Kako duhovi šalju poruke? | ASTRO24h

Kako duhovi šalju poruke?

duh

Po mom mišljenju duhovi postoje, ali i znanost otkriva sve više zanimljivih stvari o drugim dimenzijama, odnosno o ljudskoj energiji kako šalje informacije nakon što je napustila tijelo u trenutku smrti. Duhovi su stupili u kontakt s puno ljudi, bez obzira je li riječ o rođaku ili nekome drugom. Oprostite mi, ali morate znati da ne smijete vuči paralelu između duha i rodbine jer postoje i druga nadnaravna bića koja mogu preuzeti tuđi oblik ili tijekom seanse se predstaviti kao druga osoba. Dakle, ako vidite duh prijatelja ili rodbine, nije sigurno da zaista njega vidite.

Naravno, mi rijetko vidimo duha u cjelini, tako da većinu vremena komunikacija i želja za slanje poruka zapravo počinje manjom bukom u kući. To je tipično ako je riječ o duhu koji nam je poznat. Takvi duhovi su još nisu u mogućnosti koristiti veće energije kako bi napravili veliku buku. Stoga ono ukazuju da oni mogu to, ali blagim šumovima ili iznanadnim promjenama temperature unutar prostorije čime javljaju svoju prisutnost. Komunikacija na taj način je više početak. Kao i kod viska i ovdje ljudi primjećuju znakove u snovima koje je moguće tumačiti. Naječešći način komunikacije u kojoj se može dobiti poruka od duha zapravo se događa u snu. Odnosno, ako Vam je preminuo blizak rođak ili prijatelj koji bi Vam imao još nešto za poručiti. U tom slučaju se često događa da je poruka zbunjujuća i zato bi bilo dobro potražiti pomoć tumača snova ili iskusnog spiritualista koje možete pronaći u našem Astro centru.

Slanje poruke kroz snove je duhovima najlakše jer smo tada u najosjetljivijem stanju. Lovci na duhove koriste visoko osjetljive mikrofone koji bilježe sve zvukove u prostoriji u kojoj je vjerojatno duh. Kasnije očiste snimku, filtriraju i pojačavaju dijelove gdje se čuju nepoznati signali glasovi. To se zove EVP ili prevedeno na hrvatski „bijeli šum“. Poruka u ovom slučaju može biti cijela rečenica, ali u većini slučajeva se može računati samo na jednu riječ koju smo uspjeli uhvatiti uređajem. Uglavnom problem može biti da duh nema dovoljno energije za pravu komunikaciju. No može biti i veoma sumnjivo jer ako su umrli prije nekoliko godina, a da još nisu dovoljno jako za komuniciranje. Jako trebate paziti s informacijama koje ste dobili od duhova jer razliku Vi ne vidite razliku između dobrog i lošeg duha. Postoji mnogo zlih osoba koje nas žele prevariti, zbuniti i koje imaju različite ciljeve, mahom nepoznate. Sva događanja u vezi s nekim duhom je dobro ispričati stručnjaku. Važno je da ste oprezni!

EVP, snimak duha

Postoji još jedan moćan način slanja poruka i prikaz konkretnu rečenicu. Ove vrste događaja su vrlo rijetke i mogu se dogoditi bilo kada. Stoga obavezno tada potražite stručnu osobu jer samo duh velike energije se može pojaviti i razgovarati u isto vrijeme.

Duh koji udara pa Poltergeist fenomen ne može biti povezan s njim, prije u pitanju stoljetni duh skitnica koji je u naš dom došao radi zabave. Muškarci i djeca koji sanjaju ili vide ženski lik je vrlo opasno, stoga odmah potražite stručnjaka jer je moguće da se ukazuje duh Lilith koji je opasan po život.

duhovi

Čarobni svijet duhova je najopasnije magično područje, stoga ako dobijete bilo kakvu poruku, zatražite pomoć jer je moguće da Vam se želi probližiti energetski vampir i to u obliku nekog preminulog rođaka. Teško je razlikovati kamo pripadaju takvi duhovi jer imaju moć telepatije što znači da mogu reči što mi želimo čuti.

Dakle, ako sanjate san u kojem Vam šalju poruku ili vidite lik bližnjih koji su preminuli, definitivno trebate potražiti pomoć stručnjaka koji su specijalizirani za duhovni svjet. Samo Vas oni mogu pripremiti ako se neko zagrobno stvorenje želi priljepiti na Vas. Na našoj liniji postoji puno stručnjaka koji Vam mogu pomoći. Siguran sam da postoji netko tko će Vas pravilno pripremiti za nezemaljske poruke.

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika