Kako možete biti sigurni u to da ste imali viziju? | ASTRO24h

Kako možete biti sigurni u to da ste imali viziju?

blue-eye-pic54

Unaprijed predosjećate neki problem, prije i nego što se dogodi? Ponekad vidite svjetlosne zrake koje brzo nestaju? Vidite obojeni ili bijeli točkasti fenomen, mrlje ili čak anđeosko biće, a prijatelji Vas žele ubijediti da ste to samo sanjali ili Vam je samo mašta proradila? U djetinjstvu ste i Vi za druge imali nevidljive prijatelje? Ako ste na gore navedena pitanja, na neka od njih odgovorili s da, onda ste i Vi osjetljiv na paranormalne pojave, i već ste imali viziju. Rijetkim ljudima je to podareno, a ako ste Vi među njima, onda su Vas zbog nekog razloga izabrali. Morate biti vrlo oprezni jer možda žele samo preko Vas poslati poruku, ali pošto ste osjetljivi, mogu Vas koristiti i za nešto drugo.

Nadzemaljska stvorenja najlakše u snovima mogu manipulirati s Vama. Najčešći način sprovođenja demonskog zadatka je mjesečarenje. Ako ste mjesečar, mogu Vam predložiti i provesti s Vama dijela koje trijezan ili budan nikada ne biste učinili. Najbolji primjer za to je priča o poznatoj braći iz Wisconsina.

Mala Ashley Abbot je često imala vizije, ali njeni roditelji nisu pripisivali veliki značaj tome. Mislili su da ima bujnu maštu i da će to s vremenom prerasti. Demonske sile su konstantno nastojale biti u blizini Ashley, a jedne noći su uspjeli potpuno nad njom vladati i preuzeti kontrolu nad djevojčicom. Tada se dogodilo da je mala Ashley izvadila brata iz krevetića, koji je jedva imao 4 mjeseca i izbacila ga kroz prozor s drugog kata njihove kuće. Na sreću, Scotty je preživio pad, izvukao se s nekoliko ogrebotina iz nesreće. Djevojčica se čak nije probudila, dok joj roditelji nisu upalili svijetlo u sobi. Ničega se nije sjećala. Iskusni stručnjak je otkrio koliko je mala Ashley podložna paranormalnim silama, da su sve ovo mogli spriječiti da su njeni roditelji ozbiljno shvatili njene vizije.

Ako imate vizije, čudne snove ili ste mjesečar, onda u svakom slučaju pričajte sa stručnjakom za demone i duhove, da biste saznali što od Vas žele ova stvorenja. Možda samo žele da Vam predaju neku poruku, ali moguće je da Vas žele da iskoristiti za postizanje svojih potreba.

Zatražite jedan jaki zaštitni ritual, da Vas duhovi i demoni ne mogu povrijediti i nanijeti Vam štetu, te saznajte što je uzrok Vaših vizija. Definitivno to shvatite ozbiljno, iako Vas drugi hoće uvjeriti u suprotno, i savjetovati Vas da ignorirate vizije! Stručna pomoć koja stiže u pravo vrijeme može biti preventiva za tragedije!

Na broju 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min su naši strušnjaci koji rade 24 sata na dan i mogu Vam pomoći u razjašnjenju vizija, snova ili čak u prijenosu nadzemaljskih poruka. Nazovite na gore navedeni broj i utipkajte kod 126. S druge strane linije ćete dobiti Tonku, koja je velika stručnjakinja za paranormalne pojave!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika