Kako napraviti stablo novca? | ASTRO24h

Kako napraviti stablo novca?

Kako napraviti stablo novca?

Kineska legenda kaže da drvo novca pomaže privući novac i bogatstvo. Osim toga, on je simbol bogatstva, plemenitosti i blagoslova. Zanimljivo je da su u antičkom dobu drvo novca posebno izrađivali za pogrebe. Zapisi pokazuju da su ih pokopavali pokraj mrtvih, kako bi im osigurali bogatstvo i u vječnosti. Ova tradicija je oživjela, međutim ljudi žele boljitak financija u trenutnim životima pomoću ovoga predivnoga čarobnog alata. Čovjek u svom životu uvijek teži biti sretan, da živi u bogatstvu i prosperitetu. Način da pronađete novac je nekad vezan za praznovjerje i vjerovanja. Oni koji su sljedbenici ezoterije, vjeruju u magične moći različitih objekata.

Pripremimo sada i mi jedno drvo novca, možda nam baš on donese izuzetno brz novac. Trebat će Vam jedan komad stijene ili komad drveta čija je jedna strana ravna, kako bi uredno stajao na stolu. Trebat će još bakrena žica i kovanice (sitan novac). Bakrena žica se reže cca. na 15 cm duge komade pa se poveže. Dobiti ćemo drvo s krunom od žica. Na uspravni dio žice, na gornjem kraju zavežemo malu kovanicu. Za ovo možemo nabaviti i kineski sitan novac, čija je sredina šuplja da ga je lakše povezati na kraju žice. Također možemo kombinirati i da kovanice spustimo malo niže. Napravimo jedan vijak na žici, vežemo ih, pa na preostali dio žice svežemo još koju kovanicu i opet možemo urolati kraj. Od mnogo lijepih grana žica možemo stvoriti vrlo upadljivu krunu, koju možemo formirati po želji. Slijedi prirema korjena drveta. Donji dio snopa žica seciramo kao paukovu mrežu i zalijepimo na komad stijene ili drveta.

savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Ako ste pripremili svoje drvo novca, ali osjećate da Vam još uvijek nije donio očekivane rezultate, onda nazovite naše savjetnike koji će Vam pomoći! Savjetnica Stoja, kod 520, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, odraditi će za Vas ritual aktivacije kako bi novac, obilje i bogatstvo krenulo u Vaš život. Pomoću proricanja također možete saznati kada će točno sreća stići u Vaš život!

Zvjezdana, Zvjezdana 458, savjet, Astro24h, Zapisano u Zvijezdama, tarot, proricanje, advisor

Ako Vas zanima na koje sve načine možete privući još novaca i sreću u Vaš život, to možete pročitati:

 OVDJE  za talisman za novac ,  

OVDJE za magiju za priliv novca,

financijski horoskop OVDJE ,

OVDJE  za učinkovite tehnike izobilja u našim prijašnjim člancima ili nazvati naše savjetnike u Astro Centru na broj 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min!

Za dodatne informacije o DRVU NOVCA saznajte OVDJE.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika