Jesenja ravnodnevnica – ove stvari mogu promijeniti Vaš život! | ASTRO24h

Jesenja ravnodnevnica – ove stvari mogu promijeniti Vaš život!

Jesenja ravnodnevnica – ove stvari mogu promijeniti Vaš život!

Prema tradiciji, u roku od jedne godine četri puta započinje godina. Ova četiri početka su proljeće, ljeto, jesen i zima. Jesenja ravnodnevnica je bila ove godine 23.rujna, u 08:22 sati.
Na južnoj hemisferi ovoga dana započinje astrološko proljeće, a na sjevernoj hemisferi, dani se skraćuju i postaje sve hladnije, približava se zima. Smanjenje jačine Sunca tada postiže ponovnu ravnotežu: dani i noći su jednake dužine.
Prema narodnom vjerovanju, toga dana ako je čisto vrijeme, žetva vina će biti dobra. Zatim počinju festivali vina koji najavljuju kraj poljoprivredne godine. Dan ravnodnevnice je dan „Proslave Majke Zemlje“ , zrelog ploda, berbe i smirenja.
U ovom periodu efikasnije se možemo riješiti negativnih energija i stvari koje nas više ne služe. Vrlo važna stvar je puštanje i završavanje stvari. Moramo pustiti siromaštvo, jednu vezu koja više ne funkcionira, ili jedno radno mjesto gdje više ne cijene Vaš rad. Ovoga dana poželjno je napraviti rituale s kojima želimo izvršiti utjecaj na naredno godišnje doba. Preporučeno je napraviti računicu o već prijeđenom putu i o obavljenim poslovima.
OVDJE možete pročitati veliki jesenski novčani horoskop!

Evo magija leća koja će Vam promijeniti život :
Prije Kratkodnevnice treba nabaviti leće. Palite svijeće i skuvate leće prema osobnom ukusu. U toku pripreme hrane treba biti tišina, a iznutra skoncentrirani na to da nam hrana koju upravo pripremamo donosi u život obilje, ljubav i sreću. Pripremljene leće treba konzumirati na dan ravnodnevnice i još poslije dva dana, svaki dan trebate pojesti 7 velikih žlica. Svakoga dana palite svijeće i izmjerite određenu količinu leća, tj. 7 velikih žlica. Dok jedete leće trebate isključivo misliti na to da Vam hrana donosi materijalno blagostanje u Vašoj budućnosti.
Drugoga dana također palite svijeće i izmjerite 7 žlica leća u tanjur i pri konzumiranju mislite na to kako se sreća ugrađuje u Vaš život. Ovdje sada ne mislimo na obilje!
OVDJE možete saznati koji predmet Vam donosi sreću prema Vašem horoskopskom znaku!
Trećega dana također palite svijeće, a pri konzumiranju 7 žlica leća mislite na to da ova magična hrana donosi materijalno bogatstvo i sreću u Vaš život.
5 boja koje Vas čine sretnim, kliknite OVDJE i saznajte koje su to!
Zapamtite da ovo nije običan obrok, već ritual! Svijeće trebate gasiti na kraju rituala, ali to treba učiniti tako da ne otpušete plamen svijeće! Čuli ste već bezbroj pozitivnih povratnih informacija o ovoj magiji za stvaranje obilja i bogatstva.
Ako želite saznati kakve Vas promjene još očekuju, možete računati toga divnoga dana, zatražiti pomoć od naših najboljih proricatelja! Savjetnice Stoja, kod 520 i Ava, kod 447, će Vam pomoći ! Nazovite ih na broj telefona 064/640-067, fix:6,99kn/min, mob:8,41kn/min.
Možete ih nazvati i iz inozemstva na brojeve telefona:

Povezani članci

Pridruži se stotinama zadovoljnih korisnika

Promijeni svoju budućnost sada

Objavi odgovor

Promijeni svoju budućnost sad!

Sada je prilika za promjenu na bolje

Nazovi svog savjetnika