Kako osvojiti muškarca BLIZANCA? | ASTRO24h

Kako osvojiti muškarca Blizanca?

Kako osvojiti muškarca Blizanca

Muškarca Blizanca nije teško osvojiti nego ga je teško zadržati. Rado će on u krevet s bilo kime, s kime može duže od 10 minuta razgovarati, ali sutradan u trenutku prisebnosti, ili će zaboraviti ostaviti broj telefona ili kad ga budete nazvali, u susjednom lokalu će zazvoniti telefon.
Na što se trebate pripremiti ako želite zadržati muškarca Blizanca? Nabavite neke dobre planinarske cipele jer i od primorskog odmora lako može doći do šetnje kroz grad ili obilazak muzeja. Uhvatite ritam jer takav muškarac ne samo da brzo priča, nego isto tako brzo i razmišlja, premda često brže priča, nego što misli i s time Vas lako može uvrijediti ako primate ka srcu njegovo zadirkivanje.
Kliknite OVDJE i saznajte kako osvojiti muškarca Vodenjaka!
Uzmite nekoliko leksikona ili se sprijatelji sa google-om, ali svakako spremno idite na prvi sastanak jer test pitanja neće izostajati. Muškarac Blizanac ima višestruko leksičko znanje s čime se rado hvali. Voli kad mu partner ne misli da je Hirošima neka kineska hrana, a Nagasaki jedan japanski predsjednik. Čak Vam niti sat kuhanja ne može biti na odmet, ako još ne znate kuhati.
Prvu kulinarsku produkciju tempirajte za uvečer i gledajte da bude pored svijeća jer je bolje ako ne vidi što jede. Nikako mu nemojte otkriti što je u hrani, koji sastojci jer će na polovicu biti alergičan, a drugu polovicu neće moći pojesti. Ako ne bude znao što jede, to će mu biti najbolja večera u životu, a Vi kuhar godine na ljestvici svog izabranika.
Kliknite OVDJE i saznajte kako osvojiti muškarca Ribu!

Nadamo se da volite filmove i da ne volite jedino romantične komedije, jer jedan Blizanac muškarac voli sve žanrove, neće se niti od najstrašnijeg horor filma, niti od trilera uplašiti. Dodatni plus bod je kod njih ako se na drugom sastanku pojavite sa bocom dobrog bijelog vina i interesantnim trilerom. Film je već vjerojatno vidio, ali će ga rado pogledati s Vama ponovno i obaviještavati Vas prvih 10 minuta o tome tko je ubica i gde je zakopan odlučujući dokaz o ubojstvu. Ako želite provesti ostatak života s jednim Blizancem, onda ćete morati napraviti jednu posebnu sobu za njegove kolekcije koje skuplja. Nešto sigurno skuplja, u dobrom slučaju ne bube i poštanske markice, ali i neki časopisi od prije sto godina ili neki CD-ovi isto tako zauzimaju mjesta i skupljaju prašinu tek ako se ne čitaju i ne gledaju. Ako ga želite impresionirati u prvom tjednu, saznajte što skuplja i nabavite jedan rijedak komad za njegovu kolekciju.

Blizanac muškarac ima lošu memoriju što se tiče imena, i teško pamti imena, tako da i ako Vas zove dušo, maco ili tako nekako, to nije samo zbog toga što Vam možda ne zna ime, nego i zbog toga da Vam ne pomiješa ime s drugim djevojkama koje su paralelno s Vama u test igri.
Kliknite OVDJE i saznajte kako osvojiti muškarca Ovna!
Ali, ne gubi nadu jer ako ćete se držati za gore navedene savjete, onda do kraja probnog mjeseca će samo jedna devojka ostati na podijumu, a to ćete biti Vi. Saznajte slažete li se u ljubavi prema Vašim horoskopima i na kakvu budućnost možete računati pored jednog muškarca Blizanca.
Ako želite biti sigurni da ste jedina u njegovom životu, onda zatražite jedno ljubavno proricanje od savjetnika, koji će Vam pomoći, kao što možete saznati tko je pravi muškarac za Vas i točno kada će doći u Vaš život. Možete sebi gatati i pomoću vatre, ili možete tražiti od anđela da Vam pomognu u ljubavi, ali ako želite čuti točne odgovore, onda pitajte naše stručnjake jer oni će Vam dati jedan točan putokaz za to da jedan Blizanac muškarac ne bude samo jedna ljetna avantura u Vašem životu, nego ono što i Vi želite.
Sve to možete dobiti ako nas nazovete i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika