Kako osvojiti muškarca Raka | ASTRO24h

Kako osvojiti muškarca Raka

Jeste li već sebi postavili pitanje “Kako osvojiti muškarca Raka?”. Ako je tako, sada ga lako možete izludjeti!
Ostavite neka on osvoji Vas, neka Vam se udvara i neka Vas obori s nogu. Udvaranje prihvatite spokojno, ali nemojte odmah uzvratiti. Neka osjeti da Vam se sviđa, ali nemojte dozvoliti da vidi koliko žudite za njim. Voli se boriti, a svoju ljubav kao pravi vitez na bijelom konju, iako to nije moguće jer je izabrana dama energična i vrlo brzo pristane, onda i on brzo nastavi dalje tražiti noviji i teži zadatak.
Nemojte ga pustati ka sebi barem dva tjedna i vidjeti ćete, ako tako učinite, a Vi to želite, vidjeti ćete da će od ovog odnosa postati vječna ljubav!
Ljubavna povezanost od koje se ne može pobjeći! Kliknite OVDJE i saznajte o čemu je riječ!

Rak je užasno osjetljiva osoba, tako morate jako paziti kako igrate ovu igru kako ga ne biste povrijedili ili gazili po njegovoj duši. Što god da radio, treba vidjeti ima li utjecaja na Vas. Nikada ne smije osjećati da ga ismijavate. Možda nećete imati lak zadatak jer mu je stil udvaranja jedinstven i ponekad zabavan. Može se dogoditi da obuče kostim do koljena i recitira monolog Romea, a Vi mu se ne smijete smijati jer ćete ga izgubiti zauvijek.
Ako Vas pozove u restoran na večeru, nemojte se ponuditi da platite Vaš dio zbog ženske emancipacije i jednakosti jer će ga to zbuniti, pa će biti bijesan. Možda Vam je to bila i zadnja večera koju ste morali platiti.
Ako ste ga ipak slučajno povrijedili, nemojte ga bombardirati isprikama u porukama, nego pričekajte da Vam on sam piše. Sve dok Vam se ne bude javljao,Vi odradite jednu magiju anđela kako bi Vas u najkraćem mogućem roku potražio. Možda će se dan dva ljutit, ali onda će se javiti i ponašati kao da se ništa nije dogodilo.
OVDJE možete saznati hoćete li ove godine ući u vezu!

Za rođendan ga iznenadite poklonom koji ste Vi osobno napravili. Rakovi obično vole i znaju kuhati. Ako Vas pozove na večeru, što god kuhao, neka Vam to bude najukusnija večera Vašeg života. Čak i ako ste vegeterijanac, a za večeru ste dobili sočan odrezak! Ako Vam se sviđa momak, onda pojedite večeru i pohvalite ga. Kada budete već iza prvog spoja, nećete morati jesti sve što bude stavio ispred Vas. Ako se već zaljubio u Vas, to će biti vječno.
Nemojte zlorabiti njegovu ljubav, povjerenje i tajne. Ako Vam povjeri nešto o Vašoj prošlosti, o Vašem životu, željama. Bez obzira koliko je teško, nemojte reći Vašim prijateljicama jer ako se dogodi da sazna, neće biti slijedećeg spoja.
Muškarac Rak ima kućni stil, i ne smeta mu ako i izabranica ima isti stil. Voli slatkiše, tako možete nabaviti neki dobar recept i iznenaditi ga s domaćom poslasticom. Kako mu se poslastica topi u ustima, tako ste mu bliže srcu. Vrijedi se raspitati što muškarac Rak voli u krevetu.

Svaki muškarac Rak ima nešto zajedničko, ali također ima dosta jedinstvenih osoba. Vaš “ Rak” je jedinstven i neponovljiv.
Želite izabranog momka osvojiti pomoću bijele magije? Zatražite pomoć naših savjetnika! Oni će Vam reći odgovarate li jedno drugome prema horoskopskim znakovima, i kakva budućnost Vas čeka prema temelju podznaka, a možete pitati i za magiju ljubavi. Tu Vam mogu pomoći naš naš tim stručnjaka. Kako možete napraviti narukvicu koju, ako oboje nosite, ostajete zajedno zauvijek i Vaša ljubav postaje neodvojiva! Ova bijela magija pomaže da pronađete jedno drugo i ostanete zajedno.

Pomoć savjetnika možete dobiti i iz inozemstva na brojeve telefona:

Pročitajte još: Veliki horoskop za seks: Blizanci, Rak i Lav!

Pročitajte još: Tko od horoskopskih znakova najduže živi? Koja je tajna njihove dugovječnosti?

Pročitajte još: Vaš horoskopski znak otkriva kakvi ste kad Vas naljute!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika