Kako osvojiti loto dobitak?! | ASTRO24h

Kako osvojiti loto dobitak?!

lotto-484801_1280-1-1024x768

Tko još nije pa makar iz šale sanjario dobitak na lotu? Osvojiti, naročito veću sumu novca je neopisiv osjećaj koji nam može sasvim promjeniti život. Mnogima su potrebne veće sume novca zbog različitih potreba jer bi im taj novac jako dobro došao i skinuo ogroman teret s leđa. Tako se osjećao i jedan beskućnik u Austriji koji je nedavno saznao da je osvojio glavni dobitak na lotu. Svi njegovi problemi su bili na putu k rješavanju. Na žalost njegova budućnost nije krenula putem koji si je on zamislio budući da je izašao u javnost i rekao za svoj dobitak koji mu je donio dosta nevolja. Iz navedenog se vidi da dobitak nije samo prilika da se obogatite već i odgovornost.

Upravo radi toga mnogi dobitnici ostaju anonimni. Teško je reći jesu li koristili kakvu tehniku ili pak magiju za privlačenje sreće. Stručnjaci Astro tima ohrabruju sve koji im se obrate jer su rituali sreće djelotvorni te da je moguće je osvojiti željenu svotu novca, ali nikako ne smiju otkrivati svoj identitet jer time mogu samo ugroziti svoju sigurnost i mir. Bez obzira na to, stručnjaci znaju da neke tehnike više privlače sreću od drugih. Sada ćemo djelotvornije tehnike redom proći i opisati kako biste svi bili upućeni u magije koje u većini slučajeva doprinesu osvajanju loto dobitka.

24astro.tv , novo, najbolje, Astro centar, savjet, zadovoljni korisnici , Zapisano u zvjezdama

Izračunavanje sretnih brojeva:

Većina naših loto dobitnika, koji su s radošću s nama podijelili vijest o svom dobitku, su uz pomoć sretnih brojeva privukli veću svotu novca. Svi savjetnici u Astro centru su uvijek spremni isključivo samo za Vas izračunati Vaše osobne sretne brojeve pomoću kojih se i Vi možete pridružiti loto dobitnicima! Za izračun sretnih brojeva naše savjetnike možete pitati —> OVDJE 

Ako želite sami izračunati sretne brojeve, to možete učiniti —> OVDJE

Mjenjanje sudbine:

Među djelotvorne magije ubrajamo i mjenjanje sudbine, koje je naš stručni tim isto uvijek spreman učiniti za Vas. Preporučamo da se magija ponovi nekoliko puta jer se naša sudbina mijenja svakom našom odlukom i potrebno ju je ispravljati kako bi energije djelovale u pravom trenutku!

nova, nova stranica, savjet, astro, 24astro.tv , Astro centar, zapisano u zvjezdama, savjetnici

Pozitivan stav:

Svi naši sretni dobitnici su bili u potpunosti sigurni da će osvojiti dobitak te nikada nisu sumnjali u ostvarenje svojih ciljeva. Igranje lota su shvatili kao najobičniju igru, ništa nisu željeli grčevito, niti strepili kako će se odvijati daljnja budućnost. Naravno, takav stav nije lako upotrijebiti budući da nam problemi znaju nadvladati pozitivne misli. Potrebno je zatražiti da se riješite svih tereta koje nosite na leđima, a s tim oslobađajućim osjećajem ćete biti i duhovno spremniji na veći dobitak.
Sreća je zasnovana na pozitivnom razmišljanju, pročitajte više OVDJE 

Ovo su najčešće tehnike pomoću kojih su mnogi osvojili nagrade jer smo od njih dobili povratne informacije. Svatko još dodatno može imati svoju amajliju za dodatno privlačenje sreće. Loto za mnoge predstavlja priliku, put do sreće, ali nemojte zaboraviti da se kolo sreće okreće i uvijek ima više gubitnika nego dobitnika, to je jednostavno zakon malih brojeva!

U potragu za srećom uvijek uložite toliko energije tako da na drugim životnim područjima možete normalno funkcionirati.

Tako će Vam se Fortuna prije osmijehnuti i dati Vam priliku za sreću!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

sergej on September 18, 2014 Odgovori

Sa kojim brojevima mogu igrati evromilion..Potrebno mi 5 takoreci sretnih brojeva. Datum Rodjenja 10.2.81.. hvala unaprjed veliki pozdrav

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika