Kako funkcionira mandala obilja? | ASTRO24h

Kako funkcionira mandala obilja?

mandala

Što je mandala?

Mandala potiče iz drevne Indije gdje se prvenstveno koristila za održavanje meditativnog stanja uma. Mandala je najčešće jedinstvena i odgovara našim ciljevima te nam pomaže postići te ciljeve. Ne sjedi se samo ukrštenih nogu ili u lotos položaju te gledati mandalu pred sobom. To se može aktivirati nesvjesno i na principa feng šui tako da je stavite u svome domu na odgovarajuće mjesto, na odgovarajući način i u određenim periodima tijekom dana ju pogledate. Time započinje neka vrsta magije, odnosno magija obilja.

Za što su dobre mandale?

Mandale možemo koristiti za bilo što po vlastitoj želji. Svaka mandala prvenstveno promovira spajanje sa svemirom jer zrači meditacijama. Ako ne želite primjenjivati na najvišoj razini ovaj Istočni meditacijski alat, tada se prema svome značenje mandala može upotrebljavati za pronalaženje mira, ljubavi ili za jačanje ljubavi pa čak i za privlačenje materijalnog obilja. Sve zavisi kakvi se simboli prikazuju na mandali.

mandala, meditacija

Kakve boje i oblici trebaju biti na mandali?

Najbolje je ako sami napravite svoju mandalu za sticanje obilja. Mandalu možete kreirati u bilo koju svrhu. No ako Vam je cilj privlačenje novca, preporučljivo je koristiti žutu, smeđu i srebrenu boju jer one najviše predstavljaju materijalne stvari. Mandala obilja ne treba biti preupadljiva, treba sadržavati što više okruglih oblika koji također pomažu za bržu financijsku dobit. Krug simbolizira vječnost i kozmički poredak te se stavlja u sredinu mandale. Dok je jednakokračni trokut simbol uzdizanja. Veoma je bitno da na vrh mandale stavite četverokut koji je simbol stabilnosti i financijskih sredstava. Drveni i vodeni simboli također mogu biti dobri na mandali obilja jer su prirodni simboli cjeline.

Kako se mandala koristi?

Poželjno ju je staviti na prozor da kroz nju mogu prolazitu sunčeve zrake čime joj se povećava efikasnost. Stavite je na kuhinjski prozor ili na prozor gdje inače brojite novac. Moć mandale se povećava ako ju tijekom dana više puta pogledate jer učinak ovisi o sposobnosti našeg uma kako upija njeno univerzalno značenje. Učinak se može povećati pomoću paralelnog korištenja mantre. Ne smije se loša navika raditi u njenoj blizini, niti misliti na nešto negativno dok gledate mandalu. Ukoliko imate veliku obitelj, a mandalu ste stavili na mjesto u kojem svi često borave, tada privlačenje materijalne dobiti možete proširiti na cijelu obitelj.

mandala, meditacija

Što je sastavni dio magije obilja?

Kao sastavni dio magije obilja trebate napraviti specijalnu mandalu obilja sa zelenom bojom u sredini i tri spirale. Da bi privlačenje novca bilo uspješno i da biste imali financijsku dobit, trebate s mandalom obilja provesti 10 minuta dnevno i jako se fokusirati na svoje ciljeve.
U međuvremenu možete raditi vježbe disanja koje pomažu ojačati koncentraciju i poboljšati zdravlje.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Komentari korisnika (1)

Zdenka Ahmetspahic on December 10, 2014 Odgovori

Ovo mi se svida ,ali me zanima na cemu praviti ovu mandali ili se moze kod vas naruciti.

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika