Kako osvojiti muškarca BIK-a? | ASTRO24h

Kako osvojiti muškarca Bika?

Kako osvojiti muškarca BIK-a

Ako želite osvojiti muškarca u horoskopskom znaku BIK, onda trebate zanemariti tradicionalne ženske podvale, pošto to u njegovom slučaju ne donosi rezultate. Bik muškarac je tašt i kicoš, iako mu to nisu najatraktivnije karakteristike, ali ipak je dopadljiv jer se sve to miješa s nekim dječačkim šarmom, kojima uglavnom djevojke zračnog znaka teško ili uopće ne mogu odoljeti. Problem je što je on svjestan toga, poznaje svoju privlačnost i na prvi pogled procjenjuje na koga ima utjecaj i uvijek radi na tome da osvoji i one dame na koje očigledno nema nimalo efekta njegova privlačnost. Ako uspije u tome, onda kreće dalje i traži nove dame koje može osvojiti i slomiti im srce.

Zvjezdana, Zvjezdana 458, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje

5+1 stvar koju nikada nemojte napraviti ako želite osvojiti muškarca u horoskopskom znaku BIK:

1.  Ne budite predvidivi, ne treba znati kada i što mislite i kako ćete reagirati na neke stvari.

2.  Nemojte pokazati koliko Vam se sviđa.

3.  Ne kritizirajte njegovo oblačenje niti njegov stil.

4.  Nikada nemojte grditi njegove bliske prijatelje, čak ni tada ako Vam nisu simpatični.

5.  Ako zakasni, ne pravite scenu, u svakom slučaju treba naviknuti na to jer je kod njega to prirodno.

+1. Nemojte već na prvom sastanku stići do kreveta, koliko god bilo teško izdržati, recite NE jer ta riječ će označavati daljnjii DA za vašu budućnost.

znak, horoskop, zodijak,utjecaj horoskopa, savjet, savjetnik, astro centar, zapisano u zvjezdama

5 Stvari s kojima ćeš sigurno osvojiti muškarca u horoskopskom znaku BIK:

1.  Pohvalite njegov stil i način odijevanja.

2.  Prepustite mu da on plaća račun na sastanku, od toga će se bolje osjećati.

3.  Budite u trendu i pratite modu. Horoskopski znak Bik ne ocjenjuje samo po vanjštini, ali su mu ipak važni vanjski utjecaji na početku upoznavanja.

4.  Pitajte ga i pustite da priča o svome poslu, i tada ako znate da možete računati na dugačak i dosadan monolog.

5.  Saznajte u čemu je najbolji, u što se najbolje razumije i vezano s time tražite njegov savjet i pomoć.

Bik muškarac je misteriozan, nikada ne možete znati što misli ili što osjeća jer je veliki majstor pokeraške face. Bez obzira na to koliko je nedokučiv, savjetnici će Vam pomoći da ga odgonetnete, što misli o Vama, što osjeća prema Vama, čak će Vam i reći šta da napravite da bi on izabrao Vas.

Ako Vas voli, skinut će Vam zvijezde s neba, možete biti sigurni u njegovu vjernost, ali ako ga prevarite i sazna za to, jednom i zauvijek ćete izgubiti njegovu ljubav. Čak je vrlo moguće da nikada neće ni progovoriti s Vama. Ako ste u takvoj situaciji, ne očajavajte jer za svaki problem postoji rješenje. Jedno ljubavno proricanje i efikasna magija će Vam pomoći da povratite Vašeg partnera.

Saznaj u koliko sati je rođen i izračunat ćemo Vam njegov podznak. Tako se točno otkriva koliko se slažete u ljubavi. Ako zatražite jedan horoskop za partnersku vezu, onda će se otkriti i to u čemu jačate, a u čemu slabite jedno drugoga.

Astro24h, advisor, Vlatka , Vlatka 466, kod 466, Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Stvorite radost i harmoniju u Vašem životu još danas!

Nazovite broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/mmin, mob:8,41kn/min, saznajte najefikasnije ženske trikove za osvajanje muškaraca koje bilo kada možete koristiti da biste osvojili za sebe najboljega muškarca, makar on bio Vodenjak, Blizanac, Ovan, Riba ili čak Bik u horoskopu. Kliknite i saznajte sve o njima! 

Ako ste bacili oko na muškarca Bika, onda nemate vremena za gubljenje jer zbog jake seksualne aure, mnogo drugih žena može baciti oko na njega. Budite Vi ta koja, ne samo da će ga osvojiti, nego ga i zadržati i dugoročno uživati u Bikovom razmaživanju i ljubavi. Bik je vrlo tajanstvena duša, slobodno zatražite pomoć naših savjetnika na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/mmin, mob:8,41kn/min!

Možete nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

inozemstvo, astro24h, zapisano u zvijezdama, Asto centar, poziv, najbolji savjetnici

NEŠTO NOVO – Od sada nas možete pozvati i iz Makedonije 

na broj: 050050101 (53,10 den)

Lijak, facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savjetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika