Kakav suprug može postati muškarac prema horoskopu | ASTRO24h

Kakav suprug može postati muškarac prema horoskopu

ljubavni horoskop

Naime, ranije nije bio problem pronaći partnera. Žena je živjela s prvim čovjekom kojeg je izabrala za sebe (osim ako nisu roditelji izabrali umjesto njih još kada su bili djeca). Radi toga su bili prisiljene dobro proučiti s kim razgovaraju. Danas je priča malo složenija jer žene imaju prava, uključujući i slobodu kritiziranja izabranika svoga života. Muškarci također žele savršenu ženu. Zato astrolozi analiziraju odnose. Onaj s kojim ćete se osjećati dobro, a ne s kojim morate biti, taj je pravi!

 

OVAN: Ako Vam je partner rođen u znaku ovna, može biti dobar muž. U svoj život ste uveli dobru osobu, dobre naravi i topla srca koja izvrsno rješava probleme. Ako Vas nije odmah uvjerio svojim argumentima, pričekajte nekoliko minuta i pristanite na kompromis. Za njega se doslovno odnosi: I u dobru i u zlu! Jedina mana koju trebamo spomenuti je nepromišljenost i nagle promjene raspoloženja.

bik

BIK: Partner u znaku bika će biti uvijek uz Vas. Na njega se možete osloniti kada ste u nevolji i dat će Vam snagu kad Vam bude potrebna. Pokraj njega se ne trebate bojati financijske nesigurnosti, on je uporna i smirena osoba. Trudit će se da se strast u braku nikada ne ugasi. On je prijatelj za cijeli život, izuzetno stabilan, ljubazan i nježan. Njegova jedina mana je ljubomora.

BLIZANCI: Muškarac u znaku blizanaca neoporecivo traži intelektualnu vezu. On voli pričati, ponekad i previše. Štiti svoj brak. Odmah započinje s radom, to je racionalan i logičan um. Jedna od lijepih osobina je da voli pomoći u nevolji. Međutim zna uzrokovati sukobe svojom ljubomorom. To možete izbjeći ako mu svaki dan iskazujete ljubav u koju će postati siguran. Uvijek držite oči otvorene jer su mu mane netočnost i nevjera!

RAK: Ako Vam je partner u znaku raka, uza sebe imate istinski pobožnog čovjeka. Vlada nad svojim partnerom, iako posao većinom zaokuplja njegove misli. Osjetljiv je, idealist, međutim često uvredljiv. Kritike jako uzima k srcu. Voli biti u središtu pozornosti i imućno živjeti. Dobar savjet: nemojte se suzdržavati i recite kada Vas smeta njegov stav. Mana mu je što je preponosan i sažalijeva se.

LAV:  Ako vam je partner rođen u  znaku Lava, njemu nikada neće biti dosadno, ali ne mogu biti ni sami. Voli vladati nad svojim partnerom, ali odnos mu je vrlo važan.  Mnogo drugih stvari, uglavnom rad (posao)  mu okupiraju misli. Osjetljiv, međutim idealista,  zbog toga se često zna uvrijediti.  Kritike prima k srcu.  Voli biti u središtu pažnje i lagodno živjeti.  U seksualnosti nalazi radost i zadovoljstvo. Dobar savjet:  Nemojte ništa držati u sebi, nego slobodno recite ako vas muškarčev stav ometa u nečemu.

DJEVICA: Tko ima partnera djevicu, ima posla s izvrsnim muškarcem. Prvo jer su djevice veoma komunikativne što im pomaže u svakodnevnom životu pri rješavanju problema, rasprava o idejama za budućnost. S druge strane, izvana izgleda kao djevica i naivan, no istovremeno je veoma erotičan. Svim tim vrlina treba puno vremena da se pojave. Pesimizam i strah od neuspjeha ih često koče u produbljivanju odnosa. Mana: gunđanje.

vaga

VAGA: Ako vam je partner ili zaručnik u znaku vage, nećete imati lak posao. Skloni su ispadima, flertanju s drugim ženama što vodi do ljubomore i sukoba. Voli biti u centru pažnje i u potrazi je za ljudima mu uvijek daju za pravo. Kada Vas želi usrečiti da ostanete s njim, nemojte ga ograničavati. Na taj način se može smiriti i biti vjeran. Mana mu je što izaziva ozbiljne svađe iako naglašeno voli mir.

ŠKORPION: Nepovjerenje je osobina muškarca rođenog u znaku škopiona. Ako je Vaš izabranik škorpion, možete imati problema sa prolaznom ljubavi. Poslije prestaje vjerovati u osjećaje partnera, odanost, a možda se i teško otvora drugima. Imaju fantastične ideje, sposobni su riješiti svaki problem. Dobronamjerni su, ne nameću partneru svoje mišljenje. Uvijek moraju oni odlučivati (čak podižu glas na partnera) što im je braku vrlo važno. Mane: mržnja, zlopamćenje.

STRIJELAC: S muškarcem u znaku strijelca možete očekivati veseo i živahan brak. On je pravi zabavljač, pogotovo u društvu. Izvrstan je govornik, ali to je povezano s određenim stupnjem osetljivosti na flert. Izuzetno teško podnosi zatvoren prostor. Ako ste ljubomorni i sumnjičavi, ne nadajte se budućnosti. Slabost mu je seksualnost, ali kad se smiri u potrazi je za partnerom čija je vrlina inteligencija. Mana: nevjera.

JARAC: Muškarac u znaku jarca je dominantan čovjek te ako je Vaš izabranik u tom znaku, u Vašem braku će vjerojatno on odlučivati oko bitnih stvari. Možete biti sretni s njim ako Vam ne smeta podređenost. Jarac inače teško vjeruje svom partneru i to ne samo da dominira odnosom, nego može biti i ljubomoran muž. Važno mu je stvaranje financijske sigurnosti. Sve dok to ne ostvari, emocije ostavlja postrani. Mane: ne govori o osjećajima, suzdržljiv, radoholičar.

vodenjak

VODENJAK: Ako je Vaš partner vodenjak, razići ćete se zasigurno. Otkrio je da nije za dugoročan odnos i brak jer jako žudi za nezavisnošću. Ne mogu izdržati emocionalne i fizičke promjene u svom životu. Vrlo su romantični, ali samo na kratko su u stanju to pokazati i tako živjeti. Čini se nemoguće živjeti s njima u zajednici, te tako oni ostaju sami na kraju. Mane: nagle promjene raspoloženja, sebičnost.

RIBE: Muškarac riba voli društvo, uživanje u životu, ali to se ne očituje kao bezobzirnost jer unosi sebe u odnos, monogaman je tip. Uz iskazivanje ljubavi i nježnosti, svoju dragu voli darivati. Romantičan, sentimentalan, ljubavni tip. Oboje očekuju velika putovanja i ijepa iskustva. Stalno gleda svijet ruzičastim naočalima, ali ih je spreman skinuti ako se pojavi problem. Vrlina mu je da lako prašta sve greške i što je dobro da nije zlopamtilo da ti stalno spominje. Mane: ovisnost, površnost.

Ako smatrate da trebate znati se slažete li se prema zvijezdama, kliknite ovdje za pomoć!

Ako ste zapeli u vezi, možete potražiti pomoć ovdje!

MARIJA_astrolog_novci

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika