Kako izbjeći debljanje? | ASTRO24h

Kako izbjeći debljanje?

hrana i planete

Astrologija pruža pomoć u svim životnim područjima. Jeste li sami sebi već postavili pitanje: Kako smršaviti? Razmislite samo, želite izgubiti na težini, a zvijezde Vam pokazuju da ste skloni debljanju i bez obzira na to koliko se Vi trudili, ipak nema razultata. No, ako poboljšate energiju zdravlja, astrologija Vam može pomoći pri gubitku težine. Sada pogledajmo kako i kada nam planeti mogu pomoći u dijeti.

Prvi i najvažniji čimbenik je Mjesec. Za opadajućeg Mjeseca može se postići najučinkovitije mršavljenje. Ako je pun Mjesec, trebate biti oprezni da ne bi poništili sav napredak i vratili izgubljenje kilograme. Ako Vam je samo cilj ne udebljati se, tada trebate biti suzdržani kod Mjeseca u rastu.

Zatim je tu i Sunce. Sunce se ne diže niti pada, ali još uvijek ima utjecaj na svaku fazu prehrane. Prema astrologiji, od proljeća do jeseni, Sunce će Vam pomoći osloboditi se dodatnih kilograma. Od jeseni do proljeća pripremit će naš organizam i tijelo za opskrbljivanje zaliha.

sunce i hrana

Merkur djeluje prvenstveno na naše intelektuale resurse, ali naravno ne možemo odvojeno gledati na tijelo i dušu. Merkur Vam može pomoći ne način da se ne udebljate, već da Vas spoji sa osobom ili društvom koji su također u istoj situaciji. Iskoristite Merkurovu pomoć u borbi protiv debljanja i pronađite druge s kojima možete razgovarati o Vašim problemima.

Venera nam pomaže da obratimo više pozornosti na sebe. Tako možemo na najbolji način iskoristiti učinak planeta. Stavite ogledalo u svoj dom te svaki dan, jutro i večer se pogledajte. Hvalite svoju sliku u ogledalu, to je jako dobar početak. Uvijek odlučite što će biti Vaš sljedeći cilj. I dijamanti se poliraju s posebnom pažnjom kako bi bili prelijepi kakve ih i obožavamo!

Mars je planet strasti. U borbi protiv debljanja pomoći će nam sportom. U astrologiji se odnosi na ljubav i rat, ali u svakodnevnom životu daje izdržljivost, pogotovo ako je istaknuta u Vašem osobnom horoskopu. Gdje to naučiti ako niste rođeni u znaku Ovna?! Vrlo jednostavno! Na našoj Astro liniji možete pronaći izvrsne astrologe koji će napraviti Vaš osobni horoskop!

hrana i planete

Jupiter je razigran planet. Tijekom mršavljenja nam nije prijatelj, ali bogatstvo je rezultat koji često može dati. Odnosi se na proširenje, što je dobro za financije, ali kod zdravlja je podložan debljanju. Međutim, ako Vam je cilj izgubiti na težini, tada prvo trebate naučiti, što Vam je korisno, a što je štetno. Jupiteru također pripada mudrost koja Vam pomaže napraviti prikladnu ravnotežu u Vašoj prehrani i pratiti unos hranjivih sastojaka. Uz njegovu pomoć uvijek možete biti sigurni da ono što trošite, zaista Vam čini dobro. Jedino Vam neće biti dobar partner u suzdržanosti…

U astrologiji mnogi ne vole Saturn jer je težak planet, povezan s ograničenjima. Ta ograničenja mogu biti genetska, ali magija prevladava nad jednostavnom astrologijom i zna da ne postoje genetske blokade koje je nemoguće razbiti. Za mršavljenje možete iskoristiti položaj planeta uzimajući potrebne vitamine. Saturn ne može nametnuti ograničenja onima koji se dovoljno kreću i konzumiraju puno voća!

Najekscentričniji planet je Uran, ali je također vrlo učinkovit partner pri mršavljenju. Ovaj planet Vam može pomoći izgubiti na težini, ali u nekim slučajevima možete i dobiti na težinu. Trebate znati gdje je Uran u Vašem horoskopu, jer primjerice, neki se mogu prebaciti na vegetarijansku hranu i izbjeći debljanje. Uostalom, tko je vidio pretilog vegetarijanca?

Pluton je jedan od najudaljenijih i najmanje poznat planet čiji utjecaj može pomoći u dijeti ako si postavite pitanje: Zašto želite izgubiti na težini? Pluton je povezan s podsvjesnim preprekama i stoga je važan pri mršavljenju. Mnogi ljudi žele izgubiti na težini zbog nedostatka samopouzdanja, ali su nesposobni za to sve dok ne dobiju dovoljno istog.

Ako želite postići spektakularne promjene na sebi, prvo se posavjetujetu sa svojim astrologom da istraži razloge debljanja. I samo na taj način možete krenuti na put prema uljepšavanju i boljem zdravlju!

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika