Kako Mladi Mjesec ispunjava želje! | ASTRO24h

Kako Mladi Mjesec ispunjava želje!

Astro24h, advisor , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Mladi Mjesec podjednako ima ulogu u astrologiji i u magiji. Naravno, razlike postoje jer astrologija analizira i predviđa tj. fokusira se na buduće događaje, dok se magija želi služiti s raznovrsnim energijama Mladog Mjeseca. Astrologija je već odavno odgonetnula značenje Mladog Mjeseca, a na to se magija samo nadovezuje i gradi se. Uz pomoć tih energija možete biti u stanju da efikasno obavite magiju želja što Vam može olakšati i poboljšati život! Pretvoriti moć Mjeseca u Vašu korist je teška stvar jer je riječ o takvoj snazi koja je u stanju pomjeriti vodu u oceanima, utjecati na vrijeme i na raspoloženje. Moć, koja se krije u Mladom Mjesecu je više puta jača nego sile koje se osjećaju u drugim periodima. Prikladno je u ovom periodu zatražiti potvrdne rituale.

Želje : Kao kod svake magije i tu je važno koja Vam je želja jer nije svejedno što očekujete od Mjesečeve moći. Sama sila je pusta energija koja se može usmjeravati. Međutim, one sile koje se nalaze oko Mjeseca, obraćaju pažnju na Vas i nisu uvijek na dobroj strani. Bilo koja greška može Vam prouzrokovati velike probleme jer ne možete znati da li će Vaša nesvjesna djela privući pažnju jednog anđela ili demona.

Svaki se Mjesečevi ritual treba precizno i detaljno provesti zbog sigurnosti i efikasnosti. Jedna stvar je sigurna., jedan manji ritual gdje se samo pale svijeće ne budi pažnju Mjesečevih duhova. Međutim, kad je riječ o većim količinama novca i ozdravljenju, potrebno je energije u većoj mjeri usmjeriti. Znači, samo jedna greška može imati velike posljedice.

Želja, koja je u slučaju bilo koje magije, treba biti realna i promišljena. Mjesec može utjecati na dvije strane, na sreću i ljubav. U to vrijeme izvršava se puno ljubavne povezanosti koja na žalost prouzrokuje dosta problema. S toga se može korigirati jedino u ovo doba. Za ukidanje tih povezanosti, ovaj period je također pogodan. Ljubavna magija postoji, ali je isključivo prihvatljiva ona koja nikoga ne odvlači s puta slobodne volje i razmišljanja. Pogledajte OVDJE što Vam astrologija poručuje u ljubavi.

Ukoliko se to dogodi, tomu nema mjesta u svijetu bijele magije. Vezano za ukidanje povezanosti, poželjno je zatražiti pomoć stručnjaka jer gdje su mračne sile prisutne, tamo su i opasnosti mnogo veće. Zato je potrebno dobro razmisliti o željama, a ako želite nešto veće, onda se trebate detaljno pripremiti za ritual ili potražiti stručnjaka da vam to napravi.

Zrinka , Zrinka524 , inozemstvo, savjet , advisor , Hrvatska, Zapisano u zvjezdama

Jednostavni trikovi – Vatra ljubavi

Uzmite jedan bijeli papir i komad ugljena. Sačekajte Mjesec, njegovo prisustvo na horizontu. Napišite ime vaše ljubavi s ugljenom na papir i nakon toga bdijte. Kod prvih znakova izlazećeg sunca, papir spalite! Nakon toga je bitno da Vas još toga dana vaša ljubav vidi. Tako će vaše zračenje za njega biti privlačno, možda se čak zbog toga odluči na Vas za cijeli život. Važno je da magija ne djeluje na slobodnu volju nego prije svega na Vas.

U nama skrivene dobre energije se ojačavaju, tj. delimično nas povezuju sa osobom čije ime se nalazi na papiru. Blaga telepatska veza će se razviti što pomaže u tome da se ojača postojeća naklonost.

Astro24h, kod 458 , Hrvatska , najbolji savjetnici, advisor , savjet , tarot , proricanje, zatražiti , Zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjetnici

Magija želja uz moć Mladog Mjeseca :

Najpopularnija praksa je kada želite da Vam se želja ostvari uz pomoć Mjeseca. Najčešće je potreban OVAJ ozbiljni ritual, kako je već gore navedeno, za ozbiljnije želje. Čim se uoči Mjesec na horizontu, odmah trebate zapaliti jednu svijeću pored koje ćete vrlo duboko meditirati. Trebate misliti na želju, vrlo duboko na način da vašu želju formirate u kratku rečenicu. Ovu želju trebate izgovoriti 70 puta prije Mladog Mjeseca. Ako je to učinjeno, možete ugasiti svijeću koju ćete ponovno upaliti tek ujutro kada se ustanete. Nije bitno kad se budite, bitno je samo buđenje. Ponovno palite svijeće i 70 puta izgovorite Vašu želju. Nakon toga ugasite svijeću. OVDJE može biti riječ i o manjoj količini novca ( primjerice 500 kn ), magija je i tada djelotvorna.

Za ispunjenje želja potrebno je biti spreman i očišćen od svih negativnih energija! Zatražite čišćenje od naše savjetnice Vere, kod 419, na broju telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min, koja Vam je na raspolaganju 24 sata dnevno

Lajk, svidja mi se , facebook, zapisano u zvjezdama, Asto Centar, savjet, savijetik, advisor

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika