Kako osvojiti muškarca Ovna? | ASTRO24h

Kako osvojiti muškarca Ovna?

Kako osvojiti muškarca Ovna?

U OVOME VAM MOŽE POMOĆI: Gordana je diplomirani astrolog, dostupna svaki dan na kodu 311.

Jedini način na koji ih možemo osvojiti je da smo im i mentalni partneri. Muškarac Ovan neće poželjeti seksualne kontakte sa partnerom na kojega ne može gledati na mentalan način. Obratimo pozornost i na to da muškarac Ovan obožava biti u središtu pozornosti.

Prije svega, trebate biti svjesni činjenice, što je to zbog čega će izgubiti glavu, a što ga dovodi do ludila. Ovo zadnje ne pridonosi osvajanje.

Muškarac Ovan voli samostalne i duhovne žene koje su također dobre i na području komplimenata i humora. To godi njegovom egu, te zbog toga postoji velika vjerojatnost da Vas zapazi.

Stoja, Stoja 520, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Kako znati koji su Vaši potencijali pomoću gledanja u dlan, možete  OVDJE 

Muškarac Ovan voli osvajati, ako pak kasni s inicijativom, možete to učiniti i Vi s jednim gracioznim pozivom i otići na jedno piće. Za ovu prigodu odjenite usku odjeću (mogu to biti traperice ili bilo kakve uske hlače), a gore odjenite majicu s dubokim dekolteom. Ako želite postići uspjeh u zavođenju, parfem morate mudro izabrat.

Tjiekom razgovora možete slučajno dodirnuti ruke muškarca, ali se ponašajte kao da Vam je neugodno.

Muškarac Ovan ima liderske sposobnosti, ali više cijeni ženu koju može poštivati, nego ženu koja mu se baca pod noge.

Želite li saznati kakav je Vaš karakter, možete  OVDJE  pomoću Vašega podznaka! 

Postoji malo takvih žena koje zaista okupiraju njegovu maštu. Brzo se zaljube, ali u njegovom slučaju plamen ljubavi se brzo gasi. Ako mu se neka žena svidi, opsjedati će ju dok mu se ona ne preda, i onda će ju u kratkom vremenskom razdoblju odbaciti.

Muskarac Ovan u ljubavi je vrlo energičan i entuzijističan, pa tako Vi morate unijeti u taj odnos što vise fantazije i mašte. Budite tolerantni,osetljivi i oprezni, ali kada osjetite da Vas partner želi odgurati od sebe, postanite krhki i zadržite udaljenost. Bolji slučaj je da će Vas razumjeti i uzeti zamah natrag.

Inače su oni dobronamjerni i brižni, ako naiđu na uzvračanje dati će Vam sve do posljednje kune. Razumljivi su i odani, poslušati će Vas i pomoći ako mogu, ali u odnosu zahtijevaju da oni budu vođe. Ne podnose ograničenja. Samosažaljenje ne djeluje na njih jer se ne boje zajedničkih problema, više ih stimuliraju.

Horoskopski znakovi u velikoj mjeri određuju naše osnovne karakteristike, sklonosti, interese i način na koji iskazujemo emocije. Zanima li Vas nešto više o tome, možete saznati  OVDJE 

Vjerovanje da snovi mogu predvidjeti budućnost je iznenađujuće popularno. Posjetite našu sanjaricu ukoliko ste ikada sanjali zube.

Ako ste još uvijek u potrazi za pravom osobom i ne znate kako započeti, kontaktirajte naše savjetnike za pomoć kako bi ju čim prije pronašli! Zanima li Vas kako osvojiti muškarca u znaku Ribe? Kliknite OVDJE ! Ukoliko Vas zanima muskarac u znaku Vodaljaka? Kliknite OVDJE!

Žuži, Žuži 875, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Vrijedi potražiti jednog dobro obučenog astrologa da napravi analizu Vašega odnosa, ukaže pozornost na detalje i riješenje. Tako ćete biti u mogućnosti imati sretan i uravnotežen život. Rado Vam stojimo na raspolaganju! U vezi ljubavnih pitanja možete tražiti pomoć od Karle, kod 997 i Dore, kod 903. U okviru proricanja pronaći ćete svog osobnog savjetnika!

Pročitajte: Ovan i seks!

Pročitajte: S kojim horoskopskim znakom se Ovan slaže!

Pročitajte: Tibetanska knjiga smrti – Drevni zapisi o životu nakon smrti!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika