dodatak trebate nositi plavu boju kao što su naušnice ili šal. Osim toga, prema horoskopu sklada, puno znači ako polako-naravno ne tegliti- i kitnjasto govorite u njegovom prisustvu. U rečenicama neka se često pojavljuju riječi voda, more, jezero, rijeka ili bilo što povezano s njima. Ako imate mogućnosti, sretnite se s njim na plaži ili bazenu. Lakše će Vam se otvoriti i pustiti Vas u svoje srce. Drugi koristan savjet može biti na području osvajanja, ispecite ili skuhajte nešto za njega. Kasnije ga možete navesti da kuhate zajedno jer, iako je muškarac, ima dobro umijeće u gastronomiji…..

Ukoliko želite saznati više o nekom horoskopskom znaku, obratite se najboljem timu stručnjaka, putem astrologije će vam odgovoriti na sva pitanja.

Pročitajte: Tarot tri karte – odaberite jednu kartu i započnite svoj Tarot

Pročitajte: Što muškarac u znaku Ribe misli, a što zapravo čini!

Pročitajte: Boris Vam otkriva tamnu stranu horoskopa!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika